Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nekadar önemli degilmi sevmek sevilmek, sevildiğini hissetmek .... Hissettirenbilmek.. bazen yok efendim paramı sanimi sohretimiz ve hatta evlatlarimiz olsun deriz ama.gercekten sevenlerin olması hissi çok önemli.. Türkiye de de bir çok kadın sevilmiyor yada sevildiğini hissetmiyor maalesef.psikolojik şiddetin en alasını yaşayanlardaniz ulkecek.. aman ne bileyim ona sıra gelene kadar Gökçe sus gayri diyeceksiniz ama ne acı ya ömrün bitimi. Biteceğini bile bile şu yaşamı zehir edislerimiz. Aman yaşamak gerek ama neye göre kime.gore nedir yaşamak...

Açılan konulara çok üzülüyorum bazen bu yüzden. Ülkenin gündemleri malum yıllardır.. Ama en sessizi psikolojik savaşlar, en adı konmayanı kondurulamayanı. Sevilmemeninse çaresi yok maalesef ama doğru zamanda gitmeyi bilmek çok önemli huzur çok önemli ya

Günaydın kızlar çok güzel bir hafta sonu geçirelim inşallah❤ Dün evde temizlik vardı o yüzden hiç kitap okuyamadım akşam da çok yorgundum paylaşım da yapamadım bu yüzden.Bugün okumalarıma geri dönüyorum inşallah.Yaşamak kitabından 40 sayfam kaldı onu bitirip Günler Aylar yıllar kitabını okumayı planlıyorum Ondan sonra da etkinlik kitabıma başlayacağım

Günaydın
Etkinlik kitabıma başlayacağım bugün.
Bir yandan da tableti ele geçirebildikçe Kızıl Kraliçe’yi okuyorum.
son kitabını hala çevirmediler. basılsa da 200 den aşağı olmaz herhalde. kıyıp da elimdeki 3. kitabı okuyamıyorum

Yaşamak kitabım bitti. Yine harika bir ortak okuma kitabıydı. Bu sene ne güzel kitaplar seçmişiz
Günler aylar yıllar kitabından devam edeceğim. İlk defa Çin edebiyatı okuyup iki kitabin da böyle peş peşe denk gelmesi peki

son kitabını hala çevirmediler. basılsa da 200 den aşağı olmaz herhalde. kıyıp da elimdeki 3. kitabı okuyamıyorum
Yaa o kadar da beğenmedim ben galiba
Uygulamadan alıyorum ordan devam ederim almam gibi kitabı
İlerde düşüncem değişirse tabi bilemem

Yaa o kadar da beğenmedim ben galiba
Uygulamadan alıyorum ordan devam ederim almam gibi kitabı
İlerde düşüncem değişirse tabi bilemem
ay ben çok sevmiştim. sıkı takip ediyordum yeni kitaplarını. ama yıllar oldu hala çıkarmadılar son kitabı.

Konu ağır değil ya şu sıcak havalarda iyi gidiyor valla
Gider valla güzel akar, elimdeki bitince 2.kitaba başlayayım ben de. Teşekkürler hatırlattığın için

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…