Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi vermişsin diyen ben İş Bankası Kültür dışında 100₺’nin altında kitap kalmadı gibi geliyor bana.
Bana da bu yıl bütün parayı oğlanın test kitaplarına yatıracağız gibi geliyor ,bugün ilk setin linkini atacaklar

Ben yds için aldım bir soru bankasına 210₺ ödemişim temmuzda, diğeri de 130₺ .
Dün akşam paragraf diğerlerinden biraz daha fazla imiş toplamda üç bine yakın tutuyormuş gibi birşeyler söyledi, bekliyorum bakalım tek seferle kalmayacak bir de bu

Kızıl Kahkaha bitti. Kısa olmasına karşın etkileyici ama aynı zamanda ağır bir kitap.
Rusyanın , Rus - Japon savaşı sırasında aldığı ağır yenilgiyi önce bir subayın gözünden (ilk bölüm) daha sonra da subayın kardeşinin gözünden (ikinci bölüm) anlatıyor. Savaşın askerler ve askeri doktorlar üzerinde bıraktığı psikolojik etki üzerinde durulmuş daha çok.Okurken askerilerin akıl sağlığı açısından çöküşünü hissettim ve açıkçası o delirmişlik ve buhran hissi beni yordu.
Genel olarak beğendim. Okumak isteyen olursa sonbaharda okumak daha iyi olur diye düşünüyorum.

Selam herkese

Ağustos ayı benim ergen kitapları okuma ayım oldu. Yine bir ergen kitabı olan Seoulmates adlı kitabı okudum. K-dramada oynayan bir gencin yaz tatilinde çocukluk arkadaşıyla takılmasını ve birbirlerine aşık olmalarını anlatıyor bu kitap bana ne kattı dersek korede ünlü gençlere eziyet ediyolarmış onu öğrenmiş oldum. Bu gençlerin her hareketi planlı, organize ve şirket ne derse onu yapabiliyorlarmış sadece. Doğru yalan bilemem artık ben kitabın yalancısıyım.

Hiç kore dizisi izlememiştim. Bu kitapla biraz merak ettim açıkcası belki bakarım bi

Çok hoşuma giden bir günlük okuma takibi çizelgesi gördüm. Bu tarz günlükler tutmak isteyenlere yardımcı olur belki.

Instagram hesabı: Login • Instagram - ayse.umit.karabacak
Ben her gün okuyorum ama bazı günler 1 sayfa okuyorum, bu bana yaramaz gibi ama şu iyiymiş. Motive eder sanki

Çok hoşuma giden bir günlük okuma takibi çizelgesi gördüm. Bu tarz günlükler tutmak isteyenlere yardımcı olur belki.

Instagram hesabı: Login • Instagram - ayse.umit.karabacak
Uzun süredir takip ediyorum. Okuma günlüğü defteri muhteşem. Sadece günlük takip değil özetler ve alıntılar, yıllık hedef takibi çeşitli çizelgeleri var. Yazısı da şahane yazı çalışmaları da paylaşıyor. Hatta kalem vs de satıyor reklamını yapar gbi oldum

Aynısını ben de hissetmiştim kısa ama çok etkili yorucu bir hissi var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…