- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Oooo siz gelir miydiniz topiğe
Ben de pek romantik bakmışım yaBen de @Mrsay gibi düşündüm. Acaba yollarından çevirmek için mi koştu peşlerinden.
Aksini yapabilecek bir karakter değildi
Yolunuzu kaybbettiniz sanırım.
beni özlemiş
Vasiyet bekledim ben, dedim çok ilginç bir mektup çıkacak içinden. Hiç böyle bir şey düşünmemiştimGuila babasının çekmesini açtığında aklınıza ne geldi?
ben her karakteri baştan sona okuyup diğerine öyle geçtiğim için fark edemedim canımama bu da çok tahmin edilebilir değil miydi.?Peruk yaptıklarını okuduğumda kitabın sonunu da öğrendim resmen
yolumu bulamıyorum eleaYolunuzu kaybbettiniz sanırım.
ımm şeyyy pazar gitmiş olabilirimevet köye gitmiyorsun demi teyo
ona göre de değişebilir cevabım biliyosun
Bence de yollarından çevirecekti çünkü Smita kocasını iyi tanıyor ve onu durduracağını bildiği için tepkisiz kaldıBen de @Mrsay gibi düşündüm. Acaba yollarından çevirmek için mi koştu peşlerinden.
Aksini yapabilecek bir karakter değildi
Aaa öyle mi yaptınben her karakteri baştan sona okuyup diğerine öyle geçtiğim için fark edemedim canım
Gayri meşru çocuk?Guila babasının çekmesini açtığında aklınıza ne geldi?
Sonuçta polisye değilama bu da çok tahmin edilebilir değil miydi.?Peruk yaptıklarını okuduğumda kitabın sonunu da öğrendim resmen
ben fazla Türk filmi seyrediyorum sanırım. Sevdiği hintliyi parayla çalıştıran adam sandımVasiyet bekledim ben, dedim çok ilginç bir mektup çıkacak içinden. Hiç böyle bir şey düşünmemiştim
Cesaretine hayran kaldım, bunu kızı ve geleceği için yapması da çok daha derindi.Bence de yollarından çevirecekti çünkü Smita kocasını iyi tanıyor ve onu durduracağını bildiği için tepkisiz kaldı
evet bir ihtimalim de buyduGayri meşru çocuk?
Yeşilçam tarafın konuştuGayri meşru çocuk?
Bu arada Lalita da harikaydıCesaretine hayran kaldım, bunu kızı ve geleceği için yapması da çok daha derindi.
Biraz zayıf bir karakter olsa kocasının eteğinden ayrılmazdı
ımm şeyyy pazar gitmiş olabilirim
Evet evet. O toplumda o davranışı asla beklemedim.Bu arada Lalita da harikaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?