Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kesinlikle. Kızıyla kendine nasıl bir hayat kurdu bilmek isterdim
Ben iyi devam ettiğini düşünüyorum. Çünkü Hindistan'dan bahsediyoruz. Kadın olmayı bırak insan olmanın suç sayıldığı bir ülke

Sarahın kariyeri için kendisinden geçme hırsı bana makul gelmedi bu arada.
Kariyeri uğruna çocuklarından vazgeçti kadın ya. Neden çocuklara daha iyi hayat sunmak için. Bana bu iki yüzlülük geliyor. İşin bahanesi

Kitabı ben çok severek okumuştum.
Smita, çocuğu için güçlü kaldı ve kocasına, sisteme karşı geldi. Özellikle öyle bi toplumda böyle bir şey başarması gurur verici. Kocasının karşı çıkmasına gıcık olmuştum

Avukat olan kadınımızın yaşadıkları çok günümüzden değil mi peki?? Günümüzde kadınlara işe alırken çocuk yapmayı düşünüyor musun diye soruluyor. Bu ayrımcılığı çok güzel işlemiş. Sarah hamileliğini, hastalığını saklıyor işinde sorun çıkmasın diye. Ki haklı olduğunu da görüyor. Hasta olduğu için onu yavaş yavaş işten uzaklaştırıp sonra da izin veriyorlar güya. Hayat kadınlara karşı çok acımasız.

Diğer Gulia mıydı onun da hep gizlice görüştüğü adamdan kötü bi şey çıkacak diye bekledim ama çıkmadı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…