- 31 Aralık 2017
- 6.463
- 22.155
- 348
- 28
Benim amazon siparişim Antalya’da bir haftada geldi, sizlerin ne güzel aynı gün geliyor. Çok kıskandımBayılıyorlar ben gireyim kitap isteyeyim
Tabi tabi buyurunİzninle biz de okuyabilir miyiz
Bu arada yeni farkettim özüne dönüşün kutlu olsun
İyiydi calci gerçekten bir yerinde hele o kadar duygulandım kiO kadar mı iyi kitap
Yalnız aynı gün gelen kargolar hep eşime denk geliyor ,ona küçük sürprizler yapmayı seviyoruz Amazon’laBenim amazon siparişim Antalya’da bir haftada geldi, sizlerin ne güzel aynı gün geliyor. Çok kıskandım.
Bana geçen akşam 6 paket gelmiş. Ben de saat geç oldu diye kargo olacağını düşünmedim babam açtı kapıyı. Hangisi bizim, en üstteki mi dedi adam hepsi deyince bir bakışı varYalnız aynı gün gelen kargolar hep eşime denk geliyor ,ona küçük sürprizler yapmayı seviyoruz Amazon’la
Henüz baslayamadim.ama.kitabimi tedarik ettim hedef PerşembeKimler etkinlik kitaplarını okumaya başladı
AĞUSTOS AYI KİTAP OKUMA ETKİNLİK LİSTESİ
@yet07 - uçurtma Avcısı
@ossllem - Kör Baykuş
@sudem34 - Masumiyet Müzesi
Eleadora - Pal Sokağı Çocukları
@Etkisiz Eleman - Bereketli Topraklar üzerinde
Kukrim - GOG
@bir civciv annesi - Kumru İle Kumru
@The - Vadideki Zambak
@Orangegreysky - İvan İliç'in Ölümü
@Life light - Talebe
@Kurk Mantosuz Madonna - Talebe
Arrietty_ - Dokuzuncu Hariciye Koğuşu
@Bonus - İki Şehrin Hikayesi
C Capanin Gururu Teyom - Semerkant
M MrsDelfino - Bülbülü Öldürmek
U UcanSupurge - Siyah İnci
@Mrsay - Jane Eyre
Malvinaa - Siyah İnci
@mimesis - Eşekli Kütüphaneci
@Aspasiaa - Zincire Vurulmuş Prometheus
kgokce - Babalar ve Oğulları
@Pozitivite - Cemo
@Kitapkontesi - Unutma Dersleri
@Atalanteda - Canan
@Chara- - GOG
Ufff okuyunca nasıl heveslendim nasıl bir ortam gözüme geldi o kütüphanenin muhtesemligi ..yerime de çalışın okuyun inşallah.emekli.olunca kütüphane varı çalışma alanlarını lan kitap cafe açacağım hayaller ve hayatlar...bana bu hayalimi hatirlattiginiz için sonsuz teşekkürler bol calismalarMerhabalar
Ozzybal hoş geldiniz
Ben nişanlımı geçmek için yds çalışıyorum90 almak istiyoruz ikimiz de. O çalışmayıp birkaç deneme çözerek yaparmış. Ben de kütüphaneye geliyorum iki gündür. Evdeki gürültüden çalışamıyordum. Daha verimli geçiyor bu şekilde. Etkinlik kitabıma da test arası verdiğimde başlayacağım başkanım.
Teşekkür ederim. Ne güzel bir hayal o öyle, umarım bir gün ulaşırsınızUfff okuyunca nasıl heveslendim nasıl bir ortam gözüme geldi o kütüphanenin muhtesemligi ..yerime de çalışın okuyun inşallah.emekli.olunca kütüphane varı çalışma alanlarını lan kitap cafe açacağım hayaller ve hayatlar...bana bu hayalimi hatirlattiginiz için sonsuz teşekkürler bol calismalar
Bende yine eskisi gibi postitlerle program yapıp okumalıyım yoksa farkinda olamıyorum okuma hızının yada okuyamam durumununOrtak kitabı okuyacağım akşam başlayacağım hatta ama Kanını Satan Adam'ı ne zaman okurum bilmiyorum
Çocuktum hatırlayamıyorum sebebini ama çalındıklarını hatırlıyorum ilçenin girişinde de vardı bunlardan bir tane o çalınma olayından sonra kaldırdılar onu daBahçesine mi koymuşlar dertleri neymiş
Auschwitz kütüphanecisinden sağ salim çıkarsam başlayacağım inşallahKimler etkinlik kitaplarını okumaya başladı
AĞUSTOS AYI KİTAP OKUMA ETKİNLİK LİSTESİ
@yet07 - uçurtma Avcısı
@ossllem - Kör Baykuş
@sudem34 - Masumiyet Müzesi
Eleadora - Pal Sokağı Çocukları
@Etkisiz Eleman - Bereketli Topraklar üzerinde
Kukrim - GOG
@bir civciv annesi - Kumru İle Kumru
@The - Vadideki Zambak
@Orangegreysky - İvan İliç'in Ölümü
@Life light - Talebe
@Kurk Mantosuz Madonna - Talebe
Arrietty_ - Dokuzuncu Hariciye Koğuşu
@Bonus - İki Şehrin Hikayesi
C Capanin Gururu Teyom - Semerkant
M MrsDelfino - Bülbülü Öldürmek
U UcanSupurge - Siyah İnci
@Mrsay - Jane Eyre
Malvinaa - Siyah İnci
@mimesis - Eşekli Kütüphaneci
@Aspasiaa - Zincire Vurulmuş Prometheus
kgokce - Babalar ve Oğulları
@Pozitivite - Cemo
@Kitapkontesi - Unutma Dersleri
@Atalanteda - Canan
@Chara- - GOG
Hoş geldinizMerhaba, ben de kulübe Viktor E. Frankl - İnsanın Anlam Arayışı ile dahil olmak istiyorum. 155 sayfa bu hafta bitirmeyi umuyorum.
Anlmadım ki sabah sipariş ediyorum akşama geliyorBu ne hız
HoşgeldinizMerhaba, ben de kulübe Viktor E. Frankl - İnsanın Anlam Arayışı ile dahil olmak istiyorum. 155 sayfa bu hafta bitirmeyi umuyorum.
Hoş geldinizMerhaba, ben de kulübe Viktor E. Frankl - İnsanın Anlam Arayışı ile dahil olmak istiyorum. 155 sayfa bu hafta bitirmeyi umuyorum.
Kargo konusunda grubun en şanslısı benimBenim amazon siparişim Antalya’da bir haftada geldi, sizlerin ne güzel aynı gün geliyor. Çok kıskandım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?