Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Niye okuyamıyorsunuz ki ya bana daha pratik bile geliyo çoğu zaman. Gözü yoruyor evet ama tutması kolay ya bana baya rahat geliyo

Benim elimde olmalı. Kağıttan okumak daha rahat geliyor bana. akşama kadar ekrana bakıyorum zaten bir de kitap okurken bakmak çok zorluyor. akıcılığı kaybediyorum

Uygulama ya da Pdf okuyamıyorum ben. Zor durumda da kalsam ıhh olmuyor
Ben deee. İlla kitabı elime almalıyım. Ayrıca yolculukta kitap okuyabilenlere de hayranım. Ben sağıma soluma bile bakamıyorum. Ama çaktırmadan ne okuyor diye bakarım Bu arada kurallar beni korkutuyor başka nolur atma beni
İş yerinde fırsat buldukça Sofie, evde Otostopçu'nun Galaksi Rehberi, Karamazov Kardeşler ve Sürü kitabına devam ediyorum. Bu ay sonuna kadar bitirmek için uğraşacağım. Ama bir yandan da önemli bir sınavım var. Bakalım hepsini bir arada götürebilecek miyim

Niye okuyamıyorsunuz ki ya bana daha pratik bile geliyo çoğu zaman. Gözü yoruyor evet ama tutması kolay ya bana baya rahat geliyo
Kitap okuma hissini pek alamıyorum ben de
Kısa olursa evet daha iyi oluyor özellikle bebe uyuturken daha konforlu. Çünkü hacimli kitaplar tutulmuyor elimdekini o yüzden ağır okuyorum . Bir tek elim boşken okuyabiliyorum çünkü

Otobüste ben de okuyamıyorum ama metro da okuyorum. Bir ara işimie metro ile gidip geliyordum baya baya kitap okumuştum o yıl

Günaydınlar Huşu Ağacı'nı okuyorum, kitap 207 sayfa ben ise 178'deyim. Bu gece biter diye umuyorum Bir yandan da 9 ay 99 Esma kitabını okuyorum. Hamileliğin haftasına göre Esmalar ilerlediği için yavaş gidiyorum kitap 174 sayfa, ben 103'teyim.

Günaydın herkese

Benim Sofi ( kapakta doğrudan Sofi yazıyor) 1996 basım. Sanırım ilk 94 te basılmış. Yeni çıktığında lisede felsefe öğretmenim sınıfa getirip ilk birkaç sayfasını okumuştu. O zamandan ilgimi çekmişti ama bir türlü okuyup bitiremedim. Bakalım bu sefer bitecek mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…