Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhabalar

Ozzybal hoş geldiniz

Ben nişanlımı geçmek için yds çalışıyorum 90 almak istiyoruz ikimiz de. O çalışmayıp birkaç deneme çözerek yaparmış. Ben de kütüphaneye geliyorum iki gündür. Evdeki gürültüden çalışamıyordum. Daha verimli geçiyor bu şekilde. Etkinlik kitabıma da test arası verdiğimde başlayacağım başkanım.

Yalnız aynı gün gelen kargolar hep eşime denk geliyor ,ona küçük sürprizler yapmayı seviyoruz Amazon’la
Bana geçen akşam 6 paket gelmiş. Ben de saat geç oldu diye kargo olacağını düşünmedim babam açtı kapıyı. Hangisi bizim, en üstteki mi dedi adam hepsi deyince bir bakışı var . Neyse ki laf söylemedi bana .

Henüz baslayamadim.ama.kitabimi tedarik ettim hedef Perşembe

Ufff okuyunca nasıl heveslendim nasıl bir ortam gözüme geldi o kütüphanenin muhtesemligi ..yerime de çalışın okuyun inşallah.emekli.olunca kütüphane varı çalışma alanlarını lan kitap cafe açacağım hayaller ve hayatlar...bana bu hayalimi hatirlattiginiz için sonsuz teşekkürler bol calismalar

Teşekkür ederim. Ne güzel bir hayal o öyle, umarım bir gün ulaşırsınız .

Auschwitz kütüphanecisinden sağ salim çıkarsam başlayacağım inşallah
Merhaba, ben de kulübe Viktor E. Frankl - İnsanın Anlam Arayışı ile dahil olmak istiyorum. 155 sayfa bu hafta bitirmeyi umuyorum.
Hoş geldiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…