Niye okuyamıyorsunuz ki yabana daha pratik bile geliyo çoğu zaman. Gözü yoruyor evet ama tutması kolay ya bana baya rahat geliyo
Ben de aynıyım maalesef. Tv'ye bile gözlükle bakıyorumUygulama ya da Pdf okuyamıyorum ben. Zor durumda da kalsam ıhh olmuyor
Ben deee. İlla kitabı elime almalıyım. Ayrıca yolculukta kitap okuyabilenlere de hayranım. Ben sağıma soluma bile bakamıyorum. Ama çaktırmadan ne okuyor diye bakarımUygulama ya da Pdf okuyamıyorum ben. Zor durumda da kalsam ıhh olmuyor
Kitap okuma hissini pek alamıyorum ben deNiye okuyamıyorsunuz ki yabana daha pratik bile geliyo çoğu zaman. Gözü yoruyor evet ama tutması kolay ya bana baya rahat geliyo
Ben deee. İlla kitabı elime almalıyım. Ayrıca yolculukta kitap okuyabilenlere de hayranım. Ben sağıma soluma bile bakamıyorum. Ama çaktırmadan ne okuyor diye bakarımBu arada kurallar beni korkutuyor başka nolur atma beni Eki Görüntüle 3187348
İş yerinde fırsat buldukça Sofie, evde Otostopçu'nun Galaksi Rehberi, Karamazov Kardeşler ve Sürü kitabına devam ediyorum. Bu ay sonuna kadar bitirmek için uğraşacağım. Ama bir yandan da önemli bir sınavım var. Bakalım hepsini bir arada götürebilecek miyim
GünaydınlarGENEL KURALLAR
1. Sayfaya düzenli uğrayıp, hangi kitabı okuyor, hangi sayfadaysanız bildirim yapmalısınız
2. Tabloya girebilmek için 1 ay düzenli paylaşım yapmalısınız
3. Yıllık hedeflerinizi belirlemelisiniz
4. Aylık okumalarda ilk 3'e girenler ana sayfada paylaşılacaktır.
5. Aylık ortak okumalar yapılacaktır ( katılım mecburi değil)
6. Ortak okumalar takip eden ayın ilk çarşamba günü yorumlanacak
7. Okuduğumuz kitaplarla ilgili konuşarak fikir alış verişinde bulunacağız
8. 50 ve altı sayfalardaki kitaplar bildirim olarak kabul edilmeyecek.
9. Sesli kitaplar bildirimlere eklenmeyecek
10. Mazeretsiz 2 ay bildirim yapmayan listeden çıkarılacak ve 2023 yılı içerisinde listeye alınmayacak.
@Tosun Pasa
@kk birinci noteri
Life light
Eleadora
@Levaiz
@Teyocan
U UcanSupurge
@Bonus
Kukrim
@Kitapkontesi
Natsume
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
Keira-
@mimesis
sudem34
@Nikinik
@_BuRc_
@ummhnisa
@Arrietty_
@Aspasiaa
Mrsay
@LADY VEGA
@HAbibte
@fesang
Disipline Girmis BirKadin
@M e r i d a
@berresuu
@yet07
@Atalanteda
@bir civciv annesi
@Orangegreysky
@Look Up
@Boncoboorkodos
@MrsDelfino
E Etkili Eleman
@pylz
@Gelincik78
A R Y A
@mavi guldunya
MelodiminEsi
Günaydın herkese
Gesi Bağları Ve Güvercinlikler - Kayseri
Anadolu'nun çeşitli yerlerinde eski dönemlerde bağ ve bahçelerde kullanılmak üzere gübre gereksinimi için yabani güvercinlerin belli bir sisteme göre yetiştirildikleri bilinmektedir. Güvercin gübresi, bileşimde bulundurduğu maddeler açısından oldukça değerli bir gübre olarak kabul edilmektedir. Gübre gereksinimi için yabani güvercin bakıcılığında, gübrenin düzenli toplanabilmesi ve birikmesini sağlayabilmek için bazı yapılara gereksinim duyulmuştur. Ülkemizde farklı mimari tarza sahip üç tip güvercinlik bulunduğu söylenebilir. Kapadokya güvercinlikleri kayalara oyulmuş odacıklar şeklinde iken, Diyarbakır Boranhaneleri kerpiçten yapılma binalar biçimindedir. Gesi Bağları'nda rastladığımız güvercinlikler ise 'kule tipi' olarak adlandırabileceğimiz biçimde taştan örülerek yapılmışlardır. Bu tip güvercinliklere ülkemizde yalnız Gesi Bağları'nda rastlanmaktadır. Gesi Bağları güvercinliklerinde bulunan yeraltı odası tamamen ülkemize özgü olup, yurt dışındaki benzerlerinden önemli bir ayrım noktası oluşturmaktadır.
Günaydınlar, Hayırlı Cumalar
Ortak okuma konusunda bir açıklama yapacağım.
1. Ortak okumaları geçen yıl hep beraber seçtik ancak katılım çok az oldu.
2. Zamanında okunmadığı için yorumlamalar çok geçe kaldı
3. Yorumlamaya katılımlar çok çok az oldu
4. Ortak okumayı seçen bazı arkadaşlar kendi seçtiği ortak okumalara bile katılmadı
Bu yüzden ortak okumalar bundan sonra şöyle olacak;
Ortak okumalar zorunlu değil ve diğer ayın ilk haftası çarşamba günü yorumlama yapılacaktır.
Bu konuda hassasiyet gösterilmiyorsa bundan sonra tolerans olmayacak
@Tosun Pasa
@kk birinci noteri
Life light
Eleadora
@Levaiz
@Teyocan
U UcanSupurge
@Bonus
Kukrim
@Kitapkontesi
Natsume
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
Keira-
@mimesis
sudem34
@Nikinik
@_BuRc_
@ummhnisa
@Arrietty_
@Aspasiaa
Mrsay
@LADY VEGA
@HAbibte
@fesang
Disipline Girmis BirKadin
@M e r i d a
@berresuu
@yet07
@Atalanteda
@bir civciv annesi
@Orangegreysky
@Look Up
@Boncoboorkodos
@MrsDelfino
E Etkili Eleman
@pylz
@Gelincik78
A R Y A
@mavi guldunya
MelodiminEsi
Ayy bu kitabı okumayı çok istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?