Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cesur Yeni Dünya'yı okumadım ama 1984 benzer yönleri var gerçekten.
Hem de çok 1984 e benzer tarafı izlenme olayı, Cesur yeni dünya ya benzer tarafı ise aile kavramı. İlginç. Okuduktan sonra araştırırım esinlenme vs. var mı diye.

Günaydın
Herkes iyidir umarım. Hem kitap okumayı hem de sizleri çok özledim sağlık durumları ve misafir derken kitap okuyamaz buraya giremez oldum. İçimden hiç okumak gelmiyordu. Kafamı hep boşaltacak şeylere yönlendirmeye çalışıyorum. Ama bu hafta itibariyle tekrar dönüyorum

Bir Oğuzzede gördüm sanki

Eki Görüntüle 3289461

Bu güzelliklerimi de amazon kampanyasından aldım Atatürk ve Dünyasını da yazıyorum
İyi okumalar Ben de Mitoloji ve Büyük Fikirler’i almıştım. Salonda el altında tutuyoruz, arada 1-2 sayfa okuyup nişanlımla üzerine konuşuyoruz. Çok kısa sürede çok bilgi verdiği için oturup sayfalarca okunacak kitaplar değiller ama bu şekilde kullanılabilir .

Günaydın
Kallokain'e başladım, 1984 ve Cesur yeni dünya karışımı bir şey okuyor gibi hissediyorum
Ben de Cesur Yeni Dünya ile ikisinin karşılaştırmalarını görmüştüm geçende, ikisini de okumadığım için dikkatli okumadım ama okuduktan sonra dönerim diye duruyor bir yerlerde.

Butimar güzel günlerde oku inşallah

Teşekkür ederim bonus okuma tutulumlarını bu aralar ben de çok sık yaşıyorum. Bu sene 2 ayı boş geçmişim tez zamanda biter inşallah
Kesinlikle Ben o yüzden yazıyorum kitabı. Hem kalıcı oluyor bilgiler hem de yazarken stres atıyorum. Terapi gibi resmen

Son düzenleme:

Yaşadığımız şeyler çok etkiliyor ben bu etki etmenin önüne geçemiyorum bekliyorum işte.

Çok teşekkür ederim sağol

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…