Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Calci ne zaman istersen olur. Ben okumamıştım spoiler almamak için katılır mıyım bilmiyorum. Aslında çok da merak ediyorum kitap güzel mi diye siz okuyunca çok ilgimi çekmişti.

Şöyle bir yokladım kendimi yok içimden gelmedi. Bir süre daha bekleyelim bence.

Ben dün Saç Örgüsünü okudum. Sarsıcı kısımları var ama çok sürükleyici ve etkileyici bir kitap. Aynı gün bitti. Televizyon ya da sosyal medyadan uzaklaşıp kitap okumak bana iyi geldi.

Aa evet hiç aklıma gelmedi, çocuk yanlış bilmiyorsam 8-9 yaşlarında, netleştirip yazarım ama aklımda bu yaşta kalmış. Çok teşekkürler
2. Sınıf falan sanırım. Aklıma ilk Kumkurdu serisi geldi ama biraz pahalı olabilir. O yaş grubu için okullara yönelik hazırlanan 10lu set kitaplar oluyor. Onlara bakabilirsin canım. Tek kitap almak istersen de Behiç Ak, Sevim Ak, Bilgin Adalı, Sermin Yaşar kitaplarından seçebilirsin

en ufak rutinlerimizin bile nasıl önemli olduğunu anladık maalesef. allah bir daha yaşatmasın.
kızım uyursa katılacağım inşallah.

Ben yeni katıldım. O kitabı okumadım. Ama dinleyici olarak katılırım. Okunacaklar listesi mi var ? Bundan sonra ki kitap hangisi? Aradım ama bulamadım .bir liste varsa beni bilgilendirir misiniz?

Ben yeni katıldım. O kitabı okumadım. Ama dinleyici olarak katılırım. Okunacaklar listesi mi var ? Bundan sonra ki kitap hangisi? Aradım ama bulamadım .bir liste varsa beni bilgilendirir misiniz?
O çoğunluk okuduğu için yorumlamaya alınıyor ama senelik ortak okuma listesi bu
2023 AYLIK ORTAK OKUMALAR

OCAKSofie'nin Dünyası - Jostein Gaarder
ŞUBATSaç Örgüsü - Laetitia Colombani
MARTDervişin Teselli Koleksiyonu - Mecit Ömür Öztürk
NİSANAsılacak Kadın - Pınar Kür
MAYISKoleksiyoncu - John Fowles
HAZİRANBülbül - Krıstın Hannah
TEMMUZÇılgın Kalabalıktan Uzakta - Tom Hardy
AĞUSTOSYaşamak - Yu Hua
EYLÜLDeğersiz Bir Hayat - Hanya Yanagihara
EKİMBitmeyecek Öykü - Michael Ende
KASIMAşkın Celladı - Irvın D. Yalom
ARALIKRuhlar Evi - Isabel Allende

İlk sayfada 2023 yılı ortak okuma listesi var. Onun dışında böyle denk gelip küçük ortak okumalar yapıyoruz.

Malamander Shadowgast serisi var ben okudum. Fantastik macera serisi ama 300 sayfa felan fazla gelir mi bilmiyorum..
Maksat kafası dağılsın Vega yoksa okuduğunu anlayabileceği bir zamanda değil muhtemelen. Bakayım buna çok sağ ol
Ben de katılmaya çalışırım
Evet 2. Sınıfmış, zaten çok okuyabilecek durumda değil araba geçse çığlık çığlığa deprem diye bağırıyormuş belki kafası dağılır dedim bakayım bunlara çok teşekkür ederim

Canım Şermin Yaşar ın cingo kitabı ilgisini çekebilir. Komik eğlenceli.

Erkek çocugu ise kral şakir serisini çok seviyorlar. Herhangi bir kitabı. Zaten bol karikatür ilgi çekiyor.
Erkek evet, ben çocuğun yaşından hiç anlamıyorum kral şakiri gördüm de daha mı küçük çocuklar için emin olamamıştım :) uygunsa ona da bakayım çok sağ ol

Erkek evet, ben çocuğun yaşından hiç anlamıyorum kral şakiri gördüm de daha mı küçük çocuklar için emin olamamıştım :) uygunsa ona da bakayım çok sağ ol
Çizgi filmlerini izledikleri için her yaş grubunun ilgisini çekiyor. Birinci sınıftan dördüncü sınıfa kadar çocuklar alır sayfaları inceler bakar haa bir şey öğretiyor mu hayır eğlencesine okuyorlar.
Şermin daha keyifli hayatın daha içinden daha komik çocuklar seviyor böyle kitaplar.
Şermin ı ilkokul ortaokulda da okuyan var bol resimli okuması hızlı.
Çocuğun okuması yavaş bile olsa bir şekilde okur bence.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…