Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Seni bir Beyoğlu gezintisine çıkarıp önyargılarını kıralım
Çok gezdim aslında oralarda öğrencilik hayatımda ,kısa dönemde bir mali müşavirle de çalıştık bizim de sokağımız tarih kokan bir yerdi .
İsterim valla bahsi geçen yerlere yine merakım uyanmadı değil

Son düzenleme:
iyi geceler kızlar gelemiyorum buralara hala düzelmiş değilim..çok garip haller içindeyim..düzelmek istiyorum olmuyor yaşadıpımız zorluklarla başetmek çocuklarına sağlıklı bir ortam yaratmak cidden zor.. bazen yaşamak bile istemiyorum çok bunaldım..

Destek alıyor musun canım. Çok zor yaşadıkların farkındayım geçecek zamanla ama biraz zorlayacak maalesef

Ardahan Kalesi - Ardahan​

Ardahan Merkez'de, Halil Efendi Mahallesi'nde yer alan Ardahan Kalesi, 16. yüzyıl ortalarında Kanuni Sultan Süleyman’ın emriyle inşa edilmiştir.

Ardahan Kalesi, dikdörtgen planlı bir alan üzerine çok sayıda kule ile desteklenmiştir. Kalenin yapımında düzgün kesme taşlar (küfeki taşı) ile horasan harcı kullanılmıştır. Kalenin duvar örgü tekniği, çokgen kuleleri ve konumlandırılmış biçimi ile Rumeli Hisarını andırmaktadır.

Batıdaki büyük kapısı üzerinde Arapça bir kitabe bulunmaktadır. Kitabede "Arap, Rum ve Acem ülkelerinin deniz ve karalarının sahibi padişahlar padişahı Selim Han'ın oğlu Sultan Süleyman-ı Azam namına yapılmıştır. Mülkü kıyamete kadar baki kalsın." şeklinde tercüme edilen bir yazı bulunmaktadır.

Günaydınlar Herkese

Akşam fotoğraf paylaşımı var. Katılımlarınızı bekliyorum

Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
Natsume
U UcanSupurge
L leyla nin Pembe Mantosu
Irmak000
K Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
Bonus
yet07
Keira-
Arrietty_
Jawlensky
O Orangegreysky
HAbibte
fesang
nemesis
mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
M MrsDelfino
E Etkili Eleman
Homer Simpson
Istenmeyentuyy
kgokce
Less-is-More
hande_buse
koza16
Z zumruduanka_90
The
L LADY VEGA
Pozitivite
Malvinaa

Günaydın

Günaydın herkese

HAbibte senin için yapabileceğimiz bir şey var mı? Yaşadıkların hiç kolay değil evet ama biz anneler çocuklarımız için çoğu şeyin üstesinden geliriz. Sende üstesinden geliyorsundur eminim. Çok güçlüsün sen. Hepsi geçecek. Rabbim size ferahlık versin. Bir an önce her şey yoluna girsin inşallah

Calci beni bulamadın mı
Günaydın

ben annemin çok az bir zamanı kaldığını öğrendiğimde hastaneden eve gidemeyeceğimi düşündüm,annemin öleceğini bile bile suratına bakamam dedim.Hiç olduğum yerden kalmamayacakmışım bütün dünya üstüme çökmüş gibi hissetmiştim. ilk şoku atlattıktan sonra annemi düşündüm bizi tek başına büyüttü ,hiç de kolay değildi hayatımız o kendini bırakmadı dedim ,ölümler gördü hastalıklar yalnızlıklar imkansızlıklar ama bizimle dayandı.Çocuklarımı düşündüm derin bir nefes alıp toparlanıp eve gittim .Süreçte acı çekmedim mi tabi çektim ama aynı şiddette değil.
Yeniden aydınlanacaksın arkadaşım ,yardım al mutlaka .Dualarım seninle ,Allah esenlikler versin yoluna, yüreğine

Günaydın. Bugün valiz hazırlamam lazım. Akşam foto paylaşımına katılamayacağım için ben şimdiden paylaşayım
Harry Potter ve Azbakan Tutsağı bitti. Pdf okudum ve devamı ateş kadehine başlıyorum. Onu da pdf okuyacağım. Çılgın Kalabalıktan uzak kitabına da pdf ten devam ediyorum. Yanımda kitap götürmeyi düşünmüyorum. Orda zaten ayrı bir kitaplığım var Umarım okumalarım devam eder

canım benim allahın izniyle geçecek bu günler. acılarımız dinmese bile hafifleyecek bir nebze. imkanın varsa mutlaka yardım al ve fırsat buldukça gel buraya yaz dertleşelim konuşalım. sakın içinde bir şey biriktirme.

herkese günaydın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…