Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim diğer aylardan 1 tane eklenecek vardı, söylemiştim C Calcifer bu bildirimde düzeltecektik, ben eksik bildirim yapmıştım. 1 kitap daha düşebilir misin
Ben yıllık hedefimi tamamladım aslında ama sanırım buraya gelmeden önce okuduklarımdan dolayı, 1000kda 41 okumuşum gözüküyor

1 kitapla kaybettin

Günaydın hanımlar
Kukrim çok geçmiş olsun, keşke çocuklar hiç hasta olmasa

Geçmiş olsun canım. Şimdi nasıllar
Teşekkür ederim canım kötü oldular bu sefer baya uzun sürdü toparlamaları, bir de bu her ne ise ortalık hastalığı ateş ,kulak,boğaz ağrısı sıra ile hepsini yaşattı ,şimdi öksürük kaldı sadece genel olarak iyiler daha bu pazartesi başladılar okula .

Biz de kışın saat 8'e kadar hava aydınlansın diye bekliyoruz. Şu saatleri sabitleyip hayatımızı mahvettiler.

çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun.

Mavi Mucize M MrsDelfino Sabahı seven bir tek ben varım galiba Lise üniversite dönemi 5'te kalkar başlardım derse kafam daha iyi çalışıyor o saatlerde. Şimdi de erken kalkıyorum. O sabahın havası rengi karanlığı bile çok hoşuma gidiyor yav

tünaydın

Sabahı ben de seviyorum. Erken uyanıp kahve içmek, biraz okuma yapmak ve en güzeli erkenden teras kapısını iki kanadını birden açıp içeri o serin havanın girmesini çok seviyorum. Annem yapardı bunu hep. Erkenden uyanıp, evin kapı ve pencerelerini açardı. Sabahın bereketi, insanın rızkı dağıtılır sabah erkenden derdi. Ben de onun gibi bir manevi dürtü ile her sabah bunu yapıyorum.
Hem ev havalanıyor, hem içime huzur doluyor. Hele seher yıldızı Venüs'ü gökte görürsem ışıl ışıl, şahane hissediyorum o an kendimi.
Sabahlar güzeldir. Gecenin sessizliğini de çok severim.

Ay ne güzel dediniz valla okuyunca bile hissettim o huzuru

Her gün yeni bir salgın çıkıyor. Pandemide çocukların bağışıklıkları da iyice düştü. Hangi arkadaşımla konuşsam hepsinin çocuğu hasta. Tam iyileşip okula - kreşe başlıyor 2 gün sonra eve yine hasta geliyor diyorlar

Ben işim yoksa seviyorum onu. Öğlene doğru geri uyurum . Şimdi sabah 5’te kalksam derse 3.5 saat var mesela. Pcos yüzünden uyku yetmiyor 24 saat uyusam, bir saat daha uyumak isterim ben .

Ah canım çok geçmiş olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…