Gerçekten miiiiHafta sonu 300 sayfa okuma planım var
O kadar isim icinde bunu karistirmissin cok muAnna'yı anne diye algıladım ya. Pes yani bana
Az buldun değil mi? Sana 300 nekiGerçekten miiii
Söz konusu ruslar ise çok aldırış etmeAnna'yı anne diye algıladım ya. Pes yani bana
planlıyorum dedim okuyacağım demedim ki300 çok iyi ama kurşuna dizilebilirsin topikte
bende okumayı planlıyorum ama hedef söylemeyeyim
Bana da öyle geldiAz buldun değil mi? Sana 300 neki
buradan U dönüşü yasak calci hanım sizi şöyle alalımplanlıyorum dedim okuyacağım demedim ki
Ben gunluk 52 sayfa okuyorum. Bi ay icinde bitirmem icin bu kadar okumam lazim ama suan hedefimin onundeyim daha erken bitiririm insallahHafta sonu 300 sayfa okuma planım var
Oo ilk sayfada başladı aldatmalarAllahtan kitap okutuyor başlayınca ilerlersin çabucak
gaza gelip ben de az buldum 300 ne ben 1300 okurum demek isterdim ama hiç gelmedimAz çok az
ooo gizli okuyanlarda bugünBen gunluk 52 sayfa okuyorum. Bi ay icinde bitirmem icin bu kadar okumam lazim ama suan hedefimin onundeyim daha erken bitiririm insallah
ilk sayfada böyleyse diyorsunOo ilk sayfada başladı aldatmalar
Maleseffff hızlı değilim bu seferBana da öyle geldiben zaten kitabı yarıladım demesini bekliyorum
Ahdjshdhshdhd simdi onu usulca elinden birak ve burdan yok ol ahahabhshs. Tamam kac ay sonraysa ben burdayımBana eşim onun 6. kitabını doğum günümde hediye almış. Seri olduğunu bilmiyordum dedim okuyayım. yok gitmiyor bir türlü. kitapta satır başı yok aga
sonra arkadaşlar dedi o seri bırak onu elindeno zaman dedim tamam kalsın.
Okuma hızım istediğim düzeye oluşunca kızlarla okuyacağız onu ama önümüzdeki ay başlamak için hazır değilim
Evet gerçekten cok faydasi dokundu herbirimizeAa ne kadar güzel ve faydalı bir kulüp böyle, konu çocuksa Nihan Kaya gerçekten olmalı ben çok yeni keşfettim ama kalemini çok beğendim cüretkar ama doğru bir kalem
Öyle görünüyor
Teşekkür ederim❤❤
Bizde geri vites yok işte U yapıyorumburadan U dönüşü yasak calci hanım sizi şöyle alalım
hafta içi fazla okuyamadığım için dedim hafta sonu gaza geleyimBen gunluk 52 sayfa okuyorum. Bi ay icinde bitirmem icin bu kadar okumam lazim ama suan hedefimin onundeyim daha erken bitiririm insallah
Yaparsın aslansın kaplansın hadi şampiyongaza gelip ben de az buldum 300 ne ben 1300 okurum demek isterdim ama hiç gelmedim
Mesela diyorum ki şu cümle bitsin su içeyim bitmiyor yaw. Ben susuzluktan ölüyorum nokta yok amaAhdjshdhshdhd simdi onu usulca elinden birak ve burdan yok ol ahahabhshs. Tamam kac ay sonraysa ben burdayımya zaten bir bucuk sayfa cumle mi olur, hic mi paragraf başı olmaz
Nar ağacını bende okumak istiyorum ama hep erteliyorum yada beğenmemekten korkuyorum. Malum oda hatrı sayılır derecede kalınTünaydin hanımlarrr
Nar ağacı kitabının 7. Bölümüne kadar geldim. Heyecanlı ilerliyor. İki üç güne bitecek kitabım. Yenisini alacağım önerileri bekliyorum.
Tarihi roman olabilir, İskender pala'nin olabilir ya da herhangi bir roman olabilir. Önerileri bekliyorum
ooo gizli okuyanlarda bugün
ilk sayfada böyleyse diyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?