Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen öyle, ne yapıp edip okutalim bu kitabi
Laf ağzından çıktı zaten

Howl’un Kitap Kulübünün 2024 Ocak ayı ortak okuması Suç ve Ceza dır.Bu ortak okuma kesinlikle değiştirilemez, değiştirilmesi teklif dahi edilemez

Hangi uygulamadan okuyorsunuz?

Zühre ninem kitabını ve yazarını illkez duyuyorum Patron şöyle yapsak ben 13 demistimya önce, onu okuduğum icin başka sayı söyledim. 13 Siyah Inci ben onu tekrar okusam oyle yapsak olur mu

Hangi Aldatmak, Altan mı Coelho mu? Altanınkini cok uzun yıllar önce okumuştum hatırlamıyorum pek ama Coelho icin bence olaylardan ziyade psikanalizlerdeki mesajalara yoğunlaşsan kitabı sevip sevmemende farklılık olur

C Calcifer Disipline Girmis BirKadin bence biz Talebe’yi ortak okumaya çeviririz

Coelho’nun kini okuyorum canım

Çok ilginç oldu bir süredir önce Gurur ve Önyargı'yi tekrar okusam ardından da Jane Eyre'i diye planlıyordum. İyi oldu benimki

Coelho’nun kini okuyorum canım
Ben gündüz kitaptan gece uygulamadan okuyordum. Senin uygulamanda kimin çevirisi var bilmiyorum ama kesinlikle kitapla uygulama arasinda çok fark vardi. Ayni bölümü iki yerden de bakıyordum bazen kitap da altını çizip tekrar okudugum bi cümle uygulamada cok anlamı olmayan sıradan bi cümle oluyordu mesela. Umarım senin uygulamanda güzel bir çeviri vardır.
Bir de Ahmet Ümit in kitaplarını bitirmek üzeresin sanırım. Sis ve Gece aslında yazarın taa 90larda yazdığı ilk roman. Ben de birçok romanını okuduktan sonra okumuştum ama baktigimiz zaman daha sonralari yazdigi bazı kitaplardan daha başarıli bence ilk deneyimi olmasına rağmen.

başkanım ben onu okudum o yüzden 9 diyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…