Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayy wattpat kitaplarını çok eleştiriyorlar ya. Bi taraftan onlara bayılan bir kesim var. Çok bahsediyolar fln merak ettim bende. Yaralasarın pdfi vardı. Annemlerin yazlığında kalıyorum bu ara. Okuyacak kitabımda yoktu. Çocuk uyuturken fln pdf yaralasar okuyorum. Allahım bu nasıl bir kitap sanki arkadaşlarıyla sohbet ediyor yazarımız. Hele ana karakter o kadar gıcık bir kız ki. 20 yaşında güya ama 5 yaşında gibi davranıyor. Bu kitap nasıl bu kadar popüler olmuş gerçekten hayret ediyorum.

2 defa okudum wattpat den. Turkce degildi. Neyse cok sacma ve yazdim sekli berbat. Birdaha bulasmadim netden anca mangalarimi okurum

Fatih Cami - Bartın​

Amasra’nın 1460 yılında, Fatih Sultan Mehmet tarafından fethi sırasında camiye çevrilen yapı, 9'uncu yüzyılda Amasra Kalesi içerisinde yapılmış eski bir Bizans kilisesidir. Dönemin tüm yapı özelliklerini taşıyan yapının Narthex (İlk Cemaat) bölümü ile Ambon (Apsis) çıkıntısı sonradan mekana katılmıştır. 1887 yılında mekanı örten ve yıkılma tehlikesi gösteren beşik tonoz çatı kaldırılmış, yerine ahşap tavan ve çatı yapılarak büyük bir onarımdan geçirilmiştir.
Fatih Camii’nde her cuma ve bayram namazlarında hutbenin kılıç çekilerek okunması geleneği yaşatılmaya devam edilmektedir.

Günaydınlar Kitap Kurtları

Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
Natsume
U UcanSupurge
Kukrim
Irmak000
K Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
Bonus
yet07
Keira-
Arrietty_
Jawlensky
O Orangegreysky
HAbibte
fesang
nemesis
mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
M MrsDelfino
E Etkili Eleman
Homer Simpson
Istenmeyentuyy
kgokce
Less-is-More
hande_buse
koza16
Z zumruduanka_90
The
L LADY VEGA
Pozitivite
Malvinaa

Gunaydin

Günaydın

Günaydıın
Aşk Hipotezi’ni yarıladım. Bu, Ali Hazelwood’un okuduğum ikinci kitabı. İki kitapta da dikkatimi çeken şey karakterlerin 25+ olmalarına (hatta erkekler genelde 30-36 yaşlarında ) ve doktora öğrencisi/mezunu olmalarına rağmen flörtleşirken ergenleşmeleri. Bir atarlar tripler, iletişim sorunları, liseli ergen gibi herkes. Ben göz devirmeden okuyamıyorum bu kitapları. Sanırım kendi ilişkim oturduğu için sıfırdan flörtleşmeler bana sıkıcı geliyor. Bir de hep muhteşem erkek, kendini yetersiz hisseden kadından aşırı etkileniyor, kadın adamın üzerinde nasıl bir etkisi olduğundan bihaber . Ben bu olayı Alacakaranlık serisinde bıraktık zannediyordum

Benim gibi olanlara önermiyorum bu yazarın kitaplarını . Çarpık Aşk ve Icebreaker da böyle mi, bakacağım.

Bir de Bülbülü Öldürmek kitabının epsilon baskısını pdf bulamadım. Evdeki basımımla aynı olursa daha rahat okuyabilirim . Bugün çarşıya çıkmayı düşünüyorum, hava sıcaklığı 7 derece birden düştü Antalya’da, hava hazır serinken değerlendireyim diyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…