Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ağustosta neredeyse tüm kitaplarımı ekitap olarak okumuşum. keşke yaz başından beri böyle yapsaydım. çabuk ve kolay okudum. yeni bir kitaba başlasam mı başlamasam mı bilemedim

Bence başla Eylül ayına yazarsın

İyi akşamlar elimdekileri bitirip kapatırım inşallah bu ayı. 20 gün hiç okuyamadım.

Hızlı okuma kursu ya da online eğitim baktım tam alacakken vazgeçtim. Yutubda benzer şekilde eğitim videoları varmış önce onlardan deneyip fayda göremezsem o zaman tekrar düşünücem.

Mesele sadece hızlı okumak değil anlamak odaklanmak uyku halinden kurtulmak.

Çılgın kalabalıktan uzak kitabını bitirdim. Ben kitabı çok sevdim iyi ki okumusum diyorumAğustos ayı için planladığım kitapların hepsini okudum cok mutluyum ayın bitmesine 2 gün var, o yuzden kısa bir kitap olan uçurtmayı vurmasınlar ı okuyacağım . 2 günde bitirip ayı kapatırım

kulübü şuan keşfettim size katılmak istedim hemen ama o nasıl bir kitap öyle :) içimizi dağlayacak kitaba denk gelmem üzdü... Ekim'e inşallah
Aramıza katılabilirsiniz istediğiniz kitabi okuyarak. Aylık ortak okuma kitaplarımız var,katilmak isteyen katılıyor, ama birlikte okumak keyifli oluyor

sürekli kitap okuyorum zaten... Ben de beraber okuyup burada konuşmak keyifli olur diye düşünmüştüm... Kitabı biraz inceleyeyim bakalım sadece buradaki bir iki yoruma baktım. belki yine de alır okurum, sürüklüyorsa ve içine çekip boğmuyorsa sorun yok :) hatta okuyan varsa yorum almak da isterim...
Aramıza katılabilirsiniz istediğiniz kitabi okuyarak. Aylık ortak okuma kitaplarımız var,katilmak isteyen katılıyor, ama birlikte okumak keyifli oluyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…