Elazığ'dayız, beşik gibi sallanıyoruz. Dualarınızı eksik etmeyinGünaydınlar
Hepimize geçmiş olsun. Deprem bölgesindekilerin Allah yardımcısı olsun
Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
@Levaiz
@Mrsay
Natsume
@UcanSupurge
@Aspasiaa
@Kukrim
K Kitapkontesi
@Kurk Mantosuz Madonna
yet07
Keira-
@Arrietty_
@ummhnisa
@Nikinik
@kk birinci noteri
@Bonus
@Tosun Pasa
@Orangegreysky
@Limonsuzzcay
@_BuRc_
@HAbibte
@fesang
@LADY VEGA
@-nemesis-
@mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
@mavi guldunya
M MrsDelfino
MelodiminEsi
@Gelincik78
E Etkili Eleman
@M e r i d a
@pylz
A R Y A
@Look Up
Istenmeyentuyy
@kgokce
Dualarımız hep sizinle. Çok geçmiş olsun.Elazığ'dayız, beşik gibi sallanıyoruz. Dualarınızı eksik etmeyin
Rabbim yardımcınız olsunElazığ'dayız, beşik gibi sallanıyoruz. Dualarınızı eksik etmeyin
boğazım düğümlendi resmen. Rabbim şu kış günü herkesin yardımcısı olsun. Tekrarını yaşatmasın çabucak saralım bu yaralarımızı milletçe.elimizden dua etmekten başka bişey gelmiyor.Annemler Hatayda köyde. Evler yıkılmış. Enkaz altında kalan vefat eden yakın akrabalarım var. Hala ulaşılamayan enkaz altında olanlar köyde. Telefonlar kesintili çekmiyor. Elektirk su yok. Çadırdalar. Yardım gitmemiş halen. Çok fazla yıkım var. Yağmur suyuyla çorba yapıp içmişler öğlen. Akrabalardan felaket sırasında baba pencereden atlıyor karısı çocukları evden çıkamıyor enkaz altında kalıp kurtarılamıyor. Çocuklardan biri hemşirelik okuyor tatile gelmiş memlekete. Annemin teyzesinin kızı ve çocukları. Başka bir evden anne yaralı kurtarılıyor 2 çocuğu enkaz altında kurtarılamıyor. Benim kuzenim.. Çok büyük bir felaket. Ulaşılamıyor kim ne halde. Dua ediyoruz.. Dua bekliyoruz.
Hiçbirşey söyleyemiyorum, Allahım beterinden korusun.Ablama ulaşamıyorum sabahtan beri şarjı bitti sanıırm. Kayınpederlere ulaşılamıyor. Diğer ablam kiliste. Orası da kötü. Allahım yardım et.
Çok çok geçmiş olsun.. Bizler burda duydukça kahrolduk. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Dualarımızdasınız.Annemler Hatayda köyde. Evler yıkılmış. Enkaz altında kalan vefat eden yakın akrabalarım var. Hala ulaşılamayan enkaz altında olanlar köyde. Telefonlar kesintili çekmiyor. Elektirk su yok. Çadırdalar. Yardım gitmemiş halen. Çok fazla yıkım var. Yağmur suyuyla çorba yapıp içmişler öğlen. Akrabalardan felaket sırasında baba pencereden atlıyor karısı çocukları evden çıkamıyor enkaz altında kalıp kurtarılamıyor. Çocuklardan biri hemşirelik okuyor tatile gelmiş memlekete. Annemin teyzesinin kızı ve çocukları. Başka bir evden anne yaralı kurtarılıyor 2 çocuğu enkaz altında kurtarılamıyor. Benim kuzenim.. Çok büyük bir felaket. Ulaşılamıyor kim ne halde. Dua ediyoruz.. Dua bekliyoruz.
Rabbim sabırlar, şifalar versin inşallahAnnemler Hatayda köyde. Evler yıkılmış. Enkaz altında kalan vefat eden yakın akrabalarım var. Hala ulaşılamayan enkaz altında olanlar köyde. Telefonlar kesintili çekmiyor. Elektirk su yok. Çadırdalar. Yardım gitmemiş halen. Çok fazla yıkım var. Yağmur suyuyla çorba yapıp içmişler öğlen. Akrabalardan felaket sırasında baba pencereden atlıyor karısı çocukları evden çıkamıyor enkaz altında kalıp kurtarılamıyor. Çocuklardan biri hemşirelik okuyor tatile gelmiş memlekete. Annemin teyzesinin kızı ve çocukları. Başka bir evden anne yaralı kurtarılıyor 2 çocuğu enkaz altında kurtarılamıyor. Benim kuzenim.. Çok büyük bir felaket. Ulaşılamıyor kim ne halde. Dua ediyoruz.. Dua bekliyoruz.
Başınız sağolsunAnnemler Hatayda köyde. Evler yıkılmış. Enkaz altında kalan vefat eden yakın akrabalarım var. Hala ulaşılamayan enkaz altında olanlar köyde. Telefonlar kesintili çekmiyor. Elektirk su yok. Çadırdalar. Yardım gitmemiş halen. Çok fazla yıkım var. Yağmur suyuyla çorba yapıp içmişler öğlen. Akrabalardan felaket sırasında baba pencereden atlıyor karısı çocukları evden çıkamıyor enkaz altında kalıp kurtarılamıyor. Çocuklardan biri hemşirelik okuyor tatile gelmiş memlekete. Annemin teyzesinin kızı ve çocukları. Başka bir evden anne yaralı kurtarılıyor 2 çocuğu enkaz altında kurtarılamıyor. Benim kuzenim.. Çok büyük bir felaket. Ulaşılamıyor kim ne halde. Dua ediyoruz.. Dua bekliyoruz.
allah sabır versin ve yardımcınız olsun. umarım ulaşamadıklarınız iyidir ve sağsalim kavuşursunuz en kısa zamanda.Annemler Hatayda köyde. Evler yıkılmış. Enkaz altında kalan vefat eden yakın akrabalarım var. Hala ulaşılamayan enkaz altında olanlar köyde. Telefonlar kesintili çekmiyor. Elektirk su yok. Çadırdalar. Yardım gitmemiş halen. Çok fazla yıkım var. Yağmur suyuyla çorba yapıp içmişler öğlen. Akrabalardan felaket sırasında baba pencereden atlıyor karısı çocukları evden çıkamıyor enkaz altında kalıp kurtarılamıyor. Çocuklardan biri hemşirelik okuyor tatile gelmiş memlekete. Annemin teyzesinin kızı ve çocukları. Başka bir evden anne yaralı kurtarılıyor 2 çocuğu enkaz altında kurtarılamıyor. Benim kuzenim.. Çok büyük bir felaket. Ulaşılamıyor kim ne halde. Dua ediyoruz.. Dua bekliyoruz.
Canım çok geçmiş olsun. Allah rahmet etsin.Annemler Hatayda köyde. Evler yıkılmış. Enkaz altında kalan vefat eden yakın akrabalarım var. Hala ulaşılamayan enkaz altında olanlar köyde. Telefonlar kesintili çekmiyor. Elektirk su yok. Çadırdalar. Yardım gitmemiş halen. Çok fazla yıkım var. Yağmur suyuyla çorba yapıp içmişler öğlen. Akrabalardan felaket sırasında baba pencereden atlıyor karısı çocukları evden çıkamıyor enkaz altında kalıp kurtarılamıyor. Çocuklardan biri hemşirelik okuyor tatile gelmiş memlekete. Annemin teyzesinin kızı ve çocukları. Başka bir evden anne yaralı kurtarılıyor 2 çocuğu enkaz altında kurtarılamıyor. Benim kuzenim.. Çok büyük bir felaket. Ulaşılamıyor kim ne halde. Dua ediyoruz.. Dua bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?