Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Erkek evet, ben çocuğun yaşından hiç anlamıyorum kral şakiri gördüm de daha mı küçük çocuklar için emin olamamıştım :) uygunsa ona da bakayım çok sağ ol
Kral Şakir'i iki ay önce çizgi film kanalında keşfettim. Çok komik diyaloglar vardı. Eşimle 40+ iki koca bebek oturduk hep izledik. Kitaplar da eğlenceli olabilir.

Kral Şakir'i iki ay önce çizgi film kanalında keşfettim. Çok komik diyaloglar vardı. Eşimle 40+ iki koca bebek oturduk hep izledik. Kitaplar da eğlenceli olabilir.
Çok teşekkürler

Benim yeğenim o yaşta. Levent diye bi seri varmış sanırım o kitapları çok seviyor. Görünce söylemek istedim.

İyi demek artık uzak bana ne..çocuklarım için ayakta durmaya çalışıyorum..bazen dermanım kalmıyor..uyumak istiyorum uyuyamıyorum..bugunler nasıl geçecek onu da bilmiyorum
Var mı yapabileceğimiz bir şey ? Elimizden ne gelirse söyle lütfen.

İyi demek artık uzak bana ne..çocuklarım için ayakta durmaya çalışıyorum..bazen dermanım kalmıyor..uyumak istiyorum uyuyamıyorum..bugunler nasıl geçecek onu da bilmiyorum
Rabbim yaşatmasın tekrar.Çok zor ama Allah sana güç kuvvet versin. Çocuklar iyiler mi? Yapabileceğimiz bişey var mı canım

günaydın kızlar
allah iyi etsin. elimizden ne gelirse yaparız söylemekten asla çekinme. sen neysen hepimiz oyuz. allah canınızı sağ etsin.

OCAK AYI LİSTESİ

Eksik ya da hatalı olan bildirebilir mi?

C Calcifer 4 - 1542 syf
Eleadora 4 - 1363 syf

Life light 7 - 2164 syf
C Capanin Gururu Teyom ??
Levaiz 5 - 1437 syf
Mrsay ?
Natsume 2 - 1542 syf
U UcanSupurge 3 - 365 syf
Irmak000 4 - 1120 syf
Kukrim 3 - 1488 syf
K Kitapkontesi 1 - 568 syf
Disipline Girmis BirKadin 5 - 1278 syf
yet07 3 - 1272 syf
Keira- 4 +- 921 syf
Arrietty_ ?
ummhnisa ?
Nikinik ?
kk birinci noteri ?
Bonus 3 - 407 syf
O Orangegreysky 3 - 786 syf
Limonsuzzcay ?
Alp_BuRc 2 - 875 syf
HAbibte 3 - 738 syf
fesang 3 - 831 syf
L LADY VEGA 2 - 319 syf
nemesis ?
mimesis 5 - 2732 syf
sudem34 ?
bir civciv annesi 5 - 1749 syf
A Atalanteda 6 - 2114 syf
Mavi Mucize 5 - 1837 syf
M MrsDelfino 5 - 626 syf
MelodiminEsi 3 - 981 syf
Gelincik78 3 - 623 syf
E Etkili Eleman 1 - 1025 syf
Homer Simpson ??
pylz ?
A R Y A ?
Look Up ?

Istenmeyentuyy
kgokce

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…