Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben her gün okuyorum ama bazı günler 1 sayfa okuyorum, bu bana yaramaz gibi ama şu iyiymiş. Motive eder sanki
Ben bayıldım, 1 sayfa 1 sayfadır, kitabı eline almak da bir beceri bazen . Alışkanlığı korumak lazım. Senin attığın da çok iyi. Ben kaç sayfa okuduğumu takip etmekte zorlanıyorum, belki okuduğum günleri takip etmekle başlayabilirim .

Ben de ben de. Çok sevdiğim hesaplardan. Geçenlerde konuşulmuştu bu topikte, kitap okuma takibi yapanlar nasıl yapıyor vs soranlar olmuştu, nick hatırlamıyorum hiç . Belki dedim birilerinin işine yarar, bir motivasyon olur.

şu da pek zahmetli ama ben yıllık kitap sayısını kutulara yazıp boyadığı kısma bayıldım, onu uyguluyorum .

Okuma günlüğü defterlerinden kullanan var mı diye ben sormuştum kendi defterinden resim atmıştın

Harry Potter okumaya ben de başlamak istiyoruum. İlk kitabı aldım evde duruyor. Okul zamanı daha iyi gider diye düşünüyorum .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…