Merhaba, Bu ayın 2.kitabi ve görev kitabı olan"Babalar ve oğullar" an itibariyle bitmiş bulunmaktadır. Ah ne Bazarov ah... Olan ölene oluyor farklı mizaclarin yaşamla karekterle ve aileyle ilişkisi... Rus edebiyatıni genel olarak çok cOk seviyorum .. vesile olan sevgili Calcifer e özel selamlar..
Akşam yaşamak adlı kitaba başlayacağım. Ancak çürümenin kitabı hala bitmedi
Bana da teşekkür etEtkinliğe katıldığın için ben de teşekkür ederim
Bana da teşekkür et
Çok görüyorum ben bu yazarı ya herkes şakır şakır okuyor. Merak ettim valla. Ne tarz yazıyor?
Normalde ilişki odaklıydı kitapları, romantik dram tadında. Bu kitabında gerilime gitmiş güzel de olmuş sevmiştim ben.Çok görüyorum ben bu yazarı ya herkes şakır şakır okuyor. Merak ettim valla. Ne tarz yazıyor?
Çok görüyorum ben bu yazarı ya herkes şakır şakır okuyor. Merak ettim valla. Ne tarz yazıyor?
evet normalde aşk ve romantizm yazıyor ev sevdiğim kitabı da ugly loveNormalde ilişki odaklıydı kitapları, romantik dram tadında. Bu kitabında gerilime gitmiş güzel de olmuş sevmiştim ben.
Ben sevdim ama oo vov çok ters köşe demedim ya, güzeldi yine deevet normalde aşk ve romantizm yazıyor ev sevdiğim kitabı da ugly lovebu kitabında gerilim tarzında yazmış. yorumlarında ya çok sevildiği ya da sevilmediği yazılmış
umutsuzu ben de sevmiştimBen sevdim ama oo vov çok ters köşe demedim ya, güzeldi yine deBende de Çirkin Aşk varmış ama aklımda yok pek, Umutsuz ve Yeni Bir Umut kitaplarını sevmiştim
Ben biraz önce Anna Karenina'yı bitirdim çok yıkıcı bir sondu..Eki Görüntüle 3285497
İyi akşamlar
Etkinlik kitabım çok iyi gidiyor. Sizde durumlar nasıl ?
Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
Natsume
U UcanSupurge
Kukrim
Irmak000
K Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
Bonus
yet07
Keira-
Arrietty_
Jawlensky
O Orangegreysky
HAbibte
fesang
nemesis
mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
M MrsDelfino
E Etkili Eleman
Homer Simpson
Istenmeyentuyy
kgokce
Less-is-More
hande_buse
koza16
Kirmizi krizantem
The
L LADY VEGA
Pozitivite
Malvinaa
Ah Anna karenina ah... Sevgi eş ihanet sevgisizlik intihar ve siyasil yaşamın etkileri kesinlikle Tolstoy mükemmel bir yazar... Ruhu şad olsunBen biraz önce Anna Karenina'yı bitirdim çok yıkıcı bir sondu..Etkinlik kitabıma başlıyorum artık
Aşkla beslenen bir kadındı, o son aşamaya gün be gün geldi.. Herşey düzelir diye ummuştum. Fakat ondan başka herkesin farklı uğraşları ve duygularını paylaşacak dostları vardı. O çok yalnız ve kimsesiz kaldı. Vronski'nin sosyal statüsü hiç etkilenmedi kimse onu suçlamadı yermedi.. Ama gerçekten sevildiğini hissetseydi statüyü yine de önemsemeyecekti Anna.. Birçok faktör oldu onu bu sona iten ama kimse onu duymadı.. Tolstoy'a bir duada benden, yaşamış kitabını resmen..Ah Anna karenina ah... Sevgi eş ihanet sevgisizlik intihar ve siyasil yaşamın etkileri kesinlikle Tolstoy mükemmel bir yazar... Ruhu şad olsunacaba müslüman cografyasindan olup benden başka Tolstoy a dua eden var mıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?