Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İskender Pala Od, Babil'de Ölüm İstanbul'da Aşk, Karun ve Anarşist

Nar ağacını bende okumak istiyorum ama hep erteliyorum yada beğenmemekten korkuyorum. Malum oda hatrı sayılır derecede kalın
Yaa okumalısın bence. Aynı Anna gibi içine çekiyor. Keşke bitmeseydi dediğim kitaplardan. Tek eksik yanı kitabın sonu biraz hızlı oldu

Bi de bu kitapta sey var, mesela uyanirsin ve anlık bi lan nerdeyim ben diye bazen boşluk yasarsin ya, 3 saniyeye ayıkırsın durumu, heh iste sadece bu duygu durumu 5 sayfa ajdjanbsbxbbd

Sizi topiğin adaletine bırakıyorum
gizli okumuyorum aslinda her gun hangi bolumdeyim soluyorum benim pdf 1519 sayfa gosteriyo son 20 sayfasi sozluk gibi zaten. suan pdf ye gore 230 dayim.pdfden bu kadar sayfa nasil okuncak diye dusundum ama hic zorlanmadim cok rahat okuyorum
tebrik ediyorum ben bu kadar kalın bir kitabı pdf okuyamazdım

Bi de bu kitapta sey var, mesela uyanirsin ve anlık bi lan nerdeyim ben diye bazen boşluk yasarsin ya, 3 saniyeye ayıkırsın durumu, heh iste sadece bu duygu durumu 5 sayfa ajdjanbsbxbbd
Sağolasın şu an da okumak için can atıyorum

Yaa okumalısın bence. Aynı Anna gibi içine çekiyor. Keşke bitmeseydi dediğim kitaplardan. Tek eksik yanı kitabın sonu biraz hızlı oldu
bir daha ki alış veriş listeme ekleyeyim o halde, arada açıp yorumlara bakıp kendimi motive ediyorum sonra bakıyorum yine almamışım

Sağolasın şu an da okumak için can atıyorum
Ama tüm bu durumlar da kitabı özel kılan ayrıntılar zaten. Betimleme sevmeyen, söyleyeceğini karşı tarafa net ifade etmeyi tercih eden, aksi durumda da içi sıkışan ben bile çok sevdim. Düşün. Oku yani

Sergüzeşt mi o güzel bir kitap hüzünlü bı konusu var. İyi okumalar

Dün gece baktım Pala'nın kitaplarına. Od dikkatimi çekti ama emin olamamıştım. Teşekkürlerrr
OD yıllar önce almıştım hatta ilk çıktığında. Bana çok olumsuz yorum gelmişti kitap zor diye. Ama kitabı okuyunca daha erken okumadığım için çok pişman oldum

Nar ağacını bende okumak istiyorum ama hep erteliyorum yada beğenmemekten korkuyorum. Malum oda hatrı sayılır derecede kalın

Kalınlığı gözünü korkutmasın canım.Kitap içeriği gayet güzel ve sürükleyici. Henüz bitirmedim ama heyecanlı ilerliyor

Nar agaci cok guzel bi kitap. Ben 3 4 gunde bitirmistim meraktan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…