Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah razi olsun canim. Iyi olmaya çalışıyorum. Annem Hakkın rahmetine kavuştu Onun acisiyla yaşarken üstüne deprem şoku
Başınız sağ olsun, rabbim mekanını cennet eylesin

Allah razi olsun canim. Iyi olmaya çalışıyorum. Annem Hakkın rahmetine kavuştu Onun acisiyla yaşarken üstüne deprem şoku
Başınız sağ olsun canım, Rabbim mekanını cennet eylesin inşallah, rahmetiyle muamele etsin

Selamlar iyi akşamlar herkesee.

Depremden bu yana hiç okumadım, daha ilk defa bugün izin kullandım iş yerinden. Sabah 9 gece 12 çalıştım o süreçte. Bugün de anca yemek, temizlik yapabildim. Yarından itibaren devam edeceğim

Bugün erkek arkadaşımla birlikte ilçedeki bir arkadaşımıza geldik. O yüzden paylaşım yapamam diye düşünüyordum . Üniversiteden arkadaşlarımız. Beyler ayrı odada kripto konuşuyorlar, eşi odada bebeği uyutuyor (7 haftalık daha). Ben de biraz sıkılıp kitaplıklarına göz gezdirdim ve Sofie’yi buldum. Arkadaşımızın eşi felsefe mezunu . Kaldığım yeri bildiğim için kıza söyleyip ödünç aldım. Bu akşam da böyleyim .

Eklentiler

• 2F884785-A32F-405F-BA1B-23A2C6D83E2C.webp
    83 KB · Görüntüleme: 50
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…