Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selamlar çok bakamadım buraya birkaç gündür, ama sonunda Sofiyi bitirdim biri yazmıştı sanırım sonlara doğru daha akıcıydı diye. Gerçekten öyleydi. Kitap ortalarda bayağı bir durgunlaşıyor ama sonra akıp gidiyor.
Kütüphaneden bir de Sis ve Gece’yi almıştım. Salıya kadar bitireyim, teslim günü.
Herkes iyidir inşallah

Tutunamayanlar ve sofinin dünyasını bitiremeyenlerdenim.bundan 20 yıl önce ilkkez okumaya başlayıp 50-70.sayfa aralarında bırakmıştım. Sonraki her beş yılda bir tekrar okumayi denedim yine başaramadım açıkçası.pandemide de bitiremediklerimden en fazla 152.sayfasina gelip bırakır mı insan yada araya çapraz okuma adı altında aldığım okumalar mıdır sebep onuda bilemiyorum. Ancak bu grup bana bir işaret oldu adeta ilk firsatta başlayacağım sürüne sürüne de olsa okuyup bitireceğim inşallah

Benim de öyle çok kez başladığım ve bıraktığım kitaplarım oldu, hala daha okuyamadıklarım da vardır. Ben doğru zaman değildir diye düşünüyorum genelde, ama bazen olmuyorsa olmuyor gerçekten

Sofie bendende aynı . Başına oturabilirsem akıp gidiyor ama sanırım iyice anlayarak okumak istediğim için iyi odaklanamayacağım zamanlarda elime almak istemiyorum o yüzden bitiremedim. Bugün kitap okumuyorum ekstra olarak . Sabah 6.30’da kalktım gece 2 saat falan uyudum, uçağa bindik, ilçe arabasıyla geldik falan. Yoldan dolayı vertigom da coşmuş gibi hissediyorum .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…