Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Değişiklik oldu mu bu şekilde mi ortak okumalar?

çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun.

Kukrim çok geçmiş olsun canım, bu sene salgınlar bitmek bilmiyor

Ah canım çok geçmiş olsun

Selamlar:)
Kukrim Geçmiş olsun miniklerine şifalar diliyorum
Çok teşekkür ederim kızlar hepinize

Herkese merhaba
Genç Werther'in Acıları'nı okuyorum ama çok sıkıcı geliyor bana dili. Lady Vega' nın Acıları oldu galiba bu kitap ilk defa okurken bu kadar zorladı bir kitap beni üstelik 30. Sayfadayım asla ilerlemiyor asla gitmiyor umarım olaylar sonradan açılır bişeyler olur yani

Ben de okurken çok zorlanmıştım sırf yarım bırakmamak için bitirmiştim

Iyi geceler herkese
Başkanım emeğine sağlık Tüm arkadaşları tebrik ederim

Günün en sevdiğim vaktidir şafak vakti. Sabah erken uyanirim ve hemen acarim camlari. Gün aymaya yakin gökyüzünü seyretmek, kuşların senfonisini dinlemek huzur veriyor bana

Kukrim Çok geçmiş olsun canım. Bu yıl çocukların hastalığı bitmiyor Allah şifa versin. Senin Aralik okumalarini görünce şaşırdım ben de soracaktim hatta. Demek çocuklar hasta olduğu içinmiş . Allah hepimize afiyet ve esenlikler versin bol bol okuyabilelim
Bana göre kitap akıcı ve güzeldi. Bence kitap size hitap etmedigi için ,tarzınız olmadığı icin okumakta ilerleyemiyorsunuz

Ben de okurken çok zorlanmıştım sırf yarım bırakmamak için bitirmiştim

Ben çok beğenmiştim. Kitap incecik ama içeriği çok derin bence. Yanlış zamanda okunduğunda veya tarzınıza uymuyorsa bu kitap için doğru değerlendirme yapamayabilirsiniz

Ben çok beğenmiştim. Kitap incecik ama içeriği çok derin bence. Yanlış zamanda okunduğunda veya tarzınıza uymuyorsa bu kitap için doğru değerlendirme yapamayabilirsiniz
Kesinlikle tarzım değildi Distopya okumuyorsam gerçeklik arıyorum, bana çok abartı geldi maalesef

Herkese iyi geceler Bol okumalar.
Farkettim ki uygulamadan ben unutuyorum kitabı. En iyisi ana ekrana getirmek Sofie hanımcığımı. Gözümün önünde dursun
Başladın mı? İlk sayfalarda Thor'u görmek gülümsetti beni. Beklediğim kadar ağır ve karmaşık gelmedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…