Diyecek hiçbir şey bulamadım, rabbim sabır versin başınız sağ olsun.Annemler Hatayda köyde. Evler yıkılmış. Enkaz altında kalan vefat eden yakın akrabalarım var. Hala ulaşılamayan enkaz altında olanlar köyde. Telefonlar kesintili çekmiyor. Elektirk su yok. Çadırdalar. Yardım gitmemiş halen. Çok fazla yıkım var. Yağmur suyuyla çorba yapıp içmişler öğlen. Akrabalardan felaket sırasında baba pencereden atlıyor karısı çocukları evden çıkamıyor enkaz altında kalıp kurtarılamıyor. Çocuklardan biri hemşirelik okuyor tatile gelmiş memlekete. Annemin teyzesinin kızı ve çocukları. Başka bir evden anne yaralı kurtarılıyor 2 çocuğu enkaz altında kurtarılamıyor. Benim kuzenim.. Çok büyük bir felaket. Ulaşılamıyor kim ne halde. Dua ediyoruz.. Dua bekliyoruz.
Allah yardımcımız olsun. Bu hafta hatayda olacaktım, gidemedim, urfada yakalandım. Ailem, tüm yakınlarım, dostlarım deprem bölgesinde. Hepimiz dışardayız. Hava soğuk, her yer kapalı haliyle, marketler, fırınlar. Benzin bulamıyoruz. Bugün bir kase çorba için bütün urfayı dolaştık. Neyse ki sığınacak bir yer bulduk. Açlığa, soğuğa dayanılır bir şekilde. Allah göçük altındakilerin yardımcısı olsun. Eşlerimiz enkaz bölgesinde. Bu kabusun bitmesini bekliyoruz
Çok çok geçmiş olsun.Allah yardımcınız olsunAllah yardımcımız olsun. Bu hafta hatayda olacaktım, gidemedim, urfada yakalandım. Ailem, tüm yakınlarım, dostlarım deprem bölgesinde. Hepimiz dışardayız. Hava soğuk, her yer kapalı haliyle, marketler, fırınlar. Benzin bulamıyoruz. Bugün bir kase çorba için bütün urfayı dolaştık. Neyse ki sığınacak bir yer bulduk. Açlığa, soğuğa dayanılır bir şekilde. Allah göçük altındakilerin yardımcısı olsun. Eşlerimiz enkaz bölgesinde. Bu kabusun bitmesini bekliyoruz
Bizim arkadaştan da haber yok halaailecek göçük altındalar
Yok canım bizim tanıdıklar. Çocuklar üniversitedeydi. Ara tatil için gelmişlerdi ailelerinin yanına hepsi göçük altında kalmışBurdan mı canım kendi arkadaşın mı?
Kimle haberleşiyorsunuz peki offffYok canım bizim tanıdıklar. Çocuklar üniversitedeydi. Ara tatil için gelmişlerdi ailelerinin yanına hepsi göçük altında kalmış
Kardeşi Konya'daydı. O gitti binanın önünde bekliyormuşKimle haberleşiyorsunuz peki offff
Başka bir arkadaş var, onda numarası vardır. Ulaşabilirsem bir sorayım
Allah yardımcımız olsun. Bu hafta hatayda olacaktım, gidemedim, urfada yakalandım. Ailem, tüm yakınlarım, dostlarım deprem bölgesinde. Hepimiz dışardayız. Hava soğuk, her yer kapalı haliyle, marketler, fırınlar. Benzin bulamıyoruz. Bugün bir kase çorba için bütün urfayı dolaştık. Neyse ki sığınacak bir yer bulduk. Açlığa, soğuğa dayanılır bir şekilde. Allah göçük altındakilerin yardımcısı olsun. Eşlerimiz enkaz bölgesinde. Bu kabusun bitmesini bekliyoruz
Sağolun.. Annemlere de ulaşamıyorum artık. Şarjlar bitti sanırım. Kimseye ulaşamıyorum. Ablamla görüşüyorum sadece kiliste.
allah hepsinin yardımcısı olsun. inşallah hepsi iyidir de teknik nedenlerden ulaşılamıyodurBizim arkadaştan da haber yok halaailecek göçük altındalar
Çok iyi olur canım benim, hiç kimseden bulamadıkBaşka bir arkadaş var, onda numarası vardır. Ulaşabilirsem bir sorayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?