Sofinin Dunyasi tabi daha kapsamlı. Bu arada Kirpinin Zarafetini okurken hiç begenmeyip bu yazar ne diyor diyen de olmuştur mutlaka. Hem biraz insanın kendi ic dunyasi ve biraz da hayat görüşü ve ilgi alaniyla da alâkalı benceKirpinin zarafetini de begenmistim ama sofie daha heyecanli
Evet bazı yerlerde bende daha derinlik beklerdim. Özellikle Paloma ve Renee kısımlarını daha detaylı isterdim.Evet onu okudum degerli bir kitap. Böyle fotoğraflar paylaşılınca yeniden okuyasim geldi
Degil mi ama insani dusunmeye sevkediyor, bazi cümleleri anlamak icin tekrar tekrar okudum mesela. Ha hikayenin şu kısmına şunu da ekleseydi dedigim oldu içimden o ayrı ama genel itibarı ile okuyucuya birşeyler katıyor. Bu arada senin de sevecegini tahmin etmiştim ey degerli okuyucu
Sofie daha basit anlatımlı. Daha akıcı.pdf okumama rağmen bir bakıyorum 50-60 sayfa bitmiş nasıl olduğunu anlamıyorumKirpinin zarafetini de begenmistim ama sofie daha heyecanli
Yaa senin önerin olduğunu bilmiyordum . Evet tam da dedigin gibi Renee ve Paloma arasinda ve Ozu ile de arasında daha detay aradım
Bak şimdi böyle diye diye ikinci kez okutturacaksiniz bana SofiyiSofie daha basit anlatımlı. Daha akıcı.pdf okumama rağmen bir bakıyorum 50-60 sayfa bitmiş nasıl olduğunu anlamıyorumKirpiyi biraz daha zor okudum ben.
zaman çarkı serisini ha bugün alırım ha yarın alırım derken kaldı öyle. şimdi de pahalı diye almak istemiyorumEki Görüntüle 3187845
İyi akşamlar herkese
En kısa zamanda okumak istediğim kitabım ile paylaşım yapmak istedimRüzgarın adı güzel ilerliyor fırsat bulabilsem kısa zamanda bitireceğim.
Sofie daha basit anlatımlı. Daha akıcı.pdf okumama rağmen bir bakıyorum 50-60 sayfa bitmiş nasıl olduğunu anlamıyorumKirpiyi biraz daha zor okudum ben.
Kitap çok erken bittiYaa senin önerin olduğunu bilmiyordum . Evet tam da dedigin gibi Renee ve Paloma arasinda ve Ozu ile de arasında daha detay aradım
Bak şimdi böyle diye diye ikinci kez okutturacaksiniz bana Sofiyi
Hafiften bir başlangıç yapın devamı gelirTesellim ektedir
Aslında sevmedim değil, kitabı sevdim ama ağır okuyorum. Karakterleri sevmedim galibaKitap hem olay örgüsü hem yazarin anlatım şekliyle cok akıcıydı aslında, hacmine göre çok kolay okunuyordu. Siz okuyamamaktan yakınıyorsunuz sanırım, kitabi mi sevmediniz?
zaman çarkı serisini ha bugün alırım ha yarın alırım derken kaldı öyle. şimdi de pahalı diye almak istemiyorum
Tebrik ederimOrtak okumalara elimden geldiği kadar katılmaya calışacağım. Otomatik portakal bitti madalyonun içinden az ilerleyebildm cnkü kızımn doğum günü olcak nasip olursa hazırlıktı temizlkti derken vaktm olmadı ayrıca hayırlısıyla inşaAllah bir bebiş haberi daha aldm umarm bunseneki hedefmi ufaklık gelmedn erkenden bitiririm
Hayirli olsunOrtak okumalara elimden geldiği kadar katılmaya calışacağım. Otomatik portakal bitti madalyonun içinden az ilerleyebildm cnkü kızımn doğum günü olcak nasip olursa hazırlıktı temizlkti derken vaktm olmadı ayrıca hayırlısıyla inşaAllah bir bebiş haberi daha aldm umarm bunseneki hedefmi ufaklık gelmedn erkenden bitiririm
Tebrikler canım. Kızının doğum günü de kutlu olsunOrtak okumalara elimden geldiği kadar katılmaya calışacağım. Otomatik portakal bitti madalyonun içinden az ilerleyebildm cnkü kızımn doğum günü olcak nasip olursa hazırlıktı temizlkti derken vaktm olmadı ayrıca hayırlısıyla inşaAllah bir bebiş haberi daha aldm umarm bunseneki hedefmi ufaklık gelmedn erkenden bitiririm
Hangi filozoftu hatırlamıyorum ama o da şöyle diyor: Kış olmasaydı baharı, savaş olmasaydı barışı, açlık olmasa tokluğu, hastalık olmasa sağlığı bilmeyecektik. Biz de hep deriz ya: her şerde bir hayır vardır. Hastalığın da bize öğrettiği güzel şeyler oluyor. Ama yine de Allah uzak etsinKitap hem olay örgüsü hem yazarin anlatım şekliyle cok akıcıydı aslında, hacmine göre çok kolay okunuyordu. Siz okuyamamaktan yakınıyorsunuz sanırım, kitabi mi sevmediniz?
Sayfanin tamamini okudum şimdi fotoğraftan'Hastalık Tanrının verdiği bir ceza midir?' Benim de zaminda çok deştigim güzel bir soru, hele ki aklin ve kalbin mutmain olduğu bir cevap bulunca daha da guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?