Oğlumun 5.sınıf Türkçe öğretmeni okuttu o beğendi ama ben okumadım.
Nekadar önemli degilmi sevmek sevilmek, sevildiğini hissetmek .... Hissettirenbilmek.. bazen yok efendim paramı sanimi sohretimiz ve hatta evlatlarimiz olsun deriz ama.gercekten sevenlerin olması hissi çok önemli.. Türkiye de de bir çok kadın sevilmiyor yada sevildiğini hissetmiyor maalesef.psikolojik şiddetin en alasını yaşayanlardaniz ulkecek.. aman ne bileyim ona sıra gelene kadar Gökçe sus gayri diyeceksinizAşkla beslenen bir kadındı, o son aşamaya gün be gün geldi.. Herşey düzelir diye ummuştum. Fakat ondan başka herkesin farklı uğraşları ve duygularını paylaşacak dostları vardı. O çok yalnız ve kimsesiz kaldı. Vronski'nin sosyal statüsü hiç etkilenmedi kimse onu suçlamadı yermedi.. Ama gerçekten sevildiğini hissetseydi statüyü yine de önemsemeyecekti Anna.. Birçok faktör oldu onu bu sona iten ama kimse onu duymadı.. Tolstoy'a bir duada benden, yaşamış kitabını resmen..
Nekadar önemli degilmi sevmek sevilmek, sevildiğini hissetmek .... Hissettirenbilmek.. bazen yok efendim paramı sanimi sohretimiz ve hatta evlatlarimiz olsun deriz ama.gercekten sevenlerin olması hissi çok önemli.. Türkiye de de bir çok kadın sevilmiyor yada sevildiğini hissetmiyor maalesef.psikolojik şiddetin en alasını yaşayanlardaniz ulkecek.. aman ne bileyim ona sıra gelene kadar Gökçe sus gayri diyeceksinizama ne acı ya ömrün bitimi. Biteceğini bile bile şu yaşamı zehir edislerimiz. Aman yaşamak gerek ama neye göre kime.gore nedir yaşamak...
Tamam 15 yapalımZaten 4 tane okumuşsun. İstersen 15 yapalım geriye 11 kitap kalır
son kitabını hala çevirmediler. basılsa da 200 den aşağı olmaz herhalde. kıyıp da elimdeki 3. kitabı okuyamıyorumGünaydın
Etkinlik kitabıma başlayacağım bugün.
Bir yandan da tableti ele geçirebildikçe Kızıl Kraliçe’yi okuyorum.
Yaa o kadar da beğenmedim ben galibason kitabını hala çevirmediler. basılsa da 200 den aşağı olmaz herhalde. kıyıp da elimdeki 3. kitabı okuyamıyorum
ay ben çok sevmiştim. sıkı takip ediyordum yeni kitaplarını. ama yıllar oldu hala çıkarmadılar son kitabı.Yaa o kadar da beğenmedim ben galiba
Uygulamadan alıyorum ordan devam ederim almam gibi kitabı
İlerde düşüncem değişirse tabi bilemem
Ay bu seriye ben de devam edeyim ya, unuttum ben tamamen
Konu ağır değil ya şu sıcak havalarda iyi gidiyor vallaAy bu seriye ben de devam edeyim ya, unuttum ben tamamen
Gider valla güzel akar, elimdeki bitince 2.kitaba başlayayım ben de. Teşekkürler hatırlattığın içinKonu ağır değil ya şu sıcak havalarda iyi gidiyor valla
Rica ederimGider valla güzel akar, elimdeki bitince 2.kitaba başlayayım ben de. Teşekkürler hatırlattığın için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?