iyi geceler kızlar gelemiyorum buralara hala düzelmiş değilim..çok garip haller içindeyim..düzelmek istiyorum olmuyor yaşadıpımız zorluklarla başetmek çocuklarına sağlıklı bir ortam yaratmak cidden zor.. bazen yaşamak bile istemiyorum çok bunaldım..
Habipte bacım Allah yardımcın olsun.hic kolay şeyler değil ama seni iyi yapacaksa yine sensin.dualarım seninle Allah'ım her daim yaninda olsun bacım.iyi geceler kızlar gelemiyorum buralara hala düzelmiş değilim..çok garip haller içindeyim..düzelmek istiyorum olmuyor yaşadıpımız zorluklarla başetmek çocuklarına sağlıklı bir ortam yaratmak cidden zor.. bazen yaşamak bile istemiyorum çok bunaldım..
Bin muhteşem GüneşEki Görüntüle 3278454
Eki Görüntüle 3278455
Ardahan Kalesi - Ardahan
Ardahan Merkez'de, Halil Efendi Mahallesi'nde yer alan Ardahan Kalesi, 16. yüzyıl ortalarında Kanuni Sultan Süleyman’ın emriyle inşa edilmiştir.
Ardahan Kalesi, dikdörtgen planlı bir alan üzerine çok sayıda kule ile desteklenmiştir. Kalenin yapımında düzgün kesme taşlar (küfeki taşı) ile horasan harcı kullanılmıştır. Kalenin duvar örgü tekniği, çokgen kuleleri ve konumlandırılmış biçimi ile Rumeli Hisarını andırmaktadır.
Batıdaki büyük kapısı üzerinde Arapça bir kitabe bulunmaktadır. Kitabede "Arap, Rum ve Acem ülkelerinin deniz ve karalarının sahibi padişahlar padişahı Selim Han'ın oğlu Sultan Süleyman-ı Azam namına yapılmıştır. Mülkü kıyamete kadar baki kalsın." şeklinde tercüme edilen bir yazı bulunmaktadır.
Günaydınlar Herkese
Akşam fotoğraf paylaşımı var. Katılımlarınızı bekliyorum
@Eleadora
Life light
@Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
Natsume
@UcanSupurge
@leyla nin Pembe Mantosu
@Aspasiaa
@Kitapkontesi
@Kurk Mantosuz Madonna
Bonus
yet07
Keira-
@Arrietty_
@Jawlensky
@Orangegreysky
@HAbibte
@fesang
@-nemesis-
@mimesis
@sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
@MrsDelfino
@Etkisiz Eleman
@Homer Simpson
@ossllem
kgokce
@Less-is-More
@hande_buse
@koza16
@zumruduanka_90
@The
@LADY VEGA
@Pozitivite
@Malvinaa
Çok güzel olmuşİyi akşamlar
Benim kızçe kitabımı süslemiş ben uyurken.
Eki Görüntüle 3278788
Maalesef hala bitiremedimama iki gündür düzenli okuyorum
Çok güzel olmuşbende böyle yapayım
Oo Zaman Çarkına sende mi başladııııınEki Görüntüle 3278810
İyi geceler herkese
Divanımdaki erkekler okuduğum kitap. Alttaki güzelliklerde amazon ganimetleri. Bir tanesi baya kırışmıştı iade ettim hala değişim için bekliyorum. Gelince onu da paylaşırım.
evlere tuğla olarak gidilir, itinaylaGünaydın herkesedün fotoğraf paylaşımı yapamadım. Bugün yapıyorum. Bana 4. Kitabın tuğlalığı şoku iyi hoşta okurken zor oluyor Eki Görüntüle 3278869
Şubat 2020den beri okunmayı bekliyor garibimOo Zaman Çarkına sende mi başladııııın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?