Ben de hep uyuyakalıyorumGeçen gün kitap okurken uyuya kalmışım neden Teyo yüzünden
Bana da bu yıl bütün parayı oğlanın test kitaplarına yatıracağız gibi geliyor ,bugün ilk setin linkini atacaklarİyi vermişsin diyen benİş Bankası Kültür dışında 100₺’nin altında kitap kalmadı gibi geliyor bana.
Ben yds için aldımBana da bu yıl bütün parayı oğlanın test kitaplarına yatıracağız gibi geliyor ,bugün ilk setin linkini atacaklar
Dün akşam paragraf diğerlerinden biraz daha fazla imiş toplamda üç bine yakın tutuyormuş gibi birşeyler söyledi, bekliyorum bakalımBen yds için aldımbir soru bankasına 210₺ ödemişim temmuzda, diğeri de 130₺ .
Üniversiteye mi hazırlanıyor?Dün akşam paragraf diğerlerinden biraz daha fazla imiş toplamda üç bine yakın tutuyormuş gibi birşeyler söyledi, bekliyorum bakalımtek seferle kalmayacak bir de bu
LgsÜniversiteye mi hazırlanıyor?
Allah kolaylık versin, ikinize de
Teşekkür ederizAllah kolaylık versin, ikinize de. Başarılar dilerim.
Ben her gün okuyorum ama bazı günler 1 sayfa okuyorum, bu bana yaramaz gibiÇok hoşuma giden bir günlük okuma takibi çizelgesi gördüm. Bu tarz günlükler tutmak isteyenlere yardımcı olur belki.
Instagram hesabı: Login • Instagram - ayse.umit.karabacak
Uzun süredir takip ediyorum. Okuma günlüğü defteri muhteşem. Sadece günlük takip değil özetler ve alıntılar, yıllık hedef takibi çeşitli çizelgeleri var. Yazısı da şahane yazı çalışmaları da paylaşıyor. Hatta kalem vs de satıyorÇok hoşuma giden bir günlük okuma takibi çizelgesi gördüm. Bu tarz günlükler tutmak isteyenlere yardımcı olur belki.
Instagram hesabı: Login • Instagram - ayse.umit.karabacak
Kızıl Kahkaha bitti. Kısa olmasına karşın etkileyici ama aynı zamanda ağır bir kitap.
Rusyanın , Rus - Japon savaşı sırasında aldığı ağır yenilgiyi önce bir subayın gözünden (ilk bölüm) daha sonra da subayın kardeşinin gözünden (ikinci bölüm) anlatıyor. Savaşın askerler ve askeri doktorlar üzerinde bıraktığı psikolojik etki üzerinde durulmuş daha çok.Okurken askerilerin akıl sağlığı açısından çöküşünü hissettim ve açıkçası o delirmişlik ve buhran hissi beni yordu.
Genel olarak beğendim. Okumak isteyen olursa sonbaharda okumak daha iyi olur diye düşünüyorum.
Daha uzun olsa muhtemelen yarım bırakırdımAynısını ben de hissetmiştim kısa ama çok etkili yorucu bir hissi var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?