- 26 Mart 2018
- 28.488
- 128.101
- 598
Hoşgeldiniz, kendinizden bahsederseniz sevinirim.Nerelisiniz, yaş, meslek,medeni durum, burç vsMerhaba, ben de kulübe Viktor E. Frankl - İnsanın Anlam Arayışı ile dahil olmak istiyorum. 155 sayfa bu hafta bitirmeyi umuyorum.
Allah'ım ne kadar görev bilincim varHoşgeldiniz, kendinizden bahsederseniz sevinirim.Nerelisiniz, yaş, meslek,medeni durum, burç vs
Benim de sürem doldu, ama kalsın böyle
Sen bir yerden yakalıyorsun teyoluğuBenim de sürem doldu, ama kalsın böyle
Aa sen farketmedin mi
Bunun şerefine parti bile verilirAa sen farketmedin miBir akşam toplanıp emoji oyunu oynayalım bunun şerefine o zaman
Bana uyarBunun şerefine parti bile verilir
Uzun aradan sonra degiseyim dedim
Merhaba, Gecen sıcaklarda uzun bir aradan sonra kütüphanede çalışmayı denedim, cok iyi geldi ve çok verimli bir gün oldu.Merhabalar
Ozzybal hoş geldiniz
Ben nişanlımı geçmek için yds çalışıyorum90 almak istiyoruz ikimiz de. O çalışmayıp birkaç deneme çözerek yaparmış. Ben de kütüphaneye geliyorum iki gündür. Evdeki gürültüden çalışamıyordum. Daha verimli geçiyor bu şekilde. Etkinlik kitabıma da test arası verdiğimde başlayacağım başkanım.
Merhaba, tabi tanıtayım, evliyim, 7 yaşında bir oğlum ve 3 yaşında bir kızım var.Hoşgeldiniz, kendinizden bahsederseniz sevinirim.Nerelisiniz, yaş, meslek,medeni durum, burç vs
Çaktırma, sanki bana da sorulmadı gibi hatırlıyorum ama geri de dönüp bakamadımBana kimse birsey sormadı.Direkt daldım gruba 7 ay oldu ama her yeni arkadaşa sorulunca bozuluyorum
Hoş geldiniz tekrardan. Kütüphane kesinlikle çok iyi, ben direkt çalışma salonlarına girdim, kendi kitaplarımı götürüyorum yanımda. Rafların arasında gezmek de çok hoş olacaktır eminimMerhaba, Gecen sıcaklarda uzun bir aradan sonra kütüphanede çalışmayı denedim, cok iyi geldi ve çok verimli bir gün oldu.
Merhaba, tabi tanıtayım, evliyim, 7 yaşında bir oğlum ve 3 yaşında bir kızım var.
İnşaat muhendisiyim, çalışıyorum, ankarada yaşıyorum. Burcum terazi
Kitap okumaya önceden çok vakit ayırıyordum. Şimdi de okuma sürelerimi artırmak istiyorum.
Bana kimse birsey sormadı.Direkt daldım gruba 7 ay oldu ama her yeni arkadaşa sorulunca bozuluyorum
Ben de öyleyim yav 1 seneyi geçti hala kalbim kırılıyor gördükçeÇaktırma, sanki bana da sorulmadı gibi hatırlıyorum ama geri de dönüp bakamadım
ingilizce öğretmenleri asla yaşlanmaz, yaşlanamaz. kabul etmiyorumHoş geldiniz tekrardan. Kütüphane kesinlikle çok iyi, ben direkt çalışma salonlarına girdim, kendi kitaplarımı götürüyorum yanımda. Rafların arasında gezmek de çok hoş olacaktır eminim.
Klimalı ama aşırı soğuk değil. Kalabalık da değil. Kpss çalışırken keşke kütüphaneye gidip çalışsaydım dedim sonra pandemi döneminde çalıştığım aklıma geldi.
Sadece oradaki kişilerin öğrencim olacak yaşta olması (İngilizce öğretmeniyim) ve aralarındaki en yaşlı kişi olmak birazcık tuhaf geldi, aşacağım umarım bu durumu da.
Ben henüz kitabı alamadım. Ama şu an Harry Potter ateş kadehi ve Toprak Ana yı okuyorumKimler etkinlik kitaplarını okumaya başladı
AĞUSTOS AYI KİTAP OKUMA ETKİNLİK LİSTESİ
@yet07 - uçurtma Avcısı
Istenmeyentuyy - Kör Baykuş
@sudem34 - Masumiyet Müzesi
Eleadora - Pal Sokağı Çocukları
E Etkili Eleman - Bereketli Topraklar üzerinde
Kukrim - GOG
bir civciv annesi - Kumru İle Kumru
@The - Vadideki Zambak
O Orangegreysky - İvan İliç'in Ölümü
@Life light - Talebe
@Kurk Mantosuz Madonna - Talebe
@Arrietty_ - Dokuzuncu Hariciye Koğuşu
@Bonus - İki Şehrin Hikayesi
C Capanin Gururu Teyom - Semerkant
M MrsDelfino - Bülbülü Öldürmek
@UcanSupurge - Siyah İnci
@Mrsay - Jane Eyre
@Malvinaa - Siyah İnci
@mimesis - Eşekli Kütüphaneci
@Aspasiaa - Zincire Vurulmuş Prometheus
@kgokce - Babalar ve Oğulları
@Pozitivite - Cemo
K Kitapkontesi - Unutma Dersleri
@Atalanteda - Canan
@Chara- - GOG
Geçen Antalya'da kuaförde saçım kesilecekti, yıkanırken geldi yanıma kuaför. "Sen şimdi çalışıyor musun, okuyor musun canım?" dedi ben şaşkın şaşkın bakıyorum. Çalışıyorum, öğretmenim dedim, adam şokingilizce öğretmenleri asla yaşlanmaz, yaşlanamaz. kabul etmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?