- 20 Mart 2011
- 13.957
- 32.561
- 798
Kadınlar Ülkesi'ni okumadım ama yapılırsa sıra Sofi'nin Dünyası'nı gelir. Ona katılmak istiyorum..Etiket yapıp sorayım ama bu akşam işim var yarın için soralım.
Kadınlar Ülkesi için yorumlama gecesi düzenleyelim diyoruz. Yarın saat 21.00 uygun mu?
Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
Natsume
U UcanSupurge
Irmak000
Kukrim
K Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
yet07
Keira-
Arrietty_
ummhnisa
Nikinik
kk birinci noteri
Bonus
Jawlensky
O Orangegreysky
Limonsuzzcay
Alp_BuRc
HAbibte
fesang
L LADY VEGA
nemesis
mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
Mavi Mucize
M MrsDelfino
MelodiminEsi
Gelincik78
E Etkili Eleman
Homer Simpson
pylz
A R Y A
Look Up
Istenmeyentuyy
kgokce
Calci ne zaman istersen olur. Ben okumamıştım spoiler almamak için katılır mıyım bilmiyorum. Aslında çok da merak ediyorum kitap güzel mi diye siz okuyunca çok ilgimi çekmişti.Etiket yapıp sorayım ama bu akşam işim var yarın için soralım.
Kadınlar Ülkesi için yorumlama gecesi düzenleyelim diyoruz. Yarın saat 21.00 uygun mu?
Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
Natsume
U UcanSupurge
Irmak000
Kukrim
K Kitapkontesi
yet07
Keira-
Arrietty_
ummhnisa
Nikinik
kk birinci noteri
Bonus
Jawlensky
O Orangegreysky
Limonsuzzcay
Alp_BuRc
HAbibte
fesang
L LADY VEGA
nemesis
mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
Mavi Mucize
M MrsDelfino
MelodiminEsi
Gelincik78
E Etkili Eleman
Homer Simpson
pylz
A R Y A
Look Up
Istenmeyentuyy
kgokce
ben de bitiremedim maalesefEtiket yapıp sorayım ama bu akşam işim var yarın için soralım.
Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
Natsume
U UcanSupurge
Irmak000
Kukrim
K Kitapkontesi
yet07
Keira-
Arrietty_
ummhnisa
Nikinik
kk birinci noteri
Bonus
Jawlensky
O Orangegreysky
Limonsuzzcay
Alp_BuRc
HAbibte
fesang
L LADY VEGA
nemesis
mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
Mavi Mucize
M MrsDelfino
MelodiminEsi
Gelincik78
E Etkili Eleman
Homer Simpson
pylz
A R Y A
Look Up
Istenmeyentuyy
kgokce
Şu sıralar misafirlerden dolayı her akşam annemlerdeyiz. Fırsat bulabilirsem katılırımEtiket yapıp sorayım ama bu akşam işim var yarın için soralım.
Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
Natsume
U UcanSupurge
Irmak000
Kukrim
K Kitapkontesi
yet07
Keira-
Arrietty_
ummhnisa
Nikinik
kk birinci noteri
Bonus
Jawlensky
O Orangegreysky
Limonsuzzcay
Alp_BuRc
HAbibte
fesang
L LADY VEGA
nemesis
mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
Mavi Mucize
M MrsDelfino
MelodiminEsi
Gelincik78
E Etkili Eleman
Homer Simpson
pylz
A R Y A
Look Up
Istenmeyentuyy
kgokce
Şöyle bir yokladım kendimi yok içimden gelmedi. Bir süre daha bekleyelim bence.Etiket yapıp sorayım ama bu akşam işim var yarın için soralım.
Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
Natsume
U UcanSupurge
Irmak000
Kukrim
K Kitapkontesi
yet07
Keira-
Arrietty_
ummhnisa
Nikinik
kk birinci noteri
Bonus
Jawlensky
O Orangegreysky
Limonsuzzcay
Alp_BuRc
HAbibte
fesang
L LADY VEGA
nemesis
mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
Mavi Mucize
M MrsDelfino
MelodiminEsi
Gelincik78
E Etkili Eleman
Homer Simpson
pylz
A R Y A
Look Up
Istenmeyentuyy
kgokce
2. Sınıf falan sanırım. Aklıma ilk Kumkurdu serisi geldi ama biraz pahalı olabilir. O yaş grubu için okullara yönelik hazırlanan 10lu set kitaplar oluyor. Onlara bakabilirsin canım. Tek kitap almak istersen de Behiç Ak, Sevim Ak, Bilgin Adalı, Sermin Yaşar kitaplarından seçebilirsinAa evet hiç aklıma gelmedi, çocuk yanlış bilmiyorsam 8-9 yaşlarında, netleştirip yazarım ama aklımda bu yaşta kalmış. Çok teşekkürler
en ufak rutinlerimizin bile nasıl önemli olduğunu anladık maalesef. allah bir daha yaşatmasın.Allah razı olsun arkadaşlar. İnsanın yalnız olmadığını bilmek bir dost elinin omzuna dokunması bu zamanlarda en ihtiyaç olunan şey. Annemin şarjı biterken bana ben size ulaşamazsam olmaz sizden güç alıyorum demesi sonrada ağlaması geldi aklıma. Bir ses bir nasılsın demek bile insanı ayakta tutuyor. Bu afet öyle zamanlar geçirtti ki bize öyle şeyler yaşadıkki. Rabbim bir daha göstermesin.
kızım uyursa katılacağım inşallah.Etiket yapıp sorayım ama bu akşam işim var yarın için soralım.
Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
Natsume
U UcanSupurge
Irmak000
Kukrim
K Kitapkontesi
yet07
Keira-
Arrietty_
ummhnisa
Nikinik
kk birinci noteri
Bonus
Jawlensky
O Orangegreysky
Limonsuzzcay
Alp_BuRc
HAbibte
fesang
L LADY VEGA
nemesis
mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
Mavi Mucize
M MrsDelfino
MelodiminEsi
Gelincik78
E Etkili Eleman
Homer Simpson
pylz
A R Y A
Look Up
Istenmeyentuyy
kgokce
Ben yeni katıldım. O kitabı okumadım. Ama dinleyici olarak katılırım. Okunacaklar listesi mi var ? Bundan sonra ki kitap hangisi? Aradım ama bulamadım .bir liste varsa beni bilgilendirir misiniz?Etiket yapıp sorayım ama bu akşam işim var yarın için soralım.
Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
Natsume
U UcanSupurge
Irmak000
Kukrim
K Kitapkontesi
yet07
Keira-
Arrietty_
ummhnisa
Nikinik
kk birinci noteri
Bonus
Jawlensky
O Orangegreysky
Limonsuzzcay
Alp_BuRc
HAbibte
fesang
L LADY VEGA
nemesis
mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
Mavi Mucize
M MrsDelfino
MelodiminEsi
Gelincik78
E Etkili Eleman
Homer Simpson
pylz
A R Y A
Look Up
Istenmeyentuyy
kgokce
O çoğunluk okuduğu için yorumlamaya alınıyor ama senelik ortak okuma listesi buBen yeni katıldım. O kitabı okumadım. Ama dinleyici olarak katılırım. Okunacaklar listesi mi var ? Bundan sonra ki kitap hangisi? Aradım ama bulamadım .bir liste varsa beni bilgilendirir misiniz?
OCAK | Sofie'nin Dünyası - Jostein Gaarder |
ŞUBAT | Saç Örgüsü - Laetitia Colombani |
MART | Dervişin Teselli Koleksiyonu - Mecit Ömür Öztürk |
NİSAN | Asılacak Kadın - Pınar Kür |
MAYIS | Koleksiyoncu - John Fowles |
HAZİRAN | Bülbül - Krıstın Hannah |
TEMMUZ | Çılgın Kalabalıktan Uzakta - Tom Hardy |
AĞUSTOS | Yaşamak - Yu Hua |
EYLÜL | Değersiz Bir Hayat - Hanya Yanagihara |
EKİM | Bitmeyecek Öykü - Michael Ende |
KASIM | Aşkın Celladı - Irvın D. Yalom |
ARALIK | Ruhlar Evi - Isabel Allende |
İlk sayfada 2023 yılı ortak okuma listesi var. Onun dışında böyle denk gelip küçük ortak okumalar yapıyoruz.Ben yeni katıldım. O kitabı okumadım. Ama dinleyici olarak katılırım. Okunacaklar listesi mi var ? Bundan sonra ki kitap hangisi? Aradım ama bulamadım .bir liste varsa beni bilgilendirir misiniz?
Maksat kafası dağılsın Vega yoksa okuduğunu anlayabileceği bir zamanda değil muhtemelen. Bakayım buna çok sağ olMalamander Shadowgast serisi var ben okudum. Fantastik macera serisi ama 300 sayfa felan fazla gelir mi bilmiyorum..
Ben de katılmaya çalışırımEtiket yapıp sorayım ama bu akşam işim var yarın için soralım.
Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
Natsume
U UcanSupurge
Irmak000
Kukrim
K Kitapkontesi
yet07
Keira-
Arrietty_
ummhnisa
Nikinik
kk birinci noteri
Bonus
Jawlensky
O Orangegreysky
Limonsuzzcay
Alp_BuRc
HAbibte
fesang
L LADY VEGA
nemesis
mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
Mavi Mucize
M MrsDelfino
MelodiminEsi
Gelincik78
E Etkili Eleman
Homer Simpson
pylz
A R Y A
Look Up
Istenmeyentuyy
kgokce
Evet 2. Sınıfmış, zaten çok okuyabilecek durumda değil araba geçse çığlık çığlığa deprem diye bağırıyormuş2. Sınıf falan sanırım. Aklıma ilk Kumkurdu serisi geldi ama biraz pahalı olabilir. O yaş grubu için okullara yönelik hazırlanan 10lu set kitaplar oluyor. Onlara bakabilirsin canım. Tek kitap almak istersen de Behiç Ak, Sevim Ak, Bilgin Adalı, Sermin Yaşar kitaplarından seçebilirsin
Canım Şermin Yaşar ın cingo kitabı ilgisini çekebilir. Komik eğlenceli.Maksat kafası dağılsın Vega yoksa okuduğunu anlayabileceği bir zamanda değil muhtemelen. Bakayım buna çok sağ ol
Ben de katılmaya çalışırım
Evet 2. Sınıfmış, zaten çok okuyabilecek durumda değil araba geçse çığlık çığlığa deprem diye bağırıyormuşbelki kafası dağılır dedim bakayım bunlara çok teşekkür ederim
Ona da bakayım mrsay hocam da Şermin Yaşar önermiş çok teşekkürlerCanım Şermin Yaşar ın cingo kitabı ilgisini çekebilir. Komik eğlenceli.
Ben okumadım kitabı malesef katılamayacağımEtiket yapıp sorayım ama bu akşam işim var yarın için soralım.
Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
Natsume
U UcanSupurge
Irmak000
Kukrim
K Kitapkontesi
yet07
Keira-
Arrietty_
ummhnisa
Nikinik
kk birinci noteri
Bonus
Jawlensky
O Orangegreysky
Limonsuzzcay
Alp_BuRc
HAbibte
fesang
L LADY VEGA
nemesis
mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
Mavi Mucize
M MrsDelfino
MelodiminEsi
Gelincik78
E Etkili Eleman
Homer Simpson
pylz
A R Y A
Look Up
Istenmeyentuyy
kgokce
Erkek çocugu ise kral şakir serisini çok seviyorlar. Herhangi bir kitabı. Zaten bol karikatür ilgi çekiyor.Ona da bakayım mrsay hocam da Şermin Yaşar önermiş çok teşekkürler
Erkek evet, ben çocuğun yaşından hiç anlamıyorum kral şakiri gördüm de daha mı küçük çocuklar için emin olamamıştım :) uygunsa ona da bakayım çok sağ olErkek çocugu ise kral şakir serisini çok seviyorlar. Herhangi bir kitabı. Zaten bol karikatür ilgi çekiyor.
Çizgi filmlerini izledikleri için her yaş grubunun ilgisini çekiyor. Birinci sınıftan dördüncü sınıfa kadar çocuklar alır sayfaları inceler bakar haa bir şey öğretiyor mu hayır eğlencesine okuyorlar.Erkek evet, ben çocuğun yaşından hiç anlamıyorum kral şakiri gördüm de daha mı küçük çocuklar için emin olamamıştım :) uygunsa ona da bakayım çok sağ ol
Oğlumun uyku saati geç de olsa katılım sağlarım.Etiket yapıp sorayım ama bu akşam işim var yarın için soralım.
Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
Natsume
U UcanSupurge
Irmak000
Kukrim
K Kitapkontesi
yet07
Keira-
Arrietty_
ummhnisa
Nikinik
kk birinci noteri
Bonus
Jawlensky
O Orangegreysky
Limonsuzzcay
Alp_BuRc
HAbibte
fesang
L LADY VEGA
nemesis
mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
Mavi Mucize
M MrsDelfino
MelodiminEsi
Gelincik78
E Etkili Eleman
Homer Simpson
pylz
A R Y A
Look Up
Istenmeyentuyy
kgokce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?