Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Iyi aksamlar herkese,bugun ugrayamadim buraya,aksam misafirim vardi,gunduz temizlik ve hazirlikla gecti aksam da misafirlerimi agirladim, cocugu uyuttum azicik dinlenicem simdi,okuma buyuk ihtimalle yapamam ama su kitaplara devam ediyorum
Sofie nin dunyasi 214.sayfa
Sefiller 1.cilt 104. Sayfa

Kadınlar ülkesi pdf i epub a çevirince yazılar o kadar küçüldü ki ben de satın almaya karar verdim. Amazondan yarın sipariş vereceğim. Bu süreçte hayvan çiftliğini okumaya başladım. Hepimize keyifli okumalar :)

Canım bu sayfa sayısı mecburi mi? Pek sayfa hesabı yapamıyorum okurken. Çabuk unuturum düzenli bildiremeyebilirim.

Canım bu sayfa sayısı mecburi mi? Pek sayfa hesabı yapamıyorum okurken. Çabuk unuturum düzenli bildiremeyebilirim.
Aslında devamlılık sağlaması açısından yazdım onu. Hani şu kitabı okuyorum bitiridim elimde tarzı.

Günaydıın
Oliver Twist 280. Sayfadayım. Utanıyorum.
Kitap hem olay örgüsü hem yazarin anlatım şekliyle cok akıcıydı aslında, hacmine göre çok kolay okunuyordu. Siz okuyamamaktan yakınıyorsunuz sanırım, kitabi mi sevmediniz?
Sayfanin tamamini okudum şimdi fotoğraftan'Hastalık Tanrının verdiği bir ceza midir?' Benim de zaminda çok deştigim güzel bir soru, hele ki aklin ve kalbin mutmain olduğu bir cevap bulunca daha da guzel

Kirpinin Zarafeti kitabını simdi bitirdim. Ortak okuma olduğu için okuyan çoktur sanirim. Okuyan arkadaşlar begendi mi bilmiyorum ama ben kendi adima sevdim. Kitap okuyor olmanın hazzını yaşattı diyebilirim
O zaman sofienin dünyasını da seversin

Kirpinin Zarafeti kitabını simdi bitirdim. Ortak okuma olduğu için okuyan çoktur sanirim. Okuyan arkadaşlar begendi mi bilmiyorum ama ben kendi adima sevdim. Kitap okuyor olmanın hazzını yaşattı diyebilirim
ben çok severek okudum canım. Çok ince düşünülerek yazılmış bir kitaptı. Okurken farklı duyguları aynı anda yaşattı bana

O zaman sofienin dünyasını da seversin
Evet onu okudum degerli bir kitap. Böyle fotoğraflar paylaşılınca yeniden okuyasim geldi
ben çok severek okudum canım. Çok ince düşünülerek yazılmış bir kitaptı. Okurken farklı duyguları aynı anda yaşattı bana
Degil mi ama insani dusunmeye sevkediyor, bazi cümleleri anlamak icin tekrar tekrar okudum mesela. Ha hikayenin şu kısmına şunu da ekleseydi dedigim oldu içimden o ayrı ama genel itibarı ile okuyucuya birşeyler katıyor. Bu arada senin de sevecegini tahmin etmiştim ey degerli okuyucu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…