2023 YILI ORTAK OKUMA LİSTESİ
Ocak : Sofie'nin Dünyası - Jostein Gaarder
Şubat : Saç Örgüsü - Laetitia Colombani
Mart: Dervişin Teselli Koleksiyonu - Mecit Ömür Öztürk
Nisan: Değersiz Bir Hayat - Hanya Yanagihara
Mayıs: Koleksiyoncu - John Fowles
Haziran: Bülbül - Krıstın Hannah
Temmuz: Çılgın Kalabalıktan Uzakta - Tom Hardy
Ağustos: Yaşamak - Yu Hua
Eylül : Asılacak Kadın - Pınar Kür
Ekim: Bitmeyecek Öykü - Michael Ende
Kasım: Aşkın Celladı - Irvın D. Yalom
Aralık: Ruhlar Evi - Isabel Allende
2023 yılı için şöyle bir etkinliğimiz olacak. Bu ortak okumalar sizlerin tercihleriyle oluştu. Yıl içerisinde hangi üyenin ortak okuma kitabı çok okunursa o kişiye bir sürprizimiz olacak yıl sonunda.
@Tosun Pasa
@kk birinci noteri
@Life light
@Eleadora
@Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
@UcanSupurge
Bonus
Kukrim
@Kitapkontesi
@Oriana
@Natsume
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
Keira-
@mimesis
@sudem34
@Nikinik
@_BuRc_
@ummhnisa
@Amanita
@Arrietty_
Irmak000
@Mrsay
L LADY VEGA
@HAbibte
@fesang
@Kurk Mantosuz Madonna
@M e r i d a
@berresuu
@yet07
@Atalanteda
@Mavi Menekse
@bir civciv annesi
@Orangegreysky
Mavi Mucize
@Boncoboorkodos
Değişiklik oldu mu bu şekilde mi ortak okumalar?
Öküz alırız o paraya diyesim geliyor
Diğer ortak okumalarda sağlam fiyatlı.Artık ucuza kitap yok
Acaba kitaplarımı satsam araba alabilir miyim
çok geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun.
Her gün yeni bir salgın çıkıyor. Pandemide çocukların bağışıklıkları da iyice düştü. Hangi arkadaşımla konuşsam hepsinin çocuğu hasta. Tam iyileşip okula - kreşe başlıyor 2 gün sonra eve yine hasta geliyor diyorlar
Ah canım çok geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim kızlar hepinize
Kukriş noldu yaÇok teşekkür ederim kızlar hepinize
Kızlar hasta idi canım ondan bahsettikKukriş noldu ya
Ben de okurken çok zorlanmıştım sırf yarım bırakmamak için bitirmiştimHerkese merhaba
Genç Werther'in Acıları'nı okuyorum ama çok sıkıcı geliyor bana dili. Lady Vega' nın Acıları oldu galiba bu kitap ilk defa okurken bu kadar zorladı bir kitap beni üstelik 30. Sayfadayım asla ilerlemiyor asla gitmiyorumarım olaylar sonradan açılır bişeyler olur yani
Yalı bile alırmışsınız hissi oluştu içimde.
Artık ucuza kitap yok
Acaba kitaplarımı satsam araba alabilir miyim
Iyi geceler herkese
ARALIK AYI LİSTESİ
Kitap Sayfası
1. @bir civciv annesi 3038 Sayfa
2. @UcanSupurge 2663 Sayfa
2. @Atalanteda 2639 sayfa
3. @Levaiz 2505 Sayfa
Kitap Adedi
1. @bir civciv annesi 10 Kitap
1. @UcanSupurge 10 Kitap
1. @Levaiz 10 Kitap
1. @Atalanteda 10 Kitap
2. @mimesis 8 Kitap
2.Mavi Mucize 8 Kitap
3. @Life light 7 Kitap
3. @Eleadora 7 Kitap
3. @Kurk Mantosuz Madonna 7 Kitap
ARALIK AYINDA OKUNAN TOPLAM KİTAP
142 ADET
ARALIK AYINDA OKUNAN TOPLAM SAYFA SAYISI
37.665 SAYFA
Listeye giren girmeyen bütün arkadaşlarımı tebrik ederim
@Tosun Pasa
@kk birinci noteri
@Life light
@Eleadora
@Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
@UcanSupurge
Bonus
Kukrim
@Kitapkontesi
@Natsume
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
Keira-
@mimesis
@sudem34
@Nikinik
@_BuRc_
@ummhnisa
@Arrietty_
Irmak000
@Mrsay
L LADY VEGA
@HAbibte
@fesang
@Kurk Mantosuz Madonna
@M e r i d a
@berresuu
@yet07
@Atalanteda
@bir civciv annesi
@Orangegreysky
@Look Up
@Boncoboorkodos
@MrsDelfino
@Etkisiz Eleman
@pylz
@Gelincik78
@A R Y A
Mavi Mucize
MelodiminEsi
Günün en sevdiğim vaktidir şafak vakti. Sabah erken uyanirim ve hemen acarim camlari. Gün aymaya yakin gökyüzünü seyretmek, kuşların senfonisini dinlemek huzur veriyor banaSabahı ben de seviyorum. Erken uyanıp kahve içmek, biraz okuma yapmak ve en güzeli erkenden teras kapısını iki kanadını birden açıp içeri o serin havanın girmesini çok seviyorum. Annem yapardı bunu hep. Erkenden uyanıp, evin kapı ve pencerelerini açardı. Sabahın bereketi, insanın rızkı dağıtılır sabah erkenden derdi. Ben de onun gibi bir manevi dürtü ile her sabah bunu yapıyorum.
Hem ev havalanıyor, hem içime huzur doluyor. Hele seher yıldızı Venüs'ü gökte görürsem ışıl ışıl, şahane hissediyorum o an kendimi.
Sabahlar güzeldir. Gecenin sessizliğini de çok severim.
Bana göre kitap akıcı ve güzeldi. Bence kitap size hitap etmedigi için ,tarzınız olmadığı icin okumakta ilerleyemiyorsunuzHerkese merhaba
Genç Werther'in Acıları'nı okuyorum ama çok sıkıcı geliyor bana dili. Lady Vega' nın Acıları oldu galiba bu kitap ilk defa okurken bu kadar zorladı bir kitap beni üstelik 30. Sayfadayım asla ilerlemiyor asla gitmiyorumarım olaylar sonradan açılır bişeyler olur yani
Herkese merhaba
Ben de okurken çok zorlanmıştım sırf yarım bırakmamak için bitirmiştim
Kesinlikle tarzım değildiBen çok beğenmiştim. Kitap incecik ama içeriği çok derin bence. Yanlış zamanda okunduğunda veya tarzınıza uymuyorsa bu kitap için doğru değerlendirme yapamayabilirsiniz
Platonik bir aşkın bu kadar dramatize etmesi fazla geliyor. C Capanin Gururu Teyom da çok severKesinlikle tarzım değildiDistopya okumuyorsam gerçeklik arıyorum, bana çok abartı geldi maalesef
Başladın mı? İlk sayfalarda Thor'u görmek gülümsetti beni. Beklediğim kadar ağır ve karmaşık gelmediHerkese iyi gecelerBol okumalar.
Farkettim ki uygulamadan ben unutuyorum kitabı. En iyisi ana ekrana getirmek Sofie hanımcığımı. Gözümün önünde dursun
Evet. Ben de karmaşık bulmadım akıyor içine alıyor.Başladın mı? İlk sayfalarda Thor'u görmek gülümsetti beni. Beklediğim kadar ağır ve karmaşık gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?