Ben yeni gördüm. Yapılacaksa katılırım ama az kişi var yine sanırım
Girlevik Şelalesi - Erzincan
Girlevik Şelalesi, Erzincan şehir merkezine yaklaşık 35 kilometre mesafede, Çağlayan Bucağı, Girlevik Köyü'nde bulunmaktadır. Şelale; doğal güzellikleri, bitki örtüsü, ağaçları, serin havası ve dinlenme yerleriyle Erzincan' ın en çok tercih edilen mesire yeridir. Yüksekliği yaklaşık 30 metre olan, üç katlı birçok koldan akan Girlevik Şelalesi'ne, yerli ve yabancı turistlerin ilgisi her geçen yıl daha da artmaktadır. Özellikle bahar aylarında açan papatyalar, rengarenk küpe çiçekleri ve daha birçok farklı bitki türü görsel bir şölen sunmaktadır.
Şelaleyi ziyarete gelen misafirler, iğde ağaçlarının gölgesinden piknik yapmakta ve serinlemektedir. Kış aylarında hava sıcaklığının sıfırın altına düşmesi, Girlevik Şelalesi'nin donmasına neden olmaktadır. Şelalenin bu hali, oldukça ilgi çekicidir. Donmayla birlikte oluşan buz sarkıtları, buz tırmanıcılığı sporu için elverişli bir ortam sağlamaktadır. Kış aylarında bu spora gönül verenler, donmuş şelalede gösteri yapmaktadır.
Günaydınlar
Bu akşam saat 21.00'da yeterli katılım olursa Kapak Kızı yorumlaması olacaktır. Katılacak olanlar kimler
@Eleadora
@Life light
@Capanin Gururu Teyom
@Levaiz
Mrsay
@Natsume
@UcanSupurge
Kukrim
@Aspasiaa
K Kitapkontesi
@YisYiri Hamsi
@yet07
@Keira-
@Arrietty_
@Jawlensky
@Orangegreysky
@HAbibte
@fesang
@LADY VEGA
@-nemesis-
mimesis
@sudem34
@bir civciv annesi
@Atalanteda
M MrsDelfino
@Etkisiz Eleman
@Homer Simpson
@ossllem
@kgokce
@Less-is-More
@Amanita
@hande_buse
@koza16
Z zumruduanka_90
Zaten ortak okuma değil ya sayımızda azdı. 4 5 kişi varız yaparızBen yeni gördüm. Yapılacaksa katılırım ama az kişi var yine sanırım
4gun var daha geç kalmış sayilmazsinay bi dakika ben anneler günü bahanesini kullanmayı unuttum
Ben de geçen gün birşey aldırdım eşime anneler günü şeysi olsun işte dedim
O da taklidimi yapıyor
Yok yok daha uzun süre birşey istemem ,gerçekten birşey alasım yok zatendiyor bana öyle diyormuşum ne münasebet
Bugün zorlayıp kendimi bitirdim kitabı. Sayı çok az galiba Calcifer.Zaten ortak okuma değil ya sayımızda azdı. 4 5 kişi varız yaparız
Günaydınyorumlamaya katılacağım
Günaydın ,katılırım inşallah ben
Çok geçmiş olsun
Nişanın da şimdiden hayırlı uğurlu olsun inşallah
Günaydıın
Yorumlamaya katılacağım inşallah
GünaydınDersim var canım, erken bitmezse gelemem
Ben yeni gördüm. Yapılacaksa katılırım ama az kişi var yine sanırım
Hadi başlayalımBugün zorlayıp kendimi bitirdim kitabı. Sayı çok az galiba Calcifer.
Ben mekandan giriş yapmak istiyorum. Anlatıcilarin ucunun de bir trende yolculuk yapiyor olmasi benim cok hosuma gittiHadi başlayalım
Bir yolculuk hikayesi gibi. Şebnem üzerinden herkes kendini sorguluyor. Neden kimse sevmemişti ki onu. Neden hor görüldü. Çok mu güzel yoksa annesinin çekip gitmesinin faturasını mı ona kestiler. İnsan eksik olduğu yanı konuşurmuşBen mekandan giriş yapmak istiyorum. Anlatıcilarin ucunun de bir trende yolculuk yapiyor olmasi benim cok hosuma gitti
Aslında şebnem herkes tarafından unutulmuş diyebiliriz. Bir kapak fotoğrafıyla kendini onlara hatırlattı ve sorgulattiBir yolculuk hikayesi gibi. Şebnem üzerinden herkes kendini sorguluyor. Neden kimse sevmemişti ki onu. Neden hor görüldü. Çok mu güzel yoksa annesinin çekip gitmesinin faturasını mı ona kestiler. İnsan eksik olduğu yanı konuşurmuş
Güzelliğini güç olarak görüyor o da bence o yüzden öyle bir yol izliyor gibi.Bir yolculuk hikayesi gibi. Şebnem üzerinden herkes kendini sorguluyor. Neden kimse sevmemişti ki onu. Neden hor görüldü. Çok mu güzel yoksa annesinin çekip gitmesinin faturasını mı ona kestiler. İnsan eksik olduğu yanı konuşurmuş
Şebnem'in ailesi bana çok kasvetli geldiKitaptan ziyade ne zaman Ayfer Tunç kitabı okusam karakterlerin duygularını içimde hissettiğimi düşünüyorum. İnsanın içine işleyen, bizzat yaşıyormuşsun hissini veren bir tarzı var ve bu da bana ne anlattığından bağımsız olarak okuma zevki yaşatıyor
Acaba yazar bu kitaba baslarken seri kitap halinde yazmayi planlamis miydi. Eger oyleyse sebnemi merak unsuru olarak kapak kizinda arka plana atmış bence. Ikinci kitapta sebnemi anlatıyormuş, cok merak ediyorum yeşil peri gecesiniKitabı okurken bir taraftan karakterlerin kendi iç sorgulamalarini okurken bir taraftan da ister istemez kendini sorguluyor insan. Esas kızın Şebnem olup da Şebnem'in kitapta pasif rol üstlenmiş olması da kitabı ilginç kılıyor bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?