Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın
Elimdeki kitaplar bitti
Kütüphaneden alınca başlayacağım
O zamana kadar belki uygulamadan başka kitaba başlarım

Ben de bu aralar okuyamıyorum. Aklımi dağıtacak birşey de bulamadım. Nefes kesici bir polisiye arıyorum. Onerebilrceginiz var mı?
Nefes kesmez çok ama kafa dağıtacak Jane Casey kitapları olabilir, Harlan Coben de aynı şekilde çerez güzel olur.

Günaydın, Kadınlar Ülkesi ve Kral Lear'ı okumaya çalışıyorum

Ayyy canımm Karadeniz
Günaydınlar günaydınlar
İskender Pala, Babil'de Ölüm İstanbul'da Aşk kitabına başlamıştım zaten. Bu ay için bunu bitirsem bana kafi

Ben onu lise de okumuştum. Çok masalsı bir anlatımı vardı. O zaman çok sevmiştim

9 ay 99 Esma'ya devam ediyorum. 32.haftaya geldim şükür

Bir yandan da Asude Bahçe'ye devam ediyorum ama 2 haftadır şu deprem korkusu vs derken okuyamadım. Bugün güzel bir başlangıç olur inşallah

Günaydın
Dağınık zihinler ve sofiye devam etmeye çalışıyorum.

Hz.Fatima 98.sayfa
Sac orgusu 26.sayfa
Sefiller 1.cilt 345.sayfadayim
Ay sonuna hangileri biter bilemiyorum

Bu kaleye her gittiğimde içim korkudan ürperiyor ürküyorum uçurumdan Sofienin dünyası bitmiyor bende kaldı resmen.

Yürüyen şato gibi. Ürkütücü ama güzel bir kale.

Selamlar herkese
Gün Olur Asra Bedel’e başlıyorum ben de .

Ben de suç ve ceza uygulamadan sofie okulda da haritada kaybolmak yarım kalmış bugün okuma saatinde biraz ondan okudum ama adapte olmaya zorluyorum kafasını toparlayamayanlara beni de ekleyiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…