Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hoş geldin canım. Tabi ki gelebilirsin

Ben okudum aslında sen de seversin ya

Ben de okuyorum şuan. Gayet güzel gidiyor. Çocuklardan zaman bulup okuyamadım bi türlü ama seri okunan bir kitap. Zaten sende ben görene kadar alışmışsın kitaba

2 gün sürmedi okumam. Akıcı ve kolay okunur geldi bana. Belki doğru zaman değildir senin için

Kopyalanmış Adam En zorlanarak okuduğum kitapların başında gelir; konuşmaların düz yazı içinde verilmesi, konunun gereğinden fazla uzatılması, yazarın devrik cümle sevgisi beni aşırı yordu.
Evet kesinlikle. Son olaylara kadar çok zor okudum olaylı kısmını bir çırpıda bitiriverdim. Ana karakter depresyonda olduğu için o kadar sıkıcı bir üslupla yazıldığını okumuştum bir yerde o kitabın. Ancak paragraf uzunluğunda virgüllü cümleler, devrik cümleler, konuşma çizgileri olmaması vs sanırım Saramago’nun genel tarzı .

Bebiş bende yok nakış terapi gibiymiş ya, izlemesi bile çok keyifli
Aaaa, ben gene neyi yanlış anladım acaba? Peş peşe okudum mesajları, bir bebiş mevzusu gördüm ama karıştırdım sanırım, densizce bir laf ettiysem kusuruma bakmayın olur mu?

Tamamen geçici bir karmaşa yaşamışsın cnm yoksa sen yalar yutarsın o kitabi
Hoş geldiniz

Bugün bitirdim dün başladığım kitabı. Uzun zamandır bu kadar hoşuma giden bir polisiye okumamıştım. Polisiye severlere kesinlikle öneririm.

Yine hikayelerden oluşan bir kitaba başladım. Bunda toplam 7 hikaye var. İlki kitaba adını veren ve içindeki en uzun hikaye, Küskün Kahvenin Türküsü. Diğerleri ortalama 14-15 sayfa kadar. İlk hikaye bittikten sonra diğerleri daha hızlı akacaktır diye düşünüyorum. Gece hanım da hemen uyku moduna geçmiş. Yarın okul var ancak hiç uykum gelmiyor. Mayışayım diye kitap okumaya geçtim ben de .

Eklentiler

• 475FD5A4-4B23-465C-93D1-46386AF505E0.webp
    57,6 KB · Görüntüleme: 36
Estağfurullah MelodiminEsi ile karıştırdınız beni
Evet ben de fark ettim şimdi. Ne bileyim, bu konuda yaralı ve hassas olan çok kadın var. Anlamadan direkt size yazınca kötü oldum bir an.
Allah bağışlasın o üyemizin de bebeğini o halde.

MaşAllah diyeyim de nazar değmesin Yarın mutlaka ama mutlaka elime kitabımı alacağım diye kendime söz vereyim
Evet ben de fark ettim şimdi. Ne bileyim, bu konuda yaralı ve hassas olan çok kadın var. Anlamadan direkt size yazınca kötü oldum bir an.
Allah bağışlasın o üyemizin de bebeğini o halde.
Amin Allah razı olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…