Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Başınız sağolsun Allah sabır versin

Başınız sağolsun, mekanı cennet olsun. Size de sabır diliyorum. İnşallah en kısa sürede toparlarsınız kendinizi

Yaptığın paylaşımlara destek olabilirim istersen. Ama etiket işini sana bırakalım yoksa burda ortalık karışıyor

Sabırlar diliyorum , başınız sağ olsun

Çok üzüldüm, başınız sağ olsun, Rabbim sabır versin

Nihayet yıkıma giden adamı bitirdim. Kitap 24. yüzyılda cinayet işlemeye karar veren Ben Reich'in başından geçenleri konu alıyor. Planını gerçekleştirmesi o kadar kolay değil çünkü bireyler esper denilen zihin okuyucuların denetimi altında. Yani daha faaliyete geçmeden engelleniyorlar. Öyle ki son 70 yılda hiç suç işlenmemiş. Bu bana başrolde Tom Cruise'un oynadığı bir filmi hatırlattı ama filmin ismini hatırlayamıyorum. Her bilim kurgu kitabında bir kaç ortak nokta oluyor, bu kitapta da görülebiliyor. Kaplan! Kaplan! kitabıyla da benzer yönleri var. Hem bilim kurgu hem de polisiye tarzında. Karakter sayısı fazla ve sadece konuşmalar değil zihinden geçenler de aktarıldığı için başlarda karmaşık geldi ve sıkıldım. Sonlara doğru daha keyifliydi. Sonu ise şaşırtıcıydı.

Başınız sağolsun. Allah sabır versin.

Başınız sağ olsun Rabbim mekanını cennet eylesin inşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…