Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ahdjshdhshdhd simdi onu usulca elinden birak ve burdan yok ol ahahabhshs. Tamam kac ay sonraysa ben burdayım ya zaten bir bucuk sayfa cumle mi olur, hic mi paragraf başı olmaz

Evet gerçekten cok faydasi dokundu herbirimize aslinda Nihan Kaya hep konusuldu ama okuyanlar da olduğu icin baska kitaplara yoneldik hep. Iyi olduguna eminim

buradan U dönüşü yasak calci hanım sizi şöyle alalım
Bizde geri vites yok işte U yapıyorum
Ben gunluk 52 sayfa okuyorum. Bi ay icinde bitirmem icin bu kadar okumam lazim ama suan hedefimin onundeyim daha erken bitiririm insallah
hafta içi fazla okuyamadığım için dedim hafta sonu gaza geleyim
gaza gelip ben de az buldum 300 ne ben 1300 okurum demek isterdim ama hiç gelmedim
Yaparsın aslansın kaplansın hadi şampiyon
Ahdjshdhshdhd simdi onu usulca elinden birak ve burdan yok ol ahahabhshs. Tamam kac ay sonraysa ben burdayım ya zaten bir bucuk sayfa cumle mi olur, hic mi paragraf başı olmaz
Mesela diyorum ki şu cümle bitsin su içeyim bitmiyor yaw. Ben susuzluktan ölüyorum nokta yok ama

An itibariyle Doğu'nun Limanları bitti. Bu kitap sayesinde Amin Maalouf ile tanıştım Keşke bu kadar geç tanışmasaydım dedirtti. Ermeni meselesi, 2.Dünya Savaşı, Arap-Yahudi ilişkileri, Ortadoğu karmaşası ve aşk. Hepsi bir arada öyle güzel kurgulanmış ki kendimi kitabın içinde gibi hissettim. Okumayan varsa şiddetle tavsiye ederim

Son düzenleme:
Nar ağacını bende okumak istiyorum ama hep erteliyorum yada beğenmemekten korkuyorum. Malum oda hatrı sayılır derecede kalın

ooo gizli okuyanlarda bugün

ilk sayfada böyleyse diyorsun
gizli okumuyorum aslinda her gun hangi bolumdeyim soluyorum benim pdf 1519 sayfa gosteriyo son 20 sayfasi sozluk gibi zaten. suan pdf ye gore 230 dayim.pdfden bu kadar sayfa nasil okuncak diye dusundum ama hic zorlanmadim cok rahat okuyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…