Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Sana nasıl teselli vereyim ki Allah evlatlarından yüzünü güldürsün.
Öyle güzel günler gör ki inşallah bugünleri unuttursun ❤

Hayırlı cumalar ❤
Aşure gününüz mübarek olsun.

Mide sıkıntım devam ediyor. Bülbülü bitirdim.
Beyaz Diş okuyorum hala.

Pdf bitirdiğim ilk kitap oldu gece için yol için çok iyi oldu. Bi tane daha indirdim hemen. Bunu kırdığıma göre inşallah hep okuyacağım bir kitabım olacak telefonda

Habipte bacım Allah yardımcın olsun.hic kolay şeyler değil ama seni iyi yapacaksa yine sensin.dualarım seninle Allah'ım her daim yaninda olsun bacım.

Bin muhteşem Güneş bitti
Kadın olmak her coğrafyada zor bazılarında daha zor.. ama sevememekpsevilmemek daha bir zor!

Yada daha pozitif yazayım insanın sevdiği yanında olduktan sonra dünyalar onun oluyor!!

Eklentiler

• IMG-20230728-WA0041.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 32
Bende bu hafta çürümenin kitabı ile bin muhteşem Güneş i çapraz okuma.yapiyordum güya her ne hikmetse bin muhteşem Güneş bitti diğeri syf 72 de ve sadece altını çizip not aldığım ölüm ve intihara dayalı yerler az biraz aklımda...

Grupta okuyanlar "Çürümenin kitabı" nı nasıl verimli bir şekilde okuma yapabilirim. Benim mi kapasitem vahim

Çok güzel olmuş bende böyle yapayım
ben okula falan götürüyorum kitabı önce bu kadar kalın olduğunu görüp ilgisini çekiyor insanların. Hocam ne okuyorsun öyle diye geliyorlar kapağı okuduktan sonra da “Hocam bu ne ya” oluyorlardı
Bir sabah uyandığımda böyle buldum kitabı bu seferlik kızmadım ama uyarımı yaptım bir daha benim kitaplarıma benden izin almadan bir şey yapmayacak inşallah
Güvenemiyorum daa

Oo Zaman Çarkına sende mi başladııııın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…