Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tebrik ederim canım sağlıkla gelsin. Kızının da doğum günü kutlu olsun

Tebrikler kızınız da iyi ki doğmuş

Sofie daha basit anlatımlı. Daha akıcı.pdf okumama rağmen bir bakıyorum 50-60 sayfa bitmiş nasıl olduğunu anlamıyorum Kirpiyi biraz daha zor okudum ben.
Bence sofie nin yaşıtlarına da hitap etmek için dili bu kadar yalın. Daha genç arkadaşlar için yazılmış gibi geliyor bana. Çünkü lisede felsefe derslerinde sofie nin dünyası okutulurdu.

Sıkı bir Nihal Atsız hayranısın gördüğüm kadarıyla maşallah bebecik de anası gibi yetişiyor
Evet, kızımın adı Deli Kurt’un aşık olduğu kızın adı
Kitabı okumayanlar bu ne diyor ? diyor

Tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Kızınız da iyi ki doğmuş yeni yaşı ona hep güzellikler getirir umarım.

Eki Görüntüle 3187845

İyi akşamlar herkese
En kısa zamanda okumak istediğim kitabım ile paylaşım yapmak istedim Rüzgarın adı güzel ilerliyor fırsat bulabilsem kısa zamanda bitireceğim.

Eki Görüntüle 3187868

Hiç bulaşmasam mı ki bu seriye 14 kitap ocağıma incir ağacı diker
incirden daha beteri varsa onu bile diker valla. karton kapaklılar bile fena fırlamış.
kızınızın yeni yaşı kutlu olsun. yeni minik de hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah

tek çocuktan sonra cesaretle ikiyi hatta üçü yapan anne babalar kahraman ilan edilsin

Sevgili kadınlar bugün internette gördüğüm bir soruyu size de sormak istiyorum. Hayatımı değiştirdi dediğiniz bir kitap var mı? Varsa hangi kitap?
Benim hayatımı değiştirdi dediğim kitap Küçük Prens oldu. Hep baş ucu kitabı olarak okurdum onu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…