Günaydın
Güne Tutunamayanlarla başladım.
Bir bölüm var kitapta tek bir noktalama işareti dahi yok, cümle başı yok, kim konuşuyor kimden söz ediliyor karmakarışık geçen bir bölüm. Orayı bitirdim çok şükür, tam alışmıştım oysaki
Tünaydın Konu kapanmışken tekrar açmak istemem ama sırf bu topik için siteye uğradığımı belirtmek istiyorum. Farklı görüşlere saygısızlık olduğuna da rastlamadım. Herkese sevgiler ve iyi okumalar
Ben de Cesur Yeni Dünya ile ikisinin karşılaştırmalarını görmüştüm geçende, ikisini de okumadığım için dikkatli okumadım ama okuduktan sonra dönerim diye duruyor bir yerlerde.
Tünaydın
Dün çok enteresan bir kitaba başladım. Kitabın adı Zincir. Birinin çocuğu kaçırılıyor ve çocuğu kaçırılan aile yeni bir çocuk kaçırıp kendi çocuğunu alıyor. Sonra diğer aile bir çocuk kaçırıyor böyle bir zincir var. Kitaba yeni başladım ya çok seveceğim ya da kurgusu beni hayal kırıklığına uğratacak gibi geliyor. Ortası yok bu kitap için.
Aa ben sevdim ya
Üç aydır okuyorum ama kitabı bir ay okudum günde 20 sayfa minimum olacak şekilde sonra bir ay da tamamen bıraktım başka şeylere yöneldim. Şimdi geri döndüm bu hafta
Okuyorum ama anlıyor muyum emin değilim
Cümleler kendi halinde çok güzeller ama bir bütünlük oluşturamadım ben kafamda.
Kitabın karmaşıklığından mıdır yoksa uzun aralar vererek okumamdan mıdır bilemedim, belki ikisi birden
Şu topikte kime saygısızlık yaptım açtığımdan beri. Kime ters davrandım biri yazsın merak ettim? Ve benim şu yazdığımda saygısızca ne var çok merak ediyorum.
Asla ve asla bize karşı yanlış bir harf bile kullanmadın..bana tekrardan kitap okumayı sevdiren kadın hakkını ödeyemem..şimdi tekrardan seninle birlikte okumaya devam edecegim..depremden sonra cok aktif olamıyorum malum hala kendimde değilim..kimse senin davranışına bir kelime dahi diyemez..cansın başkanım CCalcifer