- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.352
- 348
herkese günaydınEki Görüntüle 3264991
Alaca Han - Trabzon
Trabzon il merkezi Bakırcılar Semti, Bakırcılar Caddesi’ndeki Alaca Han’ın kitabesi olmadığından yapım tarihi bilinmemektedir. Bununla beraber, yapı üslubu ve mimari elemanlarından XVIII. yüzyıla ait olduğu sanılmaktadır.
Günaydınlar Kitap Kurtları
Akşam fotoğraf paylaşımı var. Paylaşımlarınızı bekliyorum
Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
Natsume
U UcanSupurge
Kukrim
Irmak000
K Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
Bonus
yet07
Keira-
Arrietty_
Jawlensky
O Orangegreysky
HAbibte
fesang
L LADY VEGA
nemesis
mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
M MrsDelfino
E Etkili Eleman
Homer Simpson
Istenmeyentuyy
kgokce
Less-is-More
X xnobodyx
hande_buse
koza16
Z zumruduanka_90
Teşekkür ederimTebrik ederim sağlıkla gelsin inşallah
GünaydınEki Görüntüle 3264991
Alaca Han - Trabzon
Trabzon il merkezi Bakırcılar Semti, Bakırcılar Caddesi’ndeki Alaca Han’ın kitabesi olmadığından yapım tarihi bilinmemektedir. Bununla beraber, yapı üslubu ve mimari elemanlarından XVIII. yüzyıla ait olduğu sanılmaktadır.
Günaydınlar Kitap Kurtları
Akşam fotoğraf paylaşımı var. Paylaşımlarınızı bekliyorum
Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
Natsume
U UcanSupurge
Kukrim
Irmak000
K Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
Bonus
yet07
Keira-
Arrietty_
Jawlensky
O Orangegreysky
HAbibte
fesang
L LADY VEGA
nemesis
mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
M MrsDelfino
E Etkili Eleman
Homer Simpson
Istenmeyentuyy
kgokce
Less-is-More
X xnobodyx
hande_buse
koza16
Z zumruduanka_90
Oğluma 25 er liraya aldığımız çocuk kitapları 102-119 lira olmuş.Dışarı çıkmışken kitapçıya uğradım, her şey internet fiyatının 2 katı. Özledim valla kitapçıdan kitap almayı
Ay yazık ya, zaten oluyor 50-100 sayfa onu da 120 liradan satıyorlarsa vay halimizeOğluma 25 er liraya aldığımız çocuk kitapları 102-119 lira olmuş.
Söyleyeceklerim bu kadar.
Turuncum bizimki öyle 50-100 lerden pek okumadı. Kalın kitap seviyor (hiç anasına çekmemiş. )Ay yazık ya, zaten oluyor 50-100 sayfa onu da 120 liradan satıyorlarsa vay halimize
Oğlum 2. Sınıfa geçti, okuma kitaplarını kızım için ayırıyorum simdidenTuruncum bizimki öyle 50-100 lerden pek okumadı. Kalın kitap seviyor (hiç anasına çekmemiş. )
Şermin Yaşar ,Kral Şakir tarzı seri okudu hep küçükken. Onlarda 200 sayfa civarı .Ama çocuk okumayı seviyorsa 200 sayfa da olsa kısa sürede bitiyor zaten. Zaten ciltli kitaplar biraz da ondan pahalı. Dün carrefour da gördüm bende şok oldum 119 u görünce.
Şimdi de fantastik korku tarzı okumaya başladı. Freddy vs.
Bazen diyorum evde servet var ufaklığa mı saklasam abisinin kitapları.
Simdiye kadar en zorlanarak okuduğum kitabı olmustu benimİyi akşamlar herkeseEki Görüntüle 3265244
DemeSimdiye kadar en zorlanarak okuduğum kitabı olmustu benimhikayenin içine girmesi zor gelmişti biraz. Ama sonra güzel aktı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?