İyi geceler herkese. Ben de kitap okumayı denedim ancak tabi şu sıralar odaklanmak biraz zor. Sofinin Dünyası, sürü ve otostopçunun Galaksi Rehberini okuyordum. Kitaplarım evde kaldı. Anna Karanina'nın pdf ini bulabildim biraz onu okudum. Kadınlar Ülkesinin yorumlama gecesine ne zaman olursa katılırım
Annesini kaybeden arkadaşımız Allah rahmet eylesin sizlere de ülkemize de sabır versin. Cook zor günlerden geçiyoruz.
Her birimizin eş dost akraba hısım tanıdık birileri vefat etti maalesef. Gerçekten tarifsiz bir acı.
Kitap okumayalj 12gun oluyor ... Oysa neler neler planlamistim herkes gibi. İnşallah bir yerinden çokda uzun vadeli planlar yapmadan bismillah diyebilirim.
Buraya da aklıma düşünce bir kandiliniz gecemiz mübarek olsun demek için yazayım istedim.yoksa hiç giremedim de..
Herkese hayırlı huzurlu mutlu bir hafta sonu diliyorum. dün gece kandilden dolayı ibadetlerimi yapıp erken uyudum,kitap paylasimi yapamadim bu yuzden. depremden bu yana çok uykusuzdum uykularım kötü rüyalarla hep bölünüyordu o yüzden uykuya erken bi saatte gectim.bugün okuma yaptığım zaman paylaşacağım inşallah kitaplarimi. Dün gece de kızım çok uyandı ben yine kötü rüyalarla uyandım sürekli.en son sabaha doğru uyuyacağım zaman dua ettim Allah'ım kötü rüyalar görmeyeyim 2 saatte olsa rahatça uyuyayım dedim Çok şükür 2 saat boyunca kötü rüyalardan uzak rahatça uyumuşum
Günaydın, dün gece katılım yapamadım. İçimiz sıkıntılarla dolu, sıcak ve samimi kahramanlara ihtiyaç duyuyoruz.
O nedenle bu kitabı çok uzun yıllar sonra yeniden okumaya başladım.
Tünaydın hanımlar. Annesi kahvaltıyı hazırlarken bebeği oyalayayım diye aldım, omzumda uyuyakaldı . Ben de göğsüme yatırdım bir elimle onu tutup diğeriyle kitap okudum .
Tünaydın hanımlar. Annesi kahvaltıyı hazırlarken bebeği oyalayayım diye aldım, omzumda uyuyakaldı . Ben de göğsüme yatırdım bir elimle onu tutup diğeriyle kitap okudum .