Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Annemler Hatayda köyde. Evler yıkılmış. Enkaz altında kalan vefat eden yakın akrabalarım var. Hala ulaşılamayan enkaz altında olanlar köyde. Telefonlar kesintili çekmiyor. Elektirk su yok. Çadırdalar. Yardım gitmemiş halen. Çok fazla yıkım var. Yağmur suyuyla çorba yapıp içmişler öğlen. Akrabalardan felaket sırasında baba pencereden atlıyor karısı çocukları evden çıkamıyor enkaz altında kalıp kurtarılamıyor. Çocuklardan biri hemşirelik okuyor tatile gelmiş memlekete. Annemin teyzesinin kızı ve çocukları. Başka bir evden anne yaralı kurtarılıyor 2 çocuğu enkaz altında kurtarılamıyor. Benim kuzenim.. Çok büyük bir felaket. Ulaşılamıyor kim ne halde. Dua ediyoruz.. Dua bekliyoruz.

boğazım düğümlendi resmen. Rabbim şu kış günü herkesin yardımcısı olsun. Tekrarını yaşatmasın çabucak saralım bu yaralarımızı milletçe.elimizden dua etmekten başka bişey gelmiyor.

Çok çok geçmiş olsun.. Bizler burda duydukça kahrolduk. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Dualarımızdasınız.

Rabbim sabırlar, şifalar versin inşallah
Daha fazla kayıp vermeden atlatalım bu acıları

Başınız sağolsun rabbim yar ve yardımcıları olsun

allah sabır versin ve yardımcınız olsun. umarım ulaşamadıklarınız iyidir ve sağsalim kavuşursunuz en kısa zamanda.

Allah yardımcımız olsun. Bu hafta hatayda olacaktım, gidemedim, urfada yakalandım. Ailem, tüm yakınlarım, dostlarım deprem bölgesinde. Hepimiz dışardayız. Hava soğuk, her yer kapalı haliyle, marketler, fırınlar. Benzin bulamıyoruz. Bugün bir kase çorba için bütün urfayı dolaştık. Neyse ki sığınacak bir yer bulduk. Açlığa, soğuğa dayanılır bir şekilde. Allah göçük altındakilerin yardımcısı olsun. Eşlerimiz enkaz bölgesinde. Bu kabusun bitmesini bekliyoruz

Canım çok geçmiş olsun. Allah rahmet etsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…