Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kargo bekleyecek zamanım yoktu. Başka kitaplarla birlikte aldım d&r dan. İkinci kitaba %60 indirim vardı ama zaten her biri online satıştakilerin neredeyse iki katı fiyatınaydı

Mağazadan mı aldın. Bu arada ben D&R dan internet üzerinden alıyorum ertesi gün kitaplar bende. İnanılmaz hızlı çalışıyorlar

Harry Potter okumaya ben de başlamak istiyoruum. İlk kitabı aldım evde duruyor. Okul zamanı daha iyi gider diye düşünüyorum .
Çok güzel ya ben bir başladım duramadım. Bu gidişle seriyi bitirmeden duramayacağım bence yaz kış her zaman okunabilecek bir kitap

Mağazadan mı aldın. Bu arada ben D&R dan internet üzerinden alıyorum ertesi gün kitaplar bende. İnanılmaz hızlı çalışıyorlar
Evet. Kendi sitesinden hiç alışveriş yapmadım, genelde diğerlerinden pahalı oluyor. Ben idefix, kitapyurdu ve amazondan alıyorum

Evet. Kendi sitesinden hiç alışveriş yapmadım, genelde diğerlerinden pahalı oluyor. Ben idefix, kitapyurdu ve amazondan alıyorum

Karşılaştırma yaparak alıyorum. Geçenlerde aldıklarım diğer sitelere göre baya uyguna gelmişti.
Amazon bana kitap satmıyor

Karşılaştırma yaparak alıyorum. Geçenlerde aldıklarım diğer sitelere göre baya uyguna gelmişti.
Amazon bana kitap satmıyor
Dün dedim ya oğlanın test kitaplarını atacaklar diye yine en uygun Amazon’da tuttu ,bugün getirdi . Bana da en uygun Amazon geliyor hep .

İyi geceler
Vadideki Zambak okunması zor bir kitap özellikle yaz ayı için. Ama direndim ve bitirmek üzereyim. Sonları çok hüzünlü geldi bana nedense, gerçi daha bitmedi ama..
betimlemeler biraz yorucu ama yine de çok hoş bir kitap bence

Selam

Calcifer kitap okumaya konsantre olamıyorum. Grubun hakkını vermiyorum gibi geliyor. Her gün hiç olmadı bir günaydın yazmak gerek ama. Yazışmaları da net takip edemiyorum.

Eğer iznin olursa beni pasife çeker misin bir süre.

Tablodan çıkmak istemiyorum. Grubu ve her şeyi çok seviyorum. Sadece sanki sorumluluğumu getiremiyorum gibi mahcubiyet hissi var.

Hepinizi seviyorum. En kısa sürede çokça okuma yaparak dönmek istiyorum inşallah.

Tamam canım nasıl istersen. Etiketten çıkarırım tabloda kalırsın. Geri geldiğinde etikete eklerim seni

Günaydın hayırlı cumalar
Geçen ayın ortak okumasını kimler okudu bilmiyorum ama ben bu ay okuyorum ve cok sevdim kitabi ❤ bir de eylül ayının ortak okuması bu ara çok çıkıyor karşıma, onu da heyecanla okumayı bekliyorum,seveceğimiz bir kitap olacak sanırım. Keyifli okumalar diliyorum herkese

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…