Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
3 senedir topikteyim. fazladı vardır eksiği yoktur. her birimiz de farklı tür okumalar yapıyoruz ve diğerlerinin okuduklarını da merak edip soruyoruz. bazen birimizin beğendiğini diğerimiz beğenmiyor. buna rağmen kimseye ne ayrıcalık gösterildi ne de dışlandı linç edildi. ben açıkçası kgokce nin neden linç edileceğini düşündüğünü merak ediyorum.

Ben fikri tartışmayı severim , bundan mutluluk duyarım hatta. Fakat bu gerilmeye sebep oluyorsa burda bir yanlış vardır çünkü okuduğumuz eserleri tartışabilmeliyiz bu alınganlığa sebep olmamalı veyahut o yöne çekilmemeli. Topiği seviyorum.. İlişkilerin boyutu, dokusu değişir fakat niyetlerin ortak bir amaca hizmet etmesi benim için yeterlidir. Şahsım adına hiç kırgınlığım olmadı..

Calcifer bizden farksızdır dedim ancak emekleri yadsınamaz. Onu da demeden geçemeyeceğim. Çocuklu, çalışan bir kadın olarak her gün etiketlerini düzenli yapması, her birimizin okuduklarını takip edip fikrini sorduğumuzda “sen seversin/sevmezsin bu kitabı” şeklinde bir kütüphaneci gibi her birimize özgü fikir üretebilmesi de ayrıca takdire değer bence

Ben hiç böyle bir seye rastlamadım. KK da bu tarz seylerin olmadığı nadir topiklerdendir burası.

Kaldı ki hemen hemen herkesten farklı bir okuma tarzım vardı benim, bazı kitaplara olan ön yargılarımı da burada kırmış oldum. Burada herkesin çok sevdiği kitapları sevmediğim de oldu misal. Düşüncelerimi de gayet net ve rahat bir şekilde de ifade ettim her zaman

Umarım devamı daha kolay geçer hamileliğinin, sağlıklı bir şekilde alırsın bebeğini kucağına

Ben burda hep sevgi, saygı, destek ve dayanışma gördüm. Sadece topik içinde kitaplar konusuyla sınırlı kalmayanından hem de. Çok düzenli giremiyorum, bir görünüp bir kayboluyor gibi olabilirim ama çok seviyorum burayı ve buradakileri. Yıllar yıllar geçse de unutamayacağım deneyimler yaşadım sayenizde.
Tatsız bir yanlış anlaşılma olduğunu umuyorum.

Etiketini boş geçmek istemedim ben senden böyle bir şey görmedim zaten amacına ters.

Aksine bizlerin arasında bazen ufak tefek görüş farklılığı olsa uzamasın diye sen araya girersin.

Benim değil ama birçok arkadaşın kitaplar yazarlar üzerinden konuşması oldu kimse kimseyi linçlemedi.

Her şeyi beğenmek zorunda değiliz.
Bir cümlenin hissettirdikleri bile hepimizde farklıyken çok gereksiz şu durum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…