İskender Pala Od, Babil'de Ölüm İstanbul'da Aşk, Karun ve AnarşistTünaydin hanımlarrr
Nar ağacı kitabının 7. Bölümüne kadar geldim. Heyecanlı ilerliyor. İki üç güne bitecek kitabım. Yenisini alacağım önerileri bekliyorum.
Tarihi roman olabilir, İskender pala'nin olabilir ya da herhangi bir roman olabilir. Önerileri bekliyorum
Yaa okumalısın bence. Aynı Anna gibi içine çekiyor. Keşke bitmeseydi dediğim kitaplardan. Tek eksik yanı kitabın sonu biraz hızlı olduNar ağacını bende okumak istiyorum ama hep erteliyorum yada beğenmemekten korkuyorum. Malum oda hatrı sayılır derecede kalın
Bi de bu kitapta sey var, mesela uyanirsin ve anlık bi lan nerdeyim ben diye bazen boşluk yasarsin ya, 3 saniyeye ayıkırsın durumu, heh iste sadece bu duygu durumu 5 sayfa ajdjanbsbxbbdBizde geri vites yok işte U yapıyorum
hafta içi fazla okuyamadığım için dedim hafta sonu gaza geleyim
Yaparsın aslansın kaplansın hadi şampiyon
Mesela diyorum ki şu cümle bitsin su içeyim bitmiyor yaw. Ben susuzluktan ölüyorum nokta yok ama
Sizi topiğin adaletine bırakıyorumBizde geri vites yok işte U yapıyorum
hafta içi fazla okuyamadığım için dedim hafta sonu gaza geleyim
Yaparsın aslansın kaplansın hadi şampiyon
Mesela diyorum ki şu cümle bitsin su içeyim bitmiyor yaw. Ben susuzluktan ölüyorum nokta yok ama
tebrik ediyorum ben bu kadar kalın bir kitabı pdf okuyamazdımgizli okumuyorum aslinda her gun hangi bolumdeyim soluyorum benim pdf 1519 sayfa gosteriyo son 20 sayfasi sozluk gibi zaten. suan pdf ye gore 230 dayim.pdfden bu kadar sayfa nasil okuncak diye dusundum ama hic zorlanmadim cok rahat okuyorum
Sağolasın şu an da okumak için can atıyorumBi de bu kitapta sey var, mesela uyanirsin ve anlık bi lan nerdeyim ben diye bazen boşluk yasarsin ya, 3 saniyeye ayıkırsın durumu, heh iste sadece bu duygu durumu 5 sayfa ajdjanbsbxbbd
bir daha ki alış veriş listeme ekleyeyim o halde, arada açıp yorumlara bakıp kendimi motive ediyorum sonra bakıyorum yine almamışımYaa okumalısın bence. Aynı Anna gibi içine çekiyor. Keşke bitmeseydi dediğim kitaplardan. Tek eksik yanı kitabın sonu biraz hızlı oldu
Ama tüm bu durumlar da kitabı özel kılan ayrıntılar zaten. Betimleme sevmeyen, söyleyeceğini karşı tarafa net ifade etmeyi tercih eden, aksi durumda da içi sıkışan ben bile çok sevdim. Düşün. Oku yaniSağolasın şu an da okumak için can atıyorum
Sergüzeşt mi oGünaydınlar hanımlaaar yeni bebeklerim geldii bakınnnm
Eki Görüntüle 2775876
Hemen Nihan Kaya Bütün Çocuklar İyidir ile başladım.
Çocukların hakları olduğunu, özgür bir birey olduklarını hem biraz onlara indirgeyerek hem de yetişkinlere yönelik yazmış, çocukların da okuyup anlayacağı basitlikte yani, örneklerle zenginleştirilmiş. Anne babalara da çocuk açısından bakmayı gösteriyor bu örneklerde.
Çocuk da olsa bizden ayrı bir birey, zevkleri istekleri farklı, ağzına zorla soktuğunuz bamya yemeğini yemek istememe hakkına sahip örneğin bunu bilerek yaşarsak aile içinde daha huzurlu bir ortam oluşacağından bahsediyor yani
Şimdi Nihan Kaya nın bu 3 lemesinden Iyi Aile Yoktur kaldı onu da okursam tamam(Iyi Toplum Yoktur u okumuştum)
İskender Pala Od, Babil'de Ölüm İstanbul'da Aşk, Karun ve Anarşist
Od gerçekten güzel bir kitapDün gece baktım Pala'nın kitaplarına. Od dikkatimi çekti ama emin olamamıştım. Teşekkürlerrr
Selaaaam@Limonsuzzcay @UcanSupurge @teolog8579Eleadora Life light K Kitapkontesi @natusme
Selam kızlar
OD yıllar önce almıştım hatta ilk çıktığında. Bana çok olumsuz yorum gelmişti kitap zor diye. Ama kitabı okuyunca daha erken okumadığım için çok pişman oldumDün gece baktım Pala'nın kitaplarına. Od dikkatimi çekti ama emin olamamıştım. Teşekkürlerrr
Nar ağacını bende okumak istiyorum ama hep erteliyorum yada beğenmemekten korkuyorum. Malum oda hatrı sayılır derecede kalın
Nar agaci cok guzel bi kitap. Ben 3 4 gunde bitirmistim meraktanTünaydin hanımlarrr
Nar ağacı kitabının 7. Bölümüne kadar geldim. Heyecanlı ilerliyor. İki üç güne bitecek kitabım. Yenisini alacağım önerileri bekliyorum.
Tarihi roman olabilir, İskender pala'nin olabilir ya da herhangi bir roman olabilir. Önerileri bekliyorum
Okumak şart oldu elimdeki kitaplar bitince alıp okuyayım o zamanKalınlığı gözünü korkutmasın canım.Kitap içeriği gayet güzel ve sürükleyici. Henüz bitirmedim ama heyecanlı ilerliyor
Benim de kitaplarım gelmişti şimdi sizinkileri görünce hatırladımBebekler geldi, zorlu bir kargo süreci sonrası
Keyifli okumalarBebekler geldi, zorlu bir kargo süreci sonrası
Töbe
Keyifli okumalar. Ben kitap almamak icin tutuyorum kendimiBebekler geldi, zorlu bir kargo süreci sonrası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?