- 26 Mart 2018
- 28.486
- 128.093
- 598
Kesinlikle. Kızıyla kendine nasıl bir hayat kurdu bilmek isterdimSmita yı ayrı bir kitapta okumak isterdim.
Kadın her yerde hep ezilen, hep mücadele etmek zorunda kalan maalesefSarah'ın işi için o kadar mücadele edip bir anda en tepeden en dibe vurması çok gerçek. İş hayatı kurtlar sofrası hele ki kadınlar için
Ben iyi devam ettiğini düşünüyorum. Çünkü Hindistan'dan bahsediyoruz. Kadın olmayı bırak insan olmanın suç sayıldığı bir ülkeKesinlikle. Kızıyla kendine nasıl bir hayat kurdu bilmek isterdim
Çok yarım kaldı hikayeler.dediğin gibi devam kitabı olmalıBence sonu gelmeliydi. süreçleri anlatılmış. ama güçlerini asıl göreceğimiz yer yok kitapta. Bu anlamda bir devam kitabı olabilir
Acaba kavuşmak için mi vazgeçirmek için mi gitti arkalarından. Fazla kabullenmiş biriydi sankiSmitanın eşine üzüldüm. Gelip onları bulmuştur inşallah
Kariyeri uğruna çocuklarından vazgeçti kadın ya. Neden çocuklara daha iyi hayat sunmak için. Bana bu iki yüzlülük geliyor. İşin bahanesiSarahın kariyeri için kendisinden geçme hırsı bana makul gelmedi bu arada.
Tavrını sevmedim, ayrıca altındakini ezen bir kişilik hissettirdi nedenseKariyeri uğruna çocuklarından vazgeçti kadın ya. Neden çocuklara daha iyi hayat sunmak için. Bana bu iki yüzlülük geliyor. İşin bahanesi
Fazla hirsliydi. Hırs her zaman en çok insanın kendisine zarar verirKariyeri uğruna çocuklarından vazgeçti kadın ya. Neden çocuklara daha iyi hayat sunmak için. Bana bu iki yüzlülük geliyor. İşin bahanesi
Oooo siz gelir miydiniz topiğe
beni özlemişOooo siz gelir miydiniz topiğe
Ben deSmitanın eşine üzüldüm. Gelip onları bulmuştur inşallah
ama bu da çok tahmin edilebilir değil miydi.?Peruk yaptıklarını okuduğumda kitabın sonunu da öğrendim resmenKitabın bence en güzel yeri saç hikayesinin üç hikaye ile kesişmesiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?