Kargo bekleyecek zamanım yoktu. Başka kitaplarla birlikte aldım d&r dan. İkinci kitaba %60 indirim vardı ama zaten her biri online satıştakilerin neredeyse iki katı fiyatınaydı
Çok güzel ya ben bir başladım duramadım. Bu gidişle seriyi bitirmeden duramayacağımHarry Potter okumaya ben de başlamak istiyoruum. İlk kitabı aldım evde duruyor. Okul zamanı daha iyi gider diye düşünüyorum.
Evet. Kendi sitesinden hiç alışveriş yapmadım, genelde diğerlerinden pahalı oluyor. Ben idefix, kitapyurdu ve amazondan alıyorumMağazadan mı aldın. Bu arada ben D&R dan internet üzerinden alıyorum ertesi gün kitaplar bende. İnanılmaz hızlı çalışıyorlar
Evet. Kendi sitesinden hiç alışveriş yapmadım, genelde diğerlerinden pahalı oluyor. Ben idefix, kitapyurdu ve amazondan alıyorum
sessiz sedasız duruyorum, ben suçsuzum Hakime HanımC Capanin Gururu Teyom danışmaya bekleniyorsunuz
sessiz sedasız duruyorum, ben suçsuzum Hakime Hanım
Nagasaki’nin Çanları nı okursan haber ver calci
Dün dedim ya oğlanın test kitaplarını atacaklar diye yine en uygun Amazon’da tuttu ,bugün getirdi .Karşılaştırma yaparak alıyorum. Geçenlerde aldıklarım diğer sitelere göre baya uyguna gelmişti.
Amazon bana kitap satmıyor
Seni rakip görüyor. O kadar kitap alınca satıcı sandı belkiKarşılaştırma yaparak alıyorum. Geçenlerde aldıklarım diğer sitelere göre baya uyguna gelmişti.
Amazon bana kitap satmıyor
Diğer ay okuyacağım onuNagasaki’nin Çanları nı okursan haber ver calci
Aynen öyleSeni rakip görüyor. O kadar kitap alınca satıcı sandı belki
Selam
Calcifer kitap okumaya konsantre olamıyorum. Grubun hakkını vermiyorum gibi geliyor. Her gün hiç olmadı bir günaydın yazmak gerek ama. Yazışmaları da net takip edemiyorum.
Eğer iznin olursa beni pasife çeker misin bir süre.
Tablodan çıkmak istemiyorum. Grubu ve her şeyi çok seviyorum. Sadece sanki sorumluluğumu getiremiyorum gibi mahcubiyet hissi var.
Hepinizi seviyorum. En kısa sürede çokça okuma yaparak dönmek istiyorum inşallah.
etiket isterizGünaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?