Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar Zeynolin44 un kız kardeşi vardı. Sağlıkcı hatta tayini çıkmıştı hamileydi doğuma yakın filan Erzurum'dan mı doğudan bir yerden sanırım İstanbul'a gelmişti.

Nick ini hatırlayamadım. Sayfaya yazanların listesinde de bulamadım.
Nick değişmiş sanırım.

Kmsl Hnd ler zeynolini merak ediyordu en son.

Teşekkürler arkadaşlar. Çok şükür urfa sanırım diğer bölgelere göre nispeten daha iyi. Antepte su, elektrik, ısınma ve barınma problemleri var. Yakınlarım mecburen evlerine gittiler. Deprem oldukça kaçıyorlar. İnsanlar ne yapacağını nereye sığınacağını şaşırdı. Ben de şu an eve girdim çünkü kıvrılacak yer bile yok. Arabanın içi buz gibi. Klimayı çalıştırsam benzin yetmicek, zaten kaç yer dolaştım benzin yok. Başka çarem kalmadı. Ailemin yanına gidemiyorum. Burdan ayrılamıyoruz. Kimileri birilerini araya sokarak uçak bileti aldı. Onun dışında pegasus ve THY de bilet bulunmuyor. Dün 13.24 te yıkılan binada daha sadece 2 kat kaldırılmış. Afad henüz gelmemiş. Adıyaman, maraş ve nurdağında hiç yardım gitmeyen yerler var. Bunlar da hatay kadar vahim, yerle bir olmuşlar. Onun dışında diğer bölgelerde yer yer yıkımlar oldu ama diğerleri kadar fazla değil

Kuzum ya bizde merak ediyoruz ama haber alamadık daha

Urfa'da nerdesiniz? Karaköprüde arkadaşım gençlik merkezi spor salonunda. Sıcak ortam diyordu. Yerimiz iyi diyordu. Yalnız mısınız? Tek başınıza mısınız? Çocuğunuz eşiniz?

C Calcifer canım başkanım, Okulların açılması bir hafta ertelendi bildiğiniz gibi. Biz de bugün tekrar memlekete dönüyoruz. Çünkü kaldığımız bina maalesef hiç güven vermiyor zaten sürekli TV'de sosyal medyada maruz kaldığım görüntüler beni çok etkiledi. Bir-iki hafta buralarda olmayacağım sanırım. Görüşmek üzere

Geçmiş olsun canım

Çok geçmiş olsun canım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…