Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın

herkese günaydın

Günaydın
Beyoğlu Rapsodisi bitti .İlk defa hiç tahmin etmediğim biri katil çıktı
Güzel kitaptı beğendim ,Beyoğlu ile ilgili epey tarih bilgisi de vardı ,İstanbul aşığı olmama rağmen Beyoğlu nedense bana hep nasıl desem ürkütücü gelir biraz ,bana göre bir yer değil gibi

Günaydın ne güzel aktiviteler yapıyorsunuz inşallah bende ilerleyen zamanlarda vakit ayirabilirim.annemin ameliyatından sonra annemin evine de sık sık gidiyorum kendi işlerim aksıyor. Saglik olsun.
Nermin Yıldırım'ın Ev kitabını bitirdim başta kendimi verememistim sonra çok güzel gelişti. Yuregime işledi

Seni bir Beyoğlu gezintisine çıkarıp önyargılarını kıralım

Kızlar hiç çiçek sepetinden kitap aldınız mı?? Zaman Çarkının 5. Kitabı orda 250 tl. Onun dışında en ucuz amazonda 390 tl diğer yerlerde hep 400 üstü. Çiçek sepeti baya ucuz ama güvenemedim. Bi kere ordan kart bilgilerim de çalınmıştı ve siparişimi yollamamışlardı. Güvenemiyorum o yüzden. Siz ne diyorsunuz?

Tünaydınn

Ben üşendigim için trendyoldan aldım ilk defa bir kaç gün önce. Kitapyurdundan alıyodum hep. Fiyatlar çok iyiydi. Çiçek sepetini bilmiyorum ama kitap yurdu ve trendyolu öneririm ama trendyolda satıcı önemli tabii. Fiyatları mukayese etmek lazım.

Trendyolda hiç ucuza denk gelmedim ben. Amazonda ucuz oluyor genelde. Kitap yurdunda bazen ucuz olabiliyor ama bana hep geç kargoya verdiler. Sevmiyorum o yüzden

Kitap alışverişi yaptım bir sıkıntı yaşamadım ben

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…