Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dünya klasiklerinden favori kitabınız hangisi neden ?
Benim sanırım Kumarbaz. Okurken sanki gözümün önünde yaşandı her şey. Dostoyevski'nin betimleme gücü ortada ama Kumarbaz benim gözümde en zirvesiydi. O kendiyle savaşması, kazandığında ya da kaybettiğindeki duygudurumu bana çok geçmişti.

Gerçekten çok iyiydi Kumarbaz, herkes sevmiyor ama ben de çok sevmiştim

Gerçekten çok iyiydi Kumarbaz, herkes sevmiyor ama ben de çok sevmiştim
Bir de yanlış hatırlamıyorsam Dostoyevski kumar borcunu ödeyebilmek için o kitabı yazmıştı. Doğru mu bilmiyorum açıkçası ama bunu bilerek okumuştum o yüzden daha da ilginç gelmişti.

Bir de yanlış hatırlamıyorsam Dostoyevski kumar borcunu ödeyebilmek için o kitabı yazmıştı. Doğru mu bilmiyorum açıkçası ama bunu bilerek okumuştum o yüzden daha da ilginç gelmişti.
Evet ben de öyle biliyorum

C Calcifer Aklıma bir oyun gibi bir sey geldi
Bu ara reels görüyorum çok. Kitabı anlatırken hayaline uygun görseller ekliyorlar.

Misal Monte Cristo Kontu:

Zindanı tam olarak böyle hayal etmiştim

Bunlar benim hayalime en yakın resimler mesela

Çoğunluğun okuduğu kitaplardan seçip böyle bir sey yapsak nasıl olur

Nice sağlıklı mutlu senelere canım..diledigin güzellikler seninle olsun..sağlık mutluluk huzur yıllar diliyorum

Dünya klasiklerinden favori kitabınız hangisi neden ?
Ben henüz yeni başladım klasik okumaya. Goodreads’te ya da 1000kitap gibi uygulamalarda eski okuduğum kitapları da ekledim. Çoğu gençlik, aksiyon-romantik, orta okulda okuduğum seri de macera. Henüz çok klasik deneceklerden okumadığım için çok cevaplamayayım ama Kamelyalı Kadın’ı çok sevmiştim. Belki tekrar okurum, çok önce okumuştum.

Güncelleme yapmaya gelmiştim . Mitler bölümüne bayıldım. Miyolojik hikayeler okumayı özlediğimi fark ettim. Bu tarz birkaç kitap almalıyım hemen .

Günde 20 sayfa Sofie, 20 sayfa Dörtlerin Yemini’den okuyorum iki gündür, güzel gidiyor.

Ne zaman oynayalım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…