Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Iyi aksamlar kızlar çok şükür evime geldim yorucu bir yolculugun sonunda
Yarın biraz işlerim var onları halledip artık kitap okumaya başlayacağım ama hangi kitabı önce okuyayım karar veremedim. Bu ayın ortak okumasıyla baslayip etkinlik kitabiyla devam edeyim diye düşünüyorum. Inşallah çok verimli bir ay olur

Merhaba, Gecen sıcaklarda uzun bir aradan sonra kütüphanede çalışmayı denedim, cok iyi geldi ve çok verimli bir gün oldu.
Hoşgeldiniz, kendinizden bahsederseniz sevinirim.Nerelisiniz, yaş, meslek,medeni durum, burç vs
Merhaba, tabi tanıtayım, evliyim, 7 yaşında bir oğlum ve 3 yaşında bir kızım var.
İnşaat muhendisiyim, çalışıyorum, ankarada yaşıyorum. Burcum terazi
Kitap okumaya önceden çok vakit ayırıyordum. Şimdi de okuma sürelerimi artırmak istiyorum.

Hoş geldiniz tekrardan. Kütüphane kesinlikle çok iyi, ben direkt çalışma salonlarına girdim, kendi kitaplarımı götürüyorum yanımda. Rafların arasında gezmek de çok hoş olacaktır eminim .

Klimalı ama aşırı soğuk değil. Kalabalık da değil. Kpss çalışırken keşke kütüphaneye gidip çalışsaydım dedim sonra pandemi döneminde çalıştığım aklıma geldi.

Sadece oradaki kişilerin öğrencim olacak yaşta olması (İngilizce öğretmeniyim) ve aralarındaki en yaşlı kişi olmak birazcık tuhaf geldi, aşacağım umarım bu durumu da .

ingilizce öğretmenleri asla yaşlanmaz, yaşlanamaz. kabul etmiyorum

Ben henüz kitabı alamadım. Ama şu an Harry Potter ateş kadehi ve Toprak Ana yı okuyorum

ingilizce öğretmenleri asla yaşlanmaz, yaşlanamaz. kabul etmiyorum
Geçen Antalya'da kuaförde saçım kesilecekti, yıkanırken geldi yanıma kuaför. "Sen şimdi çalışıyor musun, okuyor musun canım?" dedi ben şaşkın şaşkın bakıyorum. Çalışıyorum, öğretmenim dedim, adam şok . "Ben de okuyor musun diyorum, kız okumuş da okutuyor!" dedi. Nerede çalıştığımı sordu, dedim Ağrı Doğubayazıt. "Ah canım benim, ah bebeğim, ah yavrum" diye saçımı okşuyor .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…