- 20 Mart 2011
- 13.958
- 32.564
- 798
Harika bir kitap, çok akıcı ve etkileyiciAyy bu kitabı okumayı çok istiyorum
Sıkı bir Nihal Atsız hayranısın gördüğüm kadarıyla maşallah
GENEL KURALLAR
1. Sayfaya düzenli uğrayıp, hangi kitabı okuyor, hangi sayfadaysanız bildirim yapmalısınız
2. Tabloya girebilmek için 1 ay düzenli paylaşım yapmalısınız
3. Yıllık hedeflerinizi belirlemelisiniz
4. Aylık okumalarda ilk 3'e girenler ana sayfada paylaşılacaktır.
5. Aylık ortak okumalar yapılacaktır ( katılım mecburi değil)
6. Ortak okumalar takip eden ayın ilk çarşamba günü yorumlanacak
7. Okuduğumuz kitaplarla ilgili konuşarak fikir alış verişinde bulunacağız
8. 50 ve altı sayfalardaki kitaplar bildirim olarak kabul edilmeyecek.
9. Sesli kitaplar bildirimlere eklenmeyecek
10. Mazeretsiz 2 ay bildirim yapmayan listeden çıkarılacak ve 2023 yılı içerisinde listeye alınmayacak.
@Tosun Pasa
@kk birinci noteri
Life light
@Eleadora
@Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
@UcanSupurge
@Bonus
@Kukrim
K Kitapkontesi
@Natsume
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
@Keira-
@mimesis
@sudem34
@Nikinik
@_BuRc_
@ummhnisa
@Arrietty_
Irmak000
@Mrsay
@LADY VEGA
@HAbibte
@fesang
Disipline Girmis BirKadin
@M e r i d a
@berresuu
yet07
@Atalanteda
@bir civciv annesi
@Orangegreysky
@Look Up
@Boncoboorkodos
@MrsDelfino
E Etkili Eleman
pylz
@Gelincik78
@A R Y A
@mavi guldunya
MelodiminEsi
Aslında devamlılık sağlaması açısından yazdım onu. Hani şu kitabı okuyorum bitiridim elimde tarzı.Canım bu sayfa sayısı mecburi mi? Pek sayfa hesabı yapamıyorum okurken. Çabuk unuturum düzenli bildiremeyebilirim.
Ne güzel bir hediyeHarika bir kitap, çok akıcı ve etkileyici
C Capanin Gururu Teyom ‘ın hediyesi bana
O kadar içine çekiyor ki Ötüken’den zor dönüyorum bugüne
Kitap hem olay örgüsü hem yazarin anlatım şekliyle cok akıcıydı aslında, hacmine göre çok kolay okunuyordu. Siz okuyamamaktan yakınıyorsunuz sanırım, kitabi mi sevmediniz?Günaydıın
Oliver Twist 280. Sayfadayım.Utanıyorum.
Sayfanin tamamini okudum şimdi fotoğraftanBen deee. İlla kitabı elime almalıyım. Ayrıca yolculukta kitap okuyabilenlere de hayranım. Ben sağıma soluma bile bakamıyorum. Ama çaktırmadan ne okuyor diye bakarımBu arada kurallar beni korkutuyor başka nolur atma beni Eki Görüntüle 3187348
İş yerinde fırsat buldukça Sofie, evde Otostopçu'nun Galaksi Rehberi, Karamazov Kardeşler ve Sürü kitabına devam ediyorum. Bu ay sonuna kadar bitirmek için uğraşacağım. Ama bir yandan da önemli bir sınavım var. Bakalım hepsini bir arada götürebilecek miyim
Aslında devamlılık sağlaması açısından yazdım onu. Hani şu kitabı okuyorum bitiridim elimde tarzı.
O zaman sofienin dünyasını da seversinKirpinin Zarafeti kitabını simdi bitirdim. Ortak okuma olduğu için okuyan çoktur sanirim. Okuyan arkadaşlar begendi mi bilmiyorum ama ben kendi adima sevdim. Kitap okuyor olmanın hazzını yaşattı diyebilirim
ben çok severek okudum canım. Çok ince düşünülerek yazılmış bir kitaptı. Okurken farklı duyguları aynı anda yaşattı banaKirpinin Zarafeti kitabını simdi bitirdim. Ortak okuma olduğu için okuyan çoktur sanirim. Okuyan arkadaşlar begendi mi bilmiyorum ama ben kendi adima sevdim. Kitap okuyor olmanın hazzını yaşattı diyebilirim
Evet onu okudum degerli bir kitap. Böyle fotoğraflar paylaşılınca yeniden okuyasim geldiO zaman sofienin dünyasını da seversin
Degil mi ama insani dusunmeye sevkediyor, bazi cümleleri anlamak icin tekrar tekrar okudum mesela. Ha hikayenin şu kısmına şunu da ekleseydi dedigim oldu içimden o ayrı ama genel itibarı ile okuyucuya birşeyler katıyor. Bu arada senin de sevecegini tahmin etmiştim ey degerli okuyucuben çok severek okudum canım. Çok ince düşünülerek yazılmış bir kitaptı. Okurken farklı duyguları aynı anda yaşattı bana
Kirpinin zarafetini de begenmistim ama sofie daha heyecanliO zaman sofienin dünyasını da seversin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?