Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dün gece okuma hedefimi gerçekleştiremedim 100 sayfa okuyacaktım sözde. Ama 60 okudum sadece. Sağ gözüm ağrıdı içinde bir şey varmış gibi battı durdu. Bu akşam inşallah hedefimi tuttururum. Yani en azından hafta sonu bitsin istiyorum. Yeni kitaba başlayayım. Maşallah herkes okudukça gaza geliyorum ama şartları değiştiremiyorum.

Merhaba canım nasılsın:)
Bir süredir ben de aktif olamıyorum, eşim biraz rahatsızdı onunla ilgilendim işlerini ben halletmeye çalıştım baya yorucuydu
Hala Barbarın Kahkası'nı okuyorum Şubat verimli geçmeyecek gibi

Bu arada İzmir'de olan arkadaşlar kimlerdi hatırlayamadım ama çok geçmiş olsun bu ara çok sıkıntılı geçiyor onlar için Fiziken ne kadar İstanbul'da olsam da kalbim hep İzmir:)

Ben Izmir'de yaşıyorum ve evet 2 can kaybımız var bildiğim kadarıyla felaket bir doğa olayı yaşandı Allah daha beterinden korusun. Depremi de bizzat yaşadık seli de, ne oluyor bu güzel memlekete anlamış değilim. Üstüne bir bez gerip kurşun dökeceğim en son Ve dalga geçer gibi önce yağmur sonra mükemmel bir yaz havası vardı. Ne demişler Izmirin havasına kızına güvenilmez diye (Şaka tabii ama havasına kesin güvenmeyin hahaha)

Çok geçmiş olsun canım benimbiz de sadece Anna okuyoruz

Yaa can kaybı mı var çok geçmiş olsun

Wilhelm reich dinle Küçük adam kitabım bugün biter sanırım ve Şubat'ın ilk kitabını bitirmiş olurum. Aslında içi resimlerle dolu kısa bir kitap ama başka kitaplarla birlikte goturdugum için hemen bitmedi. Tolstoy un çocukluğum kitabinibda ekliyorum bugün. Kalın kitapların arasında eriyerek bitiyolar ve beni motive ediyo bu durumda

Maşallah çok istikrarlı okuyorsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…