- 21 Nisan 2018
- 8.263
- 30.337
- 548
- 36
Tunaydin minik kusum
@_Reyyan
H M
@samdan
Less-is-More
@asliogretmen
@Atesbocegi5
Life light
@Ozlemlerhayallar
@mehlika nur
WunderLost
@Oriana
@iloveme
@Margaret Hale
Levaiz
@Eleadora
@Mary Shelley
@Night owl
D dolunay10
@Tosun Pasa
@pawlover
@astrojurnal
@Samsonn
WOMAN
@turuncukedininannesi
@kukrim27
@eylulcmre
@isabel
@teolog8579
beatitude
U UcanSupurge
@Ysf42
@Polo33
@yet07
@Natsume
D dgdln
MelodiminEsi
@Limonsuzzcay
benkahvecanavari
@Blacklight
@dayler dayler
@Jasminla
Bir konuya daha açıklık getirmek istiyorum. Okuduğunuz, elinizde olan kitabı lütfen belirtin. Kitabı bitirince en azından iki üç cümlelik de olsa bir yorumda bulunmanızı rica ediyorum. sohbette aktif olmayanları zamanla listeden çıkaracağım.
Teşekkür ederiiim ben hüzün severimSergüzeşt mi ogüzel bir kitap hüzünlü bı konusu var. İyi okumalar
Bende her ay kitap aldıktan sonra kendime bu yalanı söylüyorumKeyifli okumalar. Ben kitap almamak icin tutuyorum kendimikitapligimi eritmeden almiycam
Kimse anna gibi sevmesin bencedur bakalım yaptığı bir şey yok kadının dahaca. Birine bir şeyler hissetti diye kimse suçlanamaz ki. Hisler değil eylemler önemli. Eğer eyleme geçerse linç is coming.....
İyi okumalar. Kirpinin zerafeti okudum güzel bir kitap sakin ilerliyor ama güzel ilerliyor. Kamelyalı kadında okuyacaklarım arasında stoktaBebekler geldi, zorlu bir kargo süreci sonrası
Merhaba canım nasılsın:)
@_Reyyan
H M
@samdan
Less-is-More
@asliogretmen
@Atesbocegi5
Life light
@Ozlemlerhayallar
@mehlika nur
WunderLost
@Oriana
@iloveme
@Margaret Hale
Levaiz
@Eleadora
@Mary Shelley
@Night owl
D dolunay10
@Tosun Pasa
@pawlover
@astrojurnal
@Samsonn
WOMAN
@turuncukedininannesi
@kukrim27
@eylulcmre
@isabel
@teolog8579
beatitude
U UcanSupurge
@Ysf42
@Polo33
@yet07
@Natsume
D dgdln
MelodiminEsi
@Limonsuzzcay
benkahvecanavari
@Blacklight
@dayler dayler
@Jasminla
Bir konuya daha açıklık getirmek istiyorum. Okuduğunuz, elinizde olan kitabı lütfen belirtin. Kitabı bitirince en azından iki üç cümlelik de olsa bir yorumda bulunmanızı rica ediyorum. sohbette aktif olmayanları zamanla listeden çıkaracağım.
Ben Izmir'de yaşıyorum ve evet 2 can kaybımız var bildiğim kadarıyla felaket bir doğa olayı yaşandı Allah daha beterinden korusun. Depremi de bizzat yaşadık seli de, ne oluyor bu güzel memlekete anlamış değilim. Üstüne bir bez gerip kurşun dökeceğim en sonMerhaba canım nasılsın:)
Bir süredir ben de aktif olamıyorum, eşim biraz rahatsızdı onunla ilgilendim işlerini ben halletmeye çalıştım baya yorucuydu
Hala Barbarın Kahkası'nı okuyorum Şubat verimli geçmeyecek gibi
Bu arada İzmir'de olan arkadaşlar kimlerdi hatırlayamadım ama çok geçmiş olsun bu ara çok sıkıntılı geçiyor onlar içinFiziken ne kadar İstanbul'da olsam da kalbim hep İzmir:)
Çok geçmiş olsun canım benimMerhaba canım nasılsın:)
Bir süredir ben de aktif olamıyorum, eşim biraz rahatsızdı onunla ilgilendim işlerini ben halletmeye çalıştım baya yorucuydu
Hala Barbarın Kahkası'nı okuyorum Şubat verimli geçmeyecek gibi
Bu arada İzmir'de olan arkadaşlar kimlerdi hatırlayamadım ama çok geçmiş olsun bu ara çok sıkıntılı geçiyor onlar içinFiziken ne kadar İstanbul'da olsam da kalbim hep İzmir:)
Yaa can kaybı mı var çok geçmiş olsunBen Izmir'de yaşıyorum ve evet 2 can kaybımız var bildiğim kadarıyla felaket bir doğa olayı yaşandı Allah daha beterinden korusun. Depremi de bizzat yaşadık seli de, ne oluyor bu güzel memlekete anlamış değilim. Üstüne bir bez gerip kurşun dökeceğim en sonVe dalga geçer gibi önce yağmur sonra mükemmel bir yaz havası vardı. Ne demişler Izmirin havasına kızına güvenilmez diye (Şaka tabii ama havasına kesin güvenmeyin hahaha)
Allah şifa versin canımİkinci kitabım olarak Harper Lee Bülbülü Öldürmek'e başladım fakat iki gündür migren peşimi bırakmıyor. Pek okuyamadım
Aminn canım Allah razı olsunAllah şifa versin canım
Maşallah çok istikrarlı okuyorsunAyrıca 21. Yy için 21 ders kitabını çok beğendim . Henüz bitmedi ama okurken merak ve ilgiyle okuyorum. Öyle roman gibi bir çırpıda bitmeyen ama akıcı. insanı düşündüren bir kitap ve sürekli bir şeyler öğrenerek ilerliyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?