- 3 Ağustos 2020
- 2.639
- 8.854
- 108
Ayy onu da başka zaman okuyayım o zaman. Aynı tarzsa peş peşe perişan etmesin beniCam Çocuk'u okumadıysan o da onun kadar iyiydi.
Yaaa ne güzel olurAralık ayını beklemeden farklı şeyler yaparız belki
Ben maşallah dediğim için şaşırıyorum ama nazar boncuğu o ifademi karşılamıyorkızlar bildirimlerimin nesine şaşırdınız bu kadar?
Tutunamayanlar ve sofinin dünyasını bitiremeyenlerdenim.bundan 20 yıl önce ilkkez okumaya başlayıp 50-70.sayfa aralarında bırakmıştım. Sonraki her beş yılda bir tekrar okumayi denedim yine başaramadım açıkçası.pandemide de bitiremediklerimden en fazla 152.sayfasina gelip bırakır mı insan yada araya çapraz okuma adı altında aldığım okumalar mıdır sebep onuda bilemiyorum. Ancak bu grup bana bir işaret oldu adeta ilk firsatta başlayacağım sürüne sürüne de olsa okuyup bitireceğim inşallahSelamlarçok bakamadım buraya birkaç gündür, ama sonunda Sofiyi bitirdim biri yazmıştı sanırım sonlara doğru daha akıcıydı diye. Gerçekten öyleydi. Kitap ortalarda bayağı bir durgunlaşıyor ama sonra akıp gidiyor.
Kütüphaneden bir de Sis ve Gece’yi almıştım. Salıya kadar bitireyim, teslim günü.
Herkes iyidir inşallah
Aralık ayını beklemeden farklı şeyler yaparız belki
Muhteşemler
Prim de yattı bu ay kendimi zengin hissederken yine ucu kaçıracakmışım gibi geliyorMuhteşemlergitti maaşı
Benim de öyle çok kez başladığım ve bıraktığım kitaplarım oldu, hala daha okuyamadıklarım da vardır. Ben doğru zaman değildir diye düşünüyorum genelde, ama bazen olmuyorsa olmuyor gerçektenTutunamayanlar ve sofinin dünyasını bitiremeyenlerdenim.bundan 20 yıl önce ilkkez okumaya başlayıp 50-70.sayfa aralarında bırakmıştım. Sonraki her beş yılda bir tekrar okumayi denedim yine başaramadım açıkçası.pandemide de bitiremediklerimden en fazla 152.sayfasina gelip bırakır mı insan yada araya çapraz okuma adı altında aldığım okumalar mıdır sebep onuda bilemiyorum. Ancak bu grup bana bir işaret oldu adeta ilk firsatta başlayacağım sürüne sürüne de olsa okuyup bitireceğim inşallah
14 şubatta amazonda indirim olur umudum varPrim de yattı bu ay kendimi zengin hissederken yine ucu kaçıracakmışım gibi geliyor
Sofie bendende aynıEki Görüntüle 3202304
Bu gün cuma paylaşım günümüz değil miydi3 kitaplı çapraz okuma yapıyorum. An itibari ile de dağınık zihinlere başladım. Diğer kitabım da Saim Koç özsaygı. Sofienin dünyası ilerlemiyor bende nedense ama inat ettim bitirecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?