- 26 Mart 2018
- 28.486
- 128.096
- 598
O zaman ben teşekkürle başlayayım.
C Capanin Gururu Teyom canım arkadaşım bu vesileyle hediyen için tekrar teşekkür ederim.
Zevkle okudum
Yorum okumaya geldimHerkes burada mı?
Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
@Levaiz
Mrsay
@Natsume
@UcanSupurge
@Aspasiaa
@Kukrim
@Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
@yet07
@Keira-
@Arrietty_
@ummhnisa
@Nikinik
@kk birinci noteri
@Bonus
@Tosun Pasa
@Orangegreysky
@Limonsuzzcay
@_BuRc_
@HAbibte
@fesang
@LADY VEGA
@-nemesis-
@mimesis
@sudem34
@bir civciv annesi
A Atalanteda
@mavi guldunya
@MrsDelfino
@MelodiminEsi
@Gelincik78
@Etkisiz Eleman
@M e r i d a
@pylz
@A R Y A
@Look Up
@ossllem
@kgokce
@Less-is-More
@Amanita
Utandım kızlar
En etkileyicisi oydu. Onun hikayesi en alt sınıfı temsil ediyordu. Sanırım bu yüzden bizi daha çok etkilediGenel hatlarıyla yazarın kalemini sevdim, akıcı ve sade dili okuttu.
Özellikle üç farklı kültürü kaleme alıp okumaktan koparmamak benim için bir artı.
Hikayeler çok çarpıcıydı ama en çok etkilendiğim Hindistan daki kadındı, smitra ydi sanırım adı. Mücadelesine hayran kaldım.
Olabilir. Belki de ders çıkardığı içindir.En etkileyicisi oydu. Onun hikayesi en alt sınıfı temsil ediyordu. Sanırım bu yüzden bizi daha çok etkiledi
Bende onun hikayesinin devamını merak ettim. Saçlarını kestiler kızıyla ve tanrılarına adadılar ama hayatlarının devamında ne oldu? Bunu merak ediyorum.Genel hatlarıyla yazarın kalemini sevdim, akıcı ve sade dili okuttu.
Özellikle üç farklı kültürü kaleme alıp okumaktan koparmamak benim için bir artı.
Hikayeler çok çarpıcıydı ama en çok etkilendiğim Hindistan daki kadındı, smitra ydi sanırım adı. Mücadelesine hayran kaldım.
Dördümüze hediye edip bu kitabı okumamıza vesile olduğu için canım arkadaşıma ben de teşekkür ederimO zaman ben teşekkürle başlayayım.
C Capanin Gururu Teyom canım arkadaşım bu vesileyle hediyen için tekrar teşekkür ederim.
Zevkle okudum
Katılıyorum yazarın anlatımı çok akıcıydı.Genel hatlarıyla yazarın kalemini sevdim, akıcı ve sade dili okuttu.
Kast sistemi Hindistan'ın başındaki en büyük sorun bence.Genel hatlarıyla yazarın kalemini sevdim, akıcı ve sade dili okuttu.
Smita yı ayrı bir kitapta okumak isterdim.Katılıyorum yazarın anlatımı çok akıcıydı.
Kitap konu itibariyle de güzeldi ama bir basitlik vardı. Belki hikayelerde daha detaya girilmeliydi. Çok yüzeysel geçti bazı yerleri
Bence sonu gelmeliydi. süreçleri anlatılmış. ama güçlerini asıl göreceğimiz yer yok kitapta. Bu anlamda bir devam kitabı olabilirKatılıyorum yazarın anlatımı çok akıcıydı.
Kitap konu itibariyle de güzeldi ama bir basitlik vardı. Belki hikayelerde daha detaya girilmeliydi. Çok yüzeysel geçti bazı yerleri
Huzur buldular inançları gereğiBende onun hikayesinin devamını merak ettim. Saçlarını kestiler kızıyla ve tanrılarına adadılar ama hayatlarının devamında ne oldu? Bunu merak ediyorum.
Kesinlikle katılıyorum. En çarpıcı yeri finaliydi. Hayatlarının kesiştiği yer. Çok etkilendim.Katılıyorum yazarın anlatımı çok akıcıydı.
Bence kolay okunduğu için popüler olmuşAslında çok popüler olmasından dolayı beklentimin biraz altında kaldığını söyleyebilirim. Smita olmasa diğerleri çok etkili olmazdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?