Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nice yaşlara, mucizelerin üzerinize yağdığı bir yaş olsun sizin için.

Mutlu,huzurlu, sağlıklı yıllar dilerim doğum günün kutlu olsun, yeni yaşında istediğin her sey seninle olur inşallah

2023 YILI ORTAK OKUMA LİSTESİ

Ocak : Sofie'nin Dünyası - Jostein Gaarder

Şubat : Saç Örgüsü - Laetitia Colombani

Mart: Dervişin Teselli Koleksiyonu - Mecit Ömür Öztürk

Nisan: Asılacak Kadın - Pınar Kür

Mayıs: Koleksiyoncu - John Fowles

Haziran: Bülbül - Krıstın Hannah

Temmuz: Çılgın Kalabalıktan Uzakta - Tom Hardy

Ağustos: Yaşamak - Yu Hua

Eylül : Değersiz Bir Hayat - Hanya Yanagihara

Ekim: Bitmeyecek Öykü - Michael Ende

Kasım: Aşkın Celladı - Irvın D. Yalom

Aralık: Ruhlar Evi - Isabel Allende

Tekrar merhaba,
Nisan ayı ramazana denk geldiği için hacimli kitap okumak çok zor olur o yüzden Nisan ayı ile Eylül ayının ortak okumasının yerini değiştirdim. Bukonuda beni uyaran Mrsay a teşekkür ederim

Jawlensky
kk birinci noteri
Life light
Eleadora
Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
U UcanSupurge
Bonus
Kukrim
K Kitapkontesi
Natsume
Limonsuzzcay
nemesis
Keira-
mimesis
sudem34
Nikinik
Alp_BuRc
ummhnisa
Arrietty_
Irmak000
Mrsay
L LADY VEGA
HAbibte
fesang
Disipline Girmis BirKadin
Homer Simpson
berresuu
yet07
A Atalanteda
bir civciv annesi
O Orangegreysky
Look Up
Boncobo
M MrsDelfino
E Etkili Eleman
pylz
Gelincik78
A R Y A
Mavi Mucize
MelodiminEsi

Mutlu yıllar canım benim. Bu yaşın sana mutluluk sağlık hayırlı kazançlar getirsin inşallah

Sevgili Calci, annem hastalanmadan önce Asılacak Kadın’ı okuyordu, şimdi o kitabın adını görünce bile kötü oluyorum . Onun dışındakilere olabildiğince katılmaya çalışacağım, Sophie’yi aldım okuyorum. İlk bölüm bitti.

Nice nice mutlu yıllara yeni yaşın, olmak istediğin kişiye ulaşmakta 1 adım daha ileri götürsün seni

Ne kadar güzel, bir Oğlak kadını daha
Ay çiçeklerinin yüzünü çevirdiği güneş aydınlatsın yolunu. Çok beklediğin dileğin varsa gerçek olsun
Eki Görüntüle 3190418

Nice yaşlara, mucizelerin üzerinize yağdığı bir yaş olsun sizin için.

Mutlu,huzurlu, sağlıklı yıllar dilerim doğum günün kutlu olsun, yeni yaşında istediğin her sey seninle olur inşallah

Mutlu yıllar canım benim. Bu yaşın sana mutluluk sağlık hayırlı kazançlar getirsin inşallah

Nice nice mutlu yıllara yeni yaşın, olmak istediğin kişiye ulaşmakta 1 adım daha ileri götürsün seni
Güzel dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum gözyaşlarımı tutamıyorum şu an

Hayırlı, huzurlu, mutlu, sağlıklı, sevdiklerinle beraber uzun bir ömür dilerim.

günaydın
oğlak kadınları kadar mantıkçı, zeki, sakin, detayları aklında tutan ve en önemlisi sabırlı başka burç bilmiyorum. annem ve kız kardeşim dibine kadar oğlaklar ve sabırları beni benden alıyor

iyi ki doğdun. yeni yaşın öyle güzel olsun ki kendi adına dilemeyi unuttuğun şeyleri bile en güzeliyle yaşa

Mutlu yılların olsun kitap arkadaşım yeni yaşın sağlıklı, mutlu, huzurlu ve sevdiklerinle birlikte hep güzel haberler aldığın bir yıl olsun.

Eveeeettt elimdeki kitabım bitince ona başlayacağım
Doğum günün kutlu olsun canım, umarım yeni yaşın sana kaygıların ve hayal kırıklıklarının olmadığı, bolca mutlu güzel, sağlıklı günler getirsin

Hay Allah razı olsun Mrsay

Ortak okumadan bazı kitaplar sepetimde amazonda 190 sa bkm de 140 gibi bir fiyat çıkıyor.
Amazon beni şaşırttı bu sefer her şeyi daha ucuz satmak zorundaymış gibi

Ne okusam diye düşünüyordum iyi oldu hatırlattığın canım Kral Lear’a başlayım

Sevdiklerinle beraber nice güzel ,mutlu ,sağlıklı ,huzurlu yılların olsun canım. Yeni yaşın mucizelerle gelsin. İçindeki huzursuzluğu da gidersin

Hayırlı, huzurlu, mutlu, sağlıklı, sevdiklerinle beraber uzun bir ömür dilerim.

Mutlu yılların olsun kitap arkadaşım yeni yaşın sağlıklı, mutlu, huzurlu ve sevdiklerinle birlikte hep güzel haberler aldığın bir yıl olsun.

Mrsay Doğum günün kutlu olsun nice güzel günler gör inşallah

Eki Görüntüle 3190468

Çok teşekkür ederim her birinize

Doğumgünün kutlu olsun arkadaşım çok mutlu yılların olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…