Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnce Memed'in ilk kitabını aldım az önce geldi, heyecanlandım

Çok güzeldir ama peş peşe okuma. Ayda bir tane olacak şekilde ama 1. ve 2. kitaptan sonra 2 ay ara verebilirsin. Kitap çok güzel ancak bir yerden sonra yoruluyorsun okumaktan

Çok güzeldir ama peş peşe okuma. Ayda bir tane olacak şekilde ama 1. ve 2. kitaptan sonra 2 ay ara verebilirsin. Kitap çok güzel ancak bir yerden sonra yoruluyorsun okumaktan
Sizin 4.kitapların renk farklılığını görünce bi tık kalbim kırıldı zaten sadece ilkini aldım Diğerlerini de zamanla alır okurum

Günaydınlar
Tuhaf Bir Vaka okuyorum.
Ramazan dolayısıyla farklı okumalarım da oluyor.
Bu ay böyle ince kitaplardan gideceğim.

Ben bu ay hic kitap bitiremedigim icin bildirirmkm yok ama bu ay hepsi bitince arşa cikarim tesekkurler iyi gunler

Günaydın

Tutunamayanlar
Asılacak Kadın
Kapak Kızı
Eşekli Kütüphaneci kitaplarını okuyorum.
Eşekli Kütüphaneci’yi kütüphaneden aldım, yeni başlıyorum.
Eşekli kütüphaneci konusu itibariyle güzel bir kitap diye okumuştum. Gerçek hayattan alınmış.

Bende mayıs ayında serisini okumayı düşünüyorum. Halkkutuphanesine gelmis memur biri okuyor getirince haber vereceğini söyledi.
Ben bu aya yetiştiremem, siz okuyacaksanız mayısa bırakırım ben de minik ortak okuma olur

Doğru başkanım❤

0 Benim

Benim fırsatım olmuyor ya
Zamanım çok aslında ama aşırı tembelim
Yazmada iyi değilim bir de o gözümü korkutuyor.
Eşekli kütüphaneci konusu itibariyle güzel bir kitap diye okumuştum. Gerçek hayattan alınmış.
Evet, çok anlamlı güzel bir kitap. Kimse kütüphaneye gelmediği için eşekle otuzdan fazla köye kitap taşıyan bir kütüphanecinin hikayesiymiş.

Selam herkese
Ben Bin Muhteşem Güneş’i okuyorum şuan. Çok sevdim kitabı güzel gidiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…