Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
herkese günaydın

hayırlı cumalar

Tebrik ederim sağlıkla gelsin inşallah
Teşekkür ederim
Günaydın

Türklerin altın çağı kitabım bitti. söyleşi tarzında yazılmış bir kitaptı. Tarih sevenler için kitabı önerebilirim. Ben keyifle okudum.İlk Türklerden itibaren Osmanlı'nın yükselişine kadar olan Türk Devletlerini ve liderlerinin başarılarını anlatıyor kitap.

Dışarı çıkmışken kitapçıya uğradım, her şey internet fiyatının 2 katı. Özledim valla kitapçıdan kitap almayı
Oğluma 25 er liraya aldığımız çocuk kitapları 102-119 lira olmuş.
Söyleyeceklerim bu kadar.

Oğluma 25 er liraya aldığımız çocuk kitapları 102-119 lira olmuş.
Söyleyeceklerim bu kadar.
Ay yazık ya, zaten oluyor 50-100 sayfa onu da 120 liradan satıyorlarsa vay halimize

Ay yazık ya, zaten oluyor 50-100 sayfa onu da 120 liradan satıyorlarsa vay halimize
Turuncum bizimki öyle 50-100 lerden pek okumadı. Kalın kitap seviyor (hiç anasına çekmemiş. )
Şermin Yaşar ,Kral Şakir tarzı seri okudu hep küçükken. Onlarda 200 sayfa civarı .Ama çocuk okumayı seviyorsa 200 sayfa da olsa kısa sürede bitiyor zaten. Zaten ciltli kitaplar biraz da ondan pahalı. Dün carrefour da gördüm bende şok oldum 119 u görünce.
Şimdi de fantastik korku tarzı okumaya başladı. Freddy vs.
Bazen diyorum evde servet var ufaklığa mı saklasam abisinin kitapları.

Oğlum 2. Sınıfa geçti, okuma kitaplarını kızım için ayırıyorum simdiden

Simdiye kadar en zorlanarak okuduğum kitabı olmustu benim hikayenin içine girmesi zor gelmişti biraz. Ama sonra güzel aktı:)
Deme ben de bunu en sona bırakmışım aldıklarım arasında ,şimdi başlayacağım bakalım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…