Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kirpinin zarafetini de begenmistim ama sofie daha heyecanli
Sofinin Dunyasi tabi daha kapsamlı. Bu arada Kirpinin Zarafetini okurken hiç begenmeyip bu yazar ne diyor diyen de olmuştur mutlaka. Hem biraz insanın kendi ic dunyasi ve biraz da hayat görüşü ve ilgi alaniyla da alâkalı bence

Evet bazı yerlerde bende daha derinlik beklerdim. Özellikle Paloma ve Renee kısımlarını daha detaylı isterdim.
Kitap benim 2021 okuma listemdeydi okuyamadım bir türlü. C Calcifer ortak okuma için kitap ismi isteyince 2022 de yazdım hemen. Yoksa sıra gelmeyecekti

Yaa senin önerin olduğunu bilmiyordum . Evet tam da dedigin gibi Renee ve Paloma arasinda ve Ozu ile de arasında daha detay aradım

Eki Görüntüle 3187845

İyi akşamlar herkese
En kısa zamanda okumak istediğim kitabım ile paylaşım yapmak istedim Rüzgarın adı güzel ilerliyor fırsat bulabilsem kısa zamanda bitireceğim.
zaman çarkı serisini ha bugün alırım ha yarın alırım derken kaldı öyle. şimdi de pahalı diye almak istemiyorum

Eşim Edebiyat Öğretmeni, kitaplığında 99 basımı Sofi'nin Dünyası'nı buldum
Allah sizi ne yapmasın kızlar merak ettirdiniz aradım buldum şimdi okumam lazım Başıma iş açtım
Kütüphanelerdeki eski kitaplar gibi, sayfalar sarımtrak

İyi geceler herkese. Bugün dışardaydım fotoğraf paylaşımı yapamadım.
Kitap hem olay örgüsü hem yazarin anlatım şekliyle cok akıcıydı aslında, hacmine göre çok kolay okunuyordu. Siz okuyamamaktan yakınıyorsunuz sanırım, kitabi mi sevmediniz?
Aslında sevmedim değil, kitabı sevdim ama ağır okuyorum. Karakterleri sevmedim galiba . Oliverciğimin başına hep kötü şeyler geliyor. Üzülüyorum.

Kitabı yarım bırakmak istemiyorum. Sonunu merak ediyorum. Ancak günde 30 sayfa fln anca okuyorum, sonrası merak uyandırmıyor. Bu aralar hep bilimkurgu okudum bide. Onlardan sonra durağan geldi olay örgüsü.

Ortak okumalara elimden geldiği kadar katılmaya calışacağım. Otomatik portakal bitti madalyonun içinden az ilerleyebildm cnkü kızımn doğum günü olcak nasip olursa hazırlıktı temizlkti derken vaktm olmadı ayrıca hayırlısıyla inşaAllah bir bebiş haberi daha aldm umarm bunseneki hedefmi ufaklık gelmedn erkenden bitiririm

Tebrik ederim

Hayirli olsun

Günaydınnn, dün paylaşım yapamadım biraz mutsuzdum okumaya halim yoktu, bugün devam ediyorum kaldığım yerden. Kabuslarla uyandım, kedim kitabımın yaklaşık 50 sayfasını yarısından ısırıp koparıyordu Hem de O'yu

Tebrikler canım. Kızının doğum günü de kutlu olsun

Hangi filozoftu hatırlamıyorum ama o da şöyle diyor: Kış olmasaydı baharı, savaş olmasaydı barışı, açlık olmasa tokluğu, hastalık olmasa sağlığı bilmeyecektik. Biz de hep deriz ya: her şerde bir hayır vardır. Hastalığın da bize öğrettiği güzel şeyler oluyor. Ama yine de Allah uzak etsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…