Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
herkese günaydın

papazın kızını okuyorum. okuduğum en zor orwell kitabı sanırım

Tüüünaaaayyydııın Suç ve Ceza'yı okuyorum

Aaa bende
Günaydın. Zemberek Kuşu'nun Güncesi'ni okuyorum uygulamadan. Gayet sürükleyici bir kitap.
okuyacagim... Elimdeki Pandoranin kutusu biter bitmez ona mi başlasam.cunku benimde okuma hızım.istegim yok sürükleyici kitaplar gerekli

Selam herkese misafirlerim bugun gitti. Persembe gunu de biz ayrılıyoruz izne. Ağustosta geri donerim okumalarima

Selamlar herkese
Benim de teyzemler annanemler fln herkes annemde toplaştık. Bol akrabalı günlerim geçiyor. Çocuk uyuturken fln Zaman Çarkı 3’ü okuyorum. Onun dışında okumalarım yavaşladı bu ara akraba ziyaretlerinden dolayı ama geçer bu günler

Ölü Ozanlar Derneği kitabını okudum, çok beğendim. Bu kitap aslında lise yıllarımdan beri evimizde olan bir kitaptı ama ismi bana sempatik gelmediği için okumamıştım. Bitirince aile üyelerini arayip kendileri okudukları halde okumam için beni teşvik etmediklerinden bir de sitem ettim
Kitap geleneklere olan bağlılığı ve katı disiplin kurallarıyla ünlü olan akademinin öğrencilerinin okul ve yatakhane arasında gecen tekdüze hayatlarının okula yeni bir öğretmenin gelmesiyle ogrencilerin edebiyatın büyülü dünyasına girişini ve yaşantılarının nasıl değiştiğini anlatıyor.
Kitapta üzerinde durulan çok önemli bir husus var ki bu maalesef yeryüzünde var olan ogrencilerin büyük bir çoğunluğunun yaşadıgı bir sıkıntı. Maalesef ebeveynler çocuklarının mesleki açıdan istek ve düşüncelerine saygı duyup desteklemek yerine onların hayallerine ket vurup ruhlarını öldürüyorlar Keşke anne babalar daha bilinçli olsalar ve çocuğunun prestijli bir işinin olmasi için sarfettikleri eforu onların düşlerine ve mutluguna harcasalar, o zaman dünyada daha mutlu bireyler olur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…