- 15 Aralık 2020
- 3.943
- 26.711
- 458
- 33
O zaman devam edeyim okumayaEvet paralel olay örgüsü var, başta ben de bir miktar karıştırmıştım:)
Hosbuldum canim. Su an elimde George Orwell'in Paris ve Londra'da Bes Parasiz kitabi var. Bu ayin sonuna kadar onunla birlikte bir kitap daha bitirmeyi planliyorum.Hoş geldin canım. Tabi ki gelebilirsin
Ben okudum aslında sen de seversin yaHerkese merhaba Bir şey soracağım saç örgüsü kitabını okuyanıniz var mı Aranızda ben PDF olarak okumaya başladım okumakta zorlanıyorum kitabı Şimdilik bırakmayı düşünüyorum Başka bir zaman okumayı düşünüyorum Acaba ben mi böyle zorlandım
Devam ediyorum iyi ilerliyor suan,karakter karmasasi yasadimBen okudum aslında sen de seversin ya
Ben de okuyorum şuan. Gayet güzel gidiyor. Çocuklardan zaman bulup okuyamadım bi türlü ama seri okunan bir kitap. Zaten sende ben görene kadar alışmışsın kitabaHerkese merhaba Bir şey soracağım saç örgüsü kitabını okuyanıniz var mı Aranızda ben PDF olarak okumaya başladım okumakta zorlanıyorum kitabı Şimdilik bırakmayı düşünüyorum Başka bir zaman okumayı düşünüyorum Acaba ben mi böyle zorlandım
2 gün sürmedi okumam. Akıcı ve kolay okunur geldi bana. Belki doğru zaman değildir senin içinHerkese merhaba Bir şey soracağım saç örgüsü kitabını okuyanıniz var mı Aranızda ben PDF olarak okumaya başladım okumakta zorlanıyorum kitabı Şimdilik bırakmayı düşünüyorum Başka bir zaman okumayı düşünüyorum Acaba ben mi böyle zorlandım
Bebiş bende yokKeşke o jüt ipler, nakış ipleri falan ortamda ben de olsaydım. Nasıl imrendim size.
Ara sıra da karnınızı dinlerdim, bebiş de varmış hem.
Evet kesinlikle. Son olaylara kadar çok zor okudumKopyalanmış AdamEn zorlanarak okuduğum kitapların başında gelir; konuşmaların düz yazı içinde verilmesi, konunun gereğinden fazla uzatılması, yazarın devrik cümle sevgisi beni aşırı yordu.
Aaaa, ben gene neyi yanlış anladım acaba? Peş peşe okudum mesajları, bir bebiş mevzusu gördüm ama karıştırdım sanırım, densizce bir laf ettiysem kusuruma bakmayın olur mu?Bebiş bende yoknakış terapi gibiymiş ya, izlemesi bile çok keyifli
Herkese merhaba Bir şey soracağım saç örgüsü kitabını okuyanıniz var mı Aranızda ben PDF olarak okumaya başladım okumakta zorlanıyorum kitabı Şimdilik bırakmayı düşünüyorum Başka bir zaman okumayı düşünüyorum Acaba ben mi böyle zorlandım
Hoş geldiniz
EstağfurullahAaaa, ben gene neyi yanlış anladım acaba? Peş peşe okudum mesajları, bir bebiş mevzusu gördüm ama karıştırdım sanırım, densizce bir laf ettiysem kusuruma bakmayın olur mu?
Devam kitapları da öyleBu minik Zeze beni çok ağlattı bu akşam. Ah minik kuşum, zavallı Zeze'm
Bugün bitirdim dün başladığım kitabı. Uzun zamandır bu kadar hoşuma giden bir polisiye okumamıştım. Polisiye severlere kesinlikle öneririm.Bugün başladığım kitabı paylaşmak istedim sizlerle. 2 hikayeden oluşuyor ilki 55, diğeri 73 sayfa. İlkini bir çırpıda okuyup bitirdim çok sürükleyiciydi. Bu, okuduğum ikinci Japon klasiği. İkisinin de dili çok akıcı ve anlaşılırdı. Beni hiç yormadı. Sanırım Japon klasiklerine ağırlık vermeye başlayacağım.
Eki Görüntüle 3207691
Evet ben de fark ettim şimdi. Ne bileyim, bu konuda yaralı ve hassas olan çok kadın var. Anlamadan direkt size yazınca kötü oldum bir an.
MaşAllah diyeyim de nazar değmesinBugün bitirdim dün başladığım kitabı. Uzun zamandır bu kadar hoşuma giden bir polisiye okumamıştım. Polisiye severlere kesinlikle öneririm.
Yine hikayelerden oluşan bir kitaba başladım. Bunda toplam 7 hikaye var. İlki kitaba adını veren ve içindeki en uzun hikaye, Küskün Kahvenin Türküsü. Diğerleri ortalama 14-15 sayfa kadar. İlk hikaye bittikten sonra diğerleri daha hızlı akacaktır diye düşünüyorum. Gece hanım da hemen uyku moduna geçmiş. Yarın okul var ancak hiç uykum gelmiyor. Mayışayım diye kitap okumaya geçtim ben de.
Amin Allah razı olsunEvet ben de fark ettim şimdi. Ne bileyim, bu konuda yaralı ve hassas olan çok kadın var. Anlamadan direkt size yazınca kötü oldum bir an.
Allah bağışlasın o üyemizin de bebeğini o halde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?