- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Aslında birden fazla ama Noter dame in duygusunu daha çok hissetmiştim sanırım o yüzden bende yeri ayrıDünya klasiklerinden favori kitabınız hangisi neden ?
Benim sanırım Kumarbaz. Okurken sanki gözümün önünde yaşandı her şey. Dostoyevski'nin betimleme gücü ortada ama Kumarbaz benim gözümde en zirvesiydi. O kendiyle savaşması, kazandığında ya da kaybettiğindeki duygudurumu bana çok geçmişti.Dünya klasiklerinden favori kitabınız hangisi neden ?
Çok hızlıca düşünüp Monte Cristo Kontu diyorumDünya klasiklerinden favori kitabınız hangisi neden ?
Gerçekten çok iyiydi Kumarbaz, herkes sevmiyor ama ben de çok sevmiştimBenim sanırım Kumarbaz. Okurken sanki gözümün önünde yaşandı her şey. Dostoyevski'nin betimleme gücü ortada ama Kumarbaz benim gözümde en zirvesiydi. O kendiyle savaşması, kazandığında ya da kaybettiğindeki duygudurumu bana çok geçmişti.
Bir de yanlış hatırlamıyorsam Dostoyevski kumar borcunu ödeyebilmek için o kitabı yazmıştı. Doğru mu bilmiyorum açıkçası ama bunu bilerek okumuştum o yüzden daha da ilginç gelmişti.Gerçekten çok iyiydi Kumarbaz, herkes sevmiyor ama ben de çok sevmiştim
Evet ben de öyle biliyorumBir de yanlış hatırlamıyorsam Dostoyevski kumar borcunu ödeyebilmek için o kitabı yazmıştı. Doğru mu bilmiyorum açıkçası ama bunu bilerek okumuştum o yüzden daha da ilginç gelmişti.
Ben Uğultulu Tepeler diyorum. Önceden okumuştum çok sevdiğimi hatırlıyorum. Tekrar okuyacağım yakındaDünya klasiklerinden favori kitabınız hangisi neden ?
Benimde gelmis kitabim. Yarin is cikisi alacagimKallokain'e başladım. Bir gün Sofie bir gün onu okuyacağım
Nice sağlıklı mutlu senelere canım..diledigin güzellikler seninle olsun..sağlık mutluluk huzur yıllar diliyorumGünaydın
Bugün benim doğum günüm. İçimde büyük kaygılar, umutlar, hayal kırıklığı yaşama korkusu, mucize beklentisi gibi karmakarışık bir ruh haliyle ilgiye, şefkate ihtiyacım var. Dualarınıza beni de ekleyin lütfen
Suç ve CezaDünya klasiklerinden favori kitabınız hangisi neden ?
Bende suç ve ceza. Üniversitede kendimi sorguladığım bir dönemde okumuştum. Çok etkilenmiştim.Dünya klasiklerinden favori kitabınız hangisi neden ?
benimki anna karenina sanırım. hayatımda hiçbi kitabı bu kadar vakit oluşturup okumaya çalıştığımı bilmem. çok da etkilemişti beni öyle sevmiştim ki.Dünya klasiklerinden favori kitabınız hangisi neden ?
Ben henüz yeni başladım klasik okumaya. Goodreads’te ya da 1000kitap gibi uygulamalarda eski okuduğum kitapları da ekledim. Çoğu gençlik, aksiyon-romantik, orta okulda okuduğum seri de macera. Henüz çok klasik deneceklerden okumadığım için çok cevaplamayayım ama Kamelyalı Kadın’ı çok sevmiştim. Belki tekrar okurum, çok önce okumuştum.Dünya klasiklerinden favori kitabınız hangisi neden ?
Ne zaman oynayalımC Calcifer Aklıma bir oyun gibi bir sey geldi
Bu ara reels görüyorum çok. Kitabı anlatırken hayaline uygun görseller ekliyorlar.
Misal Monte Cristo Kontu:
Eki Görüntüle 3190855
Eki Görüntüle 3190856 Eki Görüntüle 3190857 Eki Görüntüle 3190858
Zindanı tam olarak böyle hayal etmiştim
Eki Görüntüle 3190859 Eki Görüntüle 3190860
Bunlar benim hayalime en yakın resimler mesela
Çoğunluğun okuduğu kitaplardan seçip böyle bir sey yapsak nasıl olur
Çok teşekkür ederimNice sağlıklı mutlu senelere canım..diledigin güzellikler seninle olsun..sağlık mutluluk huzur yıllar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?