Ayy gece bile yoğundu demekYoldayız ama çok trafik var. Akşam 23.00de çıktık hala Ankara'dayız
Şu an bile çok kalabalık. İstanbul'da kimse kalmadıAyy gece bile yoğundu demek
Sus yoksa inanırımŞu an bile çok kalabalık. İstanbul'da kimse kalmadı
Bence inan. Hepsi Bolu Gerede'de trafikteSus yoksa inanırım
Post-it lerin rengi muhteşem bayıldım
Hayırlı yolculuklar başkanım, kazasız belasız varın inşallah ❤Yoldayız ama çok trafik var. Akşam 23.00de çıktık hala Ankara'dayız
Hayırlı uğurlu olsunKızlar tek tek yazıyordum, dün bir baktım 10’dan fazla bildirim var. Hepinize çok teşekkür ederim . Çok güzel geçti nişanımız, bol sohbetli karşılıklı tanıma fırsatımız oldu birbirimizi iyice. Aileler sevmiş birbirini, çok mutlu oldum.
O Orangegreysky @Aspasiaa @Life lightbir civciv annesi @UcanSupurge @Less-is-More Disipline Girmis BirKadin @Etkisiz Eleman @mimesis @Jawlensky @sudem34 @Mrsay ve tabii ki C Calcifer başkanım .
Nasılsın Eleadora, sen de bayadır görünmüyorsun. Her şey yolundadır umarımSelamlar
Çok teşekkürlerHayırlı uğurlu olsunBir ömür çok mutlu olun
İyiyim teşekkür ederim, taşınma işleri bayram öncesi yoğunluğu vs. derken uğrayamadım pek. Sen nasılsın?Nasılsın Eleadora, sen de bayadır görünmüyorsun. Her şey yolundadır umarım
Oh oh tatlı telaşlar sayılırİyiyim teşekkür ederim, taşınma işleri bayram öncesi yoğunluğu vs. derken uğrayamadım pek. Sen nasılsın?
Tatlılık konusunu sen de bir taşınma geçirdikten sonra tekrar konuşalımOh oh tatlı telaşlar sayılırİyiyim ben de teşekkür ederim
Ben salondaki eşyayı yatak odasına taşıyamıyorum beni hiç konuşmayalımTatlılık konusunu sen de bir taşınma geçirdikten sonra tekrar konuşalım
İstanbul'a geziye gidesim varŞu an bile çok kalabalık. İstanbul'da kimse kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?