bende kitap okumaya adapte olamıyorum daha yaşadığım durumu atlatmış değilim
çok özlüyorum kitap okumayı ne zamana kadar sürecek onu da bilmiyorum destek alıyorum
herkese günaydınEki Görüntüle 3270029
Eki Görüntüle 3270030
Pertek Kalesi - Tunceli
İlçenin güneyinde, Murat Irmağı'nın kıyısındaki bir tepenin üzerinde inşa edilen Pertek Kalesi, bu bölgenin Keban Baraj Gölü suları altında kalması nedeniyle bugün bir ada üzerinde yer almaktadır. Osmanlılar zamanında onarım gören kalenin yapım tarihi kesin olarak bilinmemektedir. İç içe iki surdan oluşan kalede, surlar arasında yapı kalıntıları bulunmaktadır. Kalenin güney cephesindeki yontma taşların arasına kondurulmuş kırmızı sert tuğlalar ve serpiştirilmiş mavi çiniler vardır.
Günaydınlar herkese
Geldiğim belli olsunKimler neler okuyor bakalım. Yoklama alalım
Eleadora
@Life light
@Capanin Gururu Teyom
@Levaiz
Mrsay
@Natsume
@UcanSupurge
Kukrim
Irmak000
K Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
Bonus
@yet07
@Chara-
@Arrietty_
@Jawlensky
O Orangegreysky
HAbibte
@fesang
@LADY VEGA
@-nemesis-
@mimesis
@sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
@MrsDelfino
@Etkisiz Eleman
Homer Simpson
@ossllem
kgokce
Less-is-More
@Amanita
@hande_buse
@koza16
@zumruduanka_90
zamanla allahın izniyle rayına oturacak her şey. destek almana çok sevindimçok özlüyorum kitap okumayı ne zamana kadar sürecek onu da bilmiyorum destek alıyorum
Tüüünaaaayyydııın Suç ve Ceza'yı okuyorumEki Görüntüle 3270029
Eki Görüntüle 3270030
Pertek Kalesi - Tunceli
İlçenin güneyinde, Murat Irmağı'nın kıyısındaki bir tepenin üzerinde inşa edilen Pertek Kalesi, bu bölgenin Keban Baraj Gölü suları altında kalması nedeniyle bugün bir ada üzerinde yer almaktadır. Osmanlılar zamanında onarım gören kalenin yapım tarihi kesin olarak bilinmemektedir. İç içe iki surdan oluşan kalede, surlar arasında yapı kalıntıları bulunmaktadır. Kalenin güney cephesindeki yontma taşların arasına kondurulmuş kırmızı sert tuğlalar ve serpiştirilmiş mavi çiniler vardır.
Günaydınlar herkese
Eleadora
@Life light
@Capanin Gururu Teyom
@Levaiz
Mrsay
@Natsume
@UcanSupurge
Kukrim
Irmak000
K Kitapkontesi
Bonus
@yet07
@Chara-
@Arrietty_
@Jawlensky
O Orangegreysky
HAbibte
@fesang
@LADY VEGA
@-nemesis-
@mimesis
@sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
@MrsDelfino
@Etkisiz Eleman
Homer Simpson
@ossllem
kgokce
Less-is-More
@Amanita
@hande_buse
@koza16
@zumruduanka_90
okuyacagim... Elimdeki Pandoranin kutusu biter bitmez ona mi başlasam.cunku benimde okuma hızım.istegim yok sürükleyici kitaplar gerekliGünaydın. Zemberek Kuşu'nun Güncesi'ni okuyorum uygulamadan. Gayet sürükleyici bir kitap.
İnşallah zaman herşeye ilaç Allah yardımcımız olacaktır. İnsanoğlu olarak alisiyoruz güzel paylasimlariniz daim olsunçok özlüyorum kitap okumayı ne zamana kadar sürecek onu da bilmiyorum destek alıyorum
Selam herkeseEki Görüntüle 3270029
Eki Görüntüle 3270030
Pertek Kalesi - Tunceli
Günaydınlar herkese
Eleadora
@Life light
@Capanin Gururu Teyom
@Levaiz
Mrsay
@Natsume
@UcanSupurge
Kukrim
Irmak000
K Kitapkontesi
Bonus
@yet07
@Chara-
@Arrietty_
@Jawlensky
O Orangegreysky
HAbibte
@fesang
@LADY VEGA
@-nemesis-
@mimesis
@sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
@MrsDelfino
@Etkisiz Eleman
Homer Simpson
@ossllem
kgokce
Less-is-More
@Amanita
@hande_buse
@koza16
@zumruduanka_90
Selamlar herkeseEki Görüntüle 3270029
Eki Görüntüle 3270030
Pertek Kalesi - Tunceli
Günaydınlar herkese
Eleadora
@Life light
@Capanin Gururu Teyom
@Levaiz
Mrsay
@Natsume
@UcanSupurge
Kukrim
Irmak000
K Kitapkontesi
Bonus
@yet07
@Chara-
@Arrietty_
@Jawlensky
O Orangegreysky
HAbibte
@fesang
@LADY VEGA
@-nemesis-
@mimesis
@sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
@MrsDelfino
@Etkisiz Eleman
Homer Simpson
@ossllem
kgokce
Less-is-More
@Amanita
@hande_buse
@koza16
@zumruduanka_90
Allah yardımcınız olsun, Rabbim bu sıkıntılarınızı hafifletecek çok guzel lütuflarda bulunsun sizebende kitap okumaya adapte olamıyorum daha yaşadığım durumu atlatmış değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?