Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok canım doğru. Unutmuşum bile

benim sizden ricam olacak çocuklara yollayabileceginiz kitaplar var mı 1.sınıf ve 4.sınıfa uygun utanarak istiyorum sizden

Neden utanıyorsun utanma sakın. İhtiyacın ney ise söyle bize hallederiz el birliğiyle

benim sizden ricam olacak çocuklara yollayabileceginiz kitaplar var mı 1.sınıf ve 4.sınıfa uygun utanarak istiyorum sizden
Cinsiyetleri ne belki daha çok ilgilerini çeken bir şeyler bulabilirim? Seve seve gönderirim yeter ki iste. Başka türlü herhangi bir ihtiyaçları varsa onlar için de ne gerekiyorsa yaparız bunun çekincesi olmaz böyle zamanlar için varız

Benim 0 maalesef kaptanim

Bildirim sayfasına yazdım canım

Yollarım ben. Benim çocuğun kral şakir serisi ve Levent serisi var. İstediğiniz birsey varsa alıp onları da yollayabilirim.

Özelden yazarsan canım. Mesaj atılmıyor sana. Ben direk adresine yollamak isterim. Amazondan vs nerden olursa. Çocuklar hepimizin çocukları. Onların bu süreçte kafalarını dağıtmaya, mutlu olmaya, normal süreçte yaşama dönmeye ihtiyaçları var. Bizlerde elimizden ne gelirse yapmaya hazırız. Utanılacak hiç bir şey yok. Bir dakikada her şey değişti işte gördük. Yarın bizim ihtiyacımız olabilir her şeye. Hayat bu. Bugün size yarın bize.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…