- 3 Ağustos 2020
- 2.639
- 8.854
- 108
4. Kitabı 197 tlye denk geldim hepsiburada da. Aldım hemen. Ertesi gün 400 tl olmuştuKitap alışverişi yaptım bir sıkıntı yaşamadım ben
Çok gezdim aslında oralarda öğrencilik hayatımdaSeni bir Beyoğlu gezintisine çıkarıp önyargılarını kıralım
iyi geceler kızlar gelemiyorum buralara hala düzelmiş değilim..çok garip haller içindeyim..düzelmek istiyorum olmuyor yaşadıpımız zorluklarla başetmek çocuklarına sağlıklı bir ortam yaratmak cidden zor.. bazen yaşamak bile istemiyorum çok bunaldım..
GünaydınEki Görüntüle 3278454
Eki Görüntüle 3278455
Ardahan Kalesi - Ardahan
Ardahan Merkez'de, Halil Efendi Mahallesi'nde yer alan Ardahan Kalesi, 16. yüzyıl ortalarında Kanuni Sultan Süleyman’ın emriyle inşa edilmiştir.
Ardahan Kalesi, dikdörtgen planlı bir alan üzerine çok sayıda kule ile desteklenmiştir. Kalenin yapımında düzgün kesme taşlar (küfeki taşı) ile horasan harcı kullanılmıştır. Kalenin duvar örgü tekniği, çokgen kuleleri ve konumlandırılmış biçimi ile Rumeli Hisarını andırmaktadır.
Batıdaki büyük kapısı üzerinde Arapça bir kitabe bulunmaktadır. Kitabede "Arap, Rum ve Acem ülkelerinin deniz ve karalarının sahibi padişahlar padişahı Selim Han'ın oğlu Sultan Süleyman-ı Azam namına yapılmıştır. Mülkü kıyamete kadar baki kalsın." şeklinde tercüme edilen bir yazı bulunmaktadır.
Günaydınlar Herkese
Akşam fotoğraf paylaşımı var. Katılımlarınızı bekliyorum
Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
Natsume
U UcanSupurge
L leyla nin Pembe Mantosu
Irmak000
K Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
Bonus
yet07
Keira-
Arrietty_
Jawlensky
O Orangegreysky
HAbibte
fesang
nemesis
mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
M MrsDelfino
E Etkili Eleman
Homer Simpson
Istenmeyentuyy
kgokce
Less-is-More
hande_buse
koza16
Z zumruduanka_90
The
L LADY VEGA
Pozitivite
Malvinaa
Calci beni bulamadın mıEki Görüntüle 3278454
Eki Görüntüle 3278455
Ardahan Kalesi - Ardahan
Ardahan Merkez'de, Halil Efendi Mahallesi'nde yer alan Ardahan Kalesi, 16. yüzyıl ortalarında Kanuni Sultan Süleyman’ın emriyle inşa edilmiştir.
Ardahan Kalesi, dikdörtgen planlı bir alan üzerine çok sayıda kule ile desteklenmiştir. Kalenin yapımında düzgün kesme taşlar (küfeki taşı) ile horasan harcı kullanılmıştır. Kalenin duvar örgü tekniği, çokgen kuleleri ve konumlandırılmış biçimi ile Rumeli Hisarını andırmaktadır.
Batıdaki büyük kapısı üzerinde Arapça bir kitabe bulunmaktadır. Kitabede "Arap, Rum ve Acem ülkelerinin deniz ve karalarının sahibi padişahlar padişahı Selim Han'ın oğlu Sultan Süleyman-ı Azam namına yapılmıştır. Mülkü kıyamete kadar baki kalsın." şeklinde tercüme edilen bir yazı bulunmaktadır.
Günaydınlar Herkese
Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
Natsume
U UcanSupurge
Irmak000
K Kitapkontesi
Bonus
yet07
Keira-
Arrietty_
Jawlensky
O Orangegreysky
HAbibte
fesang
nemesis
mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
M MrsDelfino
E Etkili Eleman
Homer Simpson
Istenmeyentuyy
kgokce
Less-is-More
hande_buse
koza16
Z zumruduanka_90
The
L LADY VEGA
Pozitivite
Malvinaa
ben annemin çok az bir zamanı kaldığını öğrendiğimde hastaneden eve gidemeyeceğimi düşündüm,annemin öleceğini bile bile suratına bakamam dedim.Hiç olduğum yerden kalmamayacakmışım bütün dünya üstüme çökmüş gibi hissetmiştim. ilk şoku atlattıktan sonra annemi düşündüm bizi tek başına büyüttü ,hiç de kolay değildi hayatımız o kendini bırakmadı dedim ,ölümler gördü hastalıklar yalnızlıklar imkansızlıklar ama bizimle dayandı.Çocuklarımı düşündüm derin bir nefes alıp toparlanıp eve gittim .Süreçte acı çekmedim mi tabi çektim ama aynı şiddette değil.iyi geceler kızlar gelemiyorum buralara hala düzelmiş değilim..çok garip haller içindeyim..düzelmek istiyorum olmuyor yaşadıpımız zorluklarla başetmek çocuklarına sağlıklı bir ortam yaratmak cidden zor.. bazen yaşamak bile istemiyorum çok bunaldım..
SonundaCalci beni bulamadın mı
Günaydın
HoşbuldumHoşgeldin Kukrim
Ohh be
Kendime geldimSonunda
canım benim allahın izniyle geçecek bu günler. acılarımız dinmese bile hafifleyecek bir nebze. imkanın varsa mutlaka yardım al ve fırsat buldukça gel buraya yaz dertleşelim konuşalım. sakın içinde bir şey biriktirme.iyi geceler kızlar gelemiyorum buralara hala düzelmiş değilim..çok garip haller içindeyim..düzelmek istiyorum olmuyor yaşadıpımız zorluklarla başetmek çocuklarına sağlıklı bir ortam yaratmak cidden zor.. bazen yaşamak bile istemiyorum çok bunaldım..
herkese günaydınEki Görüntüle 3278454
Eki Görüntüle 3278455
Ardahan Kalesi - Ardahan
Günaydınlar Herkese
Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
Natsume
U UcanSupurge
Irmak000
K Kitapkontesi
Bonus
yet07
Keira-
Arrietty_
Jawlensky
O Orangegreysky
HAbibte
fesang
nemesis
mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
M MrsDelfino
E Etkili Eleman
Homer Simpson
Istenmeyentuyy
kgokce
Less-is-More
hande_buse
koza16
Z zumruduanka_90
The
L LADY VEGA
Pozitivite
Malvinaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?