Sokak lambası mıHah işte ben de onu yaşamamak için direkt okumuyorum. Şeker Portakalı’nı akşam arkadaşımı beklerken sokak lambasının altında bile okudum mesela çünkü anlaması kolay, üzerinde düşünmeye gerek yok .
Kesinlikle öyle... Ama bazen grup psikolojisi ile zoraki okunabiliyor bazen. İlk fırsatta bir daha deneyeceğim sofinin bitmek bilmeyen dunyasiniBenim de öyle çok kez başladığım ve bıraktığım kitaplarım oldu, hala daha okuyamadıklarım da vardır. Ben doğru zaman değildir diye düşünüyorum genelde, ama bazen olmuyorsa olmuyor gerçekten
Ancak yarı yolda bırakacak şekilde bir arkadaşlık yapabilirim.Kızlar bu ay 10 tane kitap bitirmek istiyorum.
Bana arkadaş olmak isteyen olursa çok sevinirim.
Puzzle da ap ayrı bir tutku yapıyor insanda. Onuda en son dünya haritası puzzle undan sonra birakanlardanimEki Görüntüle 3202402
Salon masasını kaplayan 5000 parça puzzle sonunda bitti. Artık rahat rahat kitap okuyabilirim heralde
O zaman başlıyoruz panpaAncak yarı yolda bırakacak şekilde bir arkadaşlık yapabilirim.
Sevinirim.Selam ben de eşlik edebilirim size ama nasıl olacak.
Yarın bitiyor banı.
Ben aynı anda bir kaç kitap okumayı seviyorum.Sevinirim.
Ben kısa kitap okuyacağım.
Frankenstein okuyorum şu an.
Sonrasında çerezlik kitaplar da okuyabilirim.
Yoğunluk durumuna göre hareket edeceğim.
Siz ne okuyorsunuz?
Calci nin banının bitmesi de iyi olmuş.
Bende çapraz okumalari severim.Ben aynı anda bir kaç kitap okumayı seviyorum.
Şuan Doğan Cüceloğlu ;insan ve davranisi
Platon; devlet okuyorum.
Aşk , romantizm konulu kitaplar haricinde herşeyi okurum.
O zaman başlıyoruz panpa
Söyliyim mi katiliHem bebe sallıyorum hem okuyorum
Arkadaşım gelecek, o gelene kadar okuyayım biraz
Eki Görüntüle 3202476
Aslında çok iyi görünüyor çok da beğendim ama ben üstüste yığılı kimisi yan dönmüş kimisi düşecek gibi masa üstünde salaş duran ortamı da seviyorum. Sahafa yeni gelen kitapların raflara henüz yerleşmemiş hali gibine tatlı görünüyor
Dağınıklığımın içinde kendi düzenim var diyorsunAslında çok iyi görünüyor çok da beğendim ama ben üstüste yığılı kimisi yan dönmüş kimisi düşecek gibi masa üstünde salaş duran ortamı da seviyorum. Sahafa yeni gelen kitapların raflara henüz yerleşmemiş hali gibi
Eki Görüntüle 3202687
Bir ara masam şunun gibiydiEki Görüntüle 3202685
Ben aradığımı hemen de buluyordum aslında ama eşim protesto etti beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?