Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Etkinliğe katıldığın için ben de teşekkür ederim

Kumru ile Kumruyu bitirdim. kumru'nun buzdolabıyla başlayıp arabayla biten takıntısını, aslında kazanırken kaybettiği bir roman okudum. bir süre sonra her bir eşyada gösterdiği obsesiyonu okurken beni biraz bunalttı. yer yer duygusal hissettiren bölümleri olsa da maalesef çok severek okuduğum bir kitap türü olamadı.

Çok görüyorum ben bu yazarı ya herkes şakır şakır okuyor. Merak ettim valla. Ne tarz yazıyor?
Normalde ilişki odaklıydı kitapları, romantik dram tadında. Bu kitabında gerilime gitmiş güzel de olmuş sevmiştim ben.

Çok görüyorum ben bu yazarı ya herkes şakır şakır okuyor. Merak ettim valla. Ne tarz yazıyor?

Normalde ilişki odaklıydı kitapları, romantik dram tadında. Bu kitabında gerilime gitmiş güzel de olmuş sevmiştim ben.
evet normalde aşk ve romantizm yazıyor ev sevdiğim kitabı da ugly love bu kitabında gerilim tarzında yazmış. yorumlarında ya çok sevildiği ya da sevilmediği yazılmış

evet normalde aşk ve romantizm yazıyor ev sevdiğim kitabı da ugly love bu kitabında gerilim tarzında yazmış. yorumlarında ya çok sevildiği ya da sevilmediği yazılmış
Ben sevdim ama oo vov çok ters köşe demedim ya, güzeldi yine de Bende de Çirkin Aşk varmış ama aklımda yok pek, Umutsuz ve Yeni Bir Umut kitaplarını sevmiştim

İyi akşamlar herkese

Aynalar Cehennemi ve Diğer Öyküler bittikten sonra ortak okuma olan Yaşamak'ı da bitirdim. Sanırım Uzakdoğu edebiyatını sevdim ben

Etkinlik kitabım zaten çok ince o yüzden onda acele etmiyorum. Şimdi Enstitü'yü aldım elime

Ben biraz önce Anna Karenina'yı bitirdim çok yıkıcı bir sondu.. Etkinlik kitabıma başlıyorum artık
Ah Anna karenina ah... Sevgi eş ihanet sevgisizlik intihar ve siyasil yaşamın etkileri kesinlikle Tolstoy mükemmel bir yazar... Ruhu şad olsun acaba müslüman cografyasindan olup benden başka Tolstoy a dua eden var mıdır.

Aşkla beslenen bir kadındı, o son aşamaya gün be gün geldi.. Herşey düzelir diye ummuştum. Fakat ondan başka herkesin farklı uğraşları ve duygularını paylaşacak dostları vardı. O çok yalnız ve kimsesiz kaldı. Vronski'nin sosyal statüsü hiç etkilenmedi kimse onu suçlamadı yermedi.. Ama gerçekten sevildiğini hissetseydi statüyü yine de önemsemeyecekti Anna.. Birçok faktör oldu onu bu sona iten ama kimse onu duymadı.. Tolstoy'a bir duada benden, yaşamış kitabını resmen..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…