GünaydınEki Görüntüle 3277999
Fatih Cami - Bartın
Amasra’nın 1460 yılında, Fatih Sultan Mehmet tarafından fethi sırasında camiye çevrilen yapı, 9'uncu yüzyılda Amasra Kalesi içerisinde yapılmış eski bir Bizans kilisesidir. Dönemin tüm yapı özelliklerini taşıyan yapının Narthex (İlk Cemaat) bölümü ile Ambon (Apsis) çıkıntısı sonradan mekana katılmıştır. 1887 yılında mekanı örten ve yıkılma tehlikesi gösteren beşik tonoz çatı kaldırılmış, yerine ahşap tavan ve çatı yapılarak büyük bir onarımdan geçirilmiştir.
Fatih Camii’nde her cuma ve bayram namazlarında hutbenin kılıç çekilerek okunması geleneği yaşatılmaya devam edilmektedir.
Günaydınlar Kitap Kurtları
Eleadora
@Life light
@Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
@Natsume
@UcanSupurge
Kukrim
@Aspasiaa
@Kitapkontesi
@Kurk Mantosuz Madonna
@Bonus
@yet07
Keira-
@Arrietty_
@Jawlensky
O Orangegreysky
@HAbibte
@fesang
@-nemesis-
mimesis
@sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
@MrsDelfino
@Etkisiz Eleman
@Homer Simpson
@ossllem
@kgokce
@Less-is-More
hande_buse
@koza16
@zumruduanka_90
@The
@LADY VEGA
Pozitivite
@Malvinaa
herkese günaydınEki Görüntüle 3277999
Fatih Cami - Bartın
Amasra’nın 1460 yılında, Fatih Sultan Mehmet tarafından fethi sırasında camiye çevrilen yapı, 9'uncu yüzyılda Amasra Kalesi içerisinde yapılmış eski bir Bizans kilisesidir. Dönemin tüm yapı özelliklerini taşıyan yapının Narthex (İlk Cemaat) bölümü ile Ambon (Apsis) çıkıntısı sonradan mekana katılmıştır. 1887 yılında mekanı örten ve yıkılma tehlikesi gösteren beşik tonoz çatı kaldırılmış, yerine ahşap tavan ve çatı yapılarak büyük bir onarımdan geçirilmiştir.
Fatih Camii’nde her cuma ve bayram namazlarında hutbenin kılıç çekilerek okunması geleneği yaşatılmaya devam edilmektedir.
Eleadora
@Life light
@Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
@Natsume
@UcanSupurge
Kukrim
@Aspasiaa
@Kitapkontesi
@Kurk Mantosuz Madonna
@Bonus
@yet07
Keira-
@Arrietty_
@Jawlensky
O Orangegreysky
@HAbibte
@fesang
@-nemesis-
mimesis
@sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
@MrsDelfino
@Etkisiz Eleman
@Homer Simpson
@ossllem
@kgokce
@Less-is-More
hande_buse
@koza16
@zumruduanka_90
@The
@LADY VEGA
Pozitivite
@Malvinaa
GünaydınEki Görüntüle 3277999
Fatih Cami - Bartın
Eleadora
@Life light
@Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
@Natsume
@UcanSupurge
Kukrim
@Aspasiaa
@Kitapkontesi
@Kurk Mantosuz Madonna
@Bonus
@yet07
Keira-
@Arrietty_
@Jawlensky
O Orangegreysky
@HAbibte
@fesang
@-nemesis-
mimesis
@sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
@MrsDelfino
@Etkisiz Eleman
@Homer Simpson
@ossllem
@kgokce
@Less-is-More
hande_buse
@koza16
@zumruduanka_90
@The
@LADY VEGA
Pozitivite
@Malvinaa
Seni bir Beyoğlu gezintisine çıkarıp önyargılarını kıralımGünaydın
Beyoğlu Rapsodisi bitti .İlk defa hiç tahmin etmediğim biri katil çıktı
Güzel kitaptı beğendim ,Beyoğlu ile ilgili epey tarih bilgisi de vardı ,İstanbul aşığı olmama rağmen Beyoğlu nedense bana hep nasıl desem ürkütücü gelir biraz ,bana göre bir yer değil gibi
TünaydınnEki Görüntüle 3277999
Fatih Cami - Bartın
Eleadora
@Life light
@Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
@Natsume
@UcanSupurge
Kukrim
@Aspasiaa
@Kitapkontesi
@Kurk Mantosuz Madonna
@Bonus
@yet07
Keira-
@Arrietty_
@Jawlensky
O Orangegreysky
@HAbibte
@fesang
@-nemesis-
mimesis
@sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
@MrsDelfino
@Etkisiz Eleman
@Homer Simpson
@ossllem
@kgokce
@Less-is-More
hande_buse
@koza16
@zumruduanka_90
@The
@LADY VEGA
Pozitivite
@Malvinaa
Ben üşendigim için trendyoldan aldım ilk defa bir kaç gün önce. Kitapyurdundan alıyodum hep. Fiyatlar çok iyiydi. Çiçek sepetini bilmiyorum ama kitap yurdu ve trendyolu öneririm ama trendyolda satıcı önemli tabii. Fiyatları mukayese etmek lazım.Kızlar hiç çiçek sepetinden kitap aldınız mı?? Zaman Çarkının 5. Kitabı orda 250 tl. Onun dışında en ucuz amazonda 390 tl diğer yerlerde hep 400 üstü. Çiçek sepeti baya ucuz ama güvenemedim. Bi kere ordan kart bilgilerim de çalınmıştı ve siparişimi yollamamışlardı. Güvenemiyorum o yüzden. Siz ne diyorsunuz?
Trendyolda hiç ucuza denk gelmedim ben. Amazonda ucuz oluyor genelde. Kitap yurdunda bazen ucuz olabiliyor ama bana hep geç kargoya verdiler. Sevmiyorum o yüzdenBen üşendigim için trendyoldan aldım ilk defa bir kaç gün önce. Kitapyurdundan alıyodum hep. Fiyatlar çok iyiydi. Çiçek sepetini bilmiyorum ama kitap yurdu ve trendyolu öneririm ama trendyolda satıcı önemli tabii. Fiyatları mukayese etmek lazım.
Kızlar hiç çiçek sepetinden kitap aldınız mı?? Zaman Çarkının 5. Kitabı orda 250 tl. Onun dışında en ucuz amazonda 390 tl diğer yerlerde hep 400 üstü. Çiçek sepeti baya ucuz ama güvenemedim. Bi kere ordan kart bilgilerim de çalınmıştı ve siparişimi yollamamışlardı. Güvenemiyorum o yüzden. Siz ne diyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?