Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de bütün hedeflediklerimi okudum, cidden çok iyi hissettiriyor

Tabi bunda canım topiğin etkisi çok büyük yıl sonu da geliyor yavaş yavaş. bakalım neler okumuş, kaç sayfa okumuşuz
Yeni ortak okuma listesi olacak, topik yıldönümü hediyeleri olacak
Bir heyecan basmadı değil

İlk defa okuduğum kitap sayısını düşündüm ben size göre ne kadar da az okumuşummm... Nisan'dan bu zamana (öncesi biraz evlilik hazırlığıydı)...

John Verdon 'Aklından Bir Sayı Tut' serisinin son 2 kitabı
Labirent serisinin ilk 3 kitabı
Hakan Günday Daha'sı
Şu Çılgın Türkler'i başucu kitabı yaptım o hep devam
Jean Grange'ın Kurtlar İmparatorluğu (devam ediyorum)

Bunları da böyle yazdım ki sormak isteyen olur belki diye...
Dinlediklerimi saymıyorum..
Acilen size yetişmem lazım hedef işi de güzelmiş...

John verdon
Hakan günday
Grange

2020 yılından beri aktif olduğumuz için okuduğumuz kitap sayısı da baya iyi.
darısı başınıza

hoşgeldiniz umarım daimi olursunuz. az çok fikriniz olur diye söylüyorum ilk sayfamız bomba gibi

sevdiğiniz yazarlar kimlerdir? ne tür kitaplar okumayı seversiniz?

gbt sorgusunu C Capanin Gururu Teyom yapıyor

İlk sayfaya da göz attımm evet... Ben polisiye ve aksiyon okumayı seviyorum. Kitap beni alıp orada yaşıyormuş hissi yaratsın istiyorum çünkü hayal ederek okuyanlardanım. Yazar, yönetmen, oyuncu gibi isimler bende hiçbir zaman olmadı nedense öyle bir kusurum var. Labirent'in yazarını bilmiyorum mesela, daha yeni bıraktım elimden diyebilirim, şuan gidip bakmam lazım, öyle düşünün :s Roman, aşk hikayeleri, psikolojik kitaplar, yaşanmış hayatlar falan hiç bana göre değil... Tutunamayanlar'ı okuyamayanlar ekibindenim öyle özetleyeyim kendimi

Günaydınnnn, zafer bayramımız kutlu olsun

Bu arada çocuklu kitap kulübü arkadaşlarıma saygım arttı, evde bebek var 2 gündür ve ben ölü gibiyim. Bebeli olup düzenli kitap okumak ciddi bi kitap kurtluğu, bi azimmiş. Canımsınız

2 çocuk +1 koca+ev isleri yemek+yakında açılacak olan okul
Bunlara bir de işe baslayacak olmamı eklersek kitap okumak için her fırsatı değerlendirmek kitap aşkındandır

Bebem yeni doğduğunda Savaş ve Barış okuyordum dhfjkjdh

Doğum yaptığım yıl okuma raporum

herkese günaydın
hele ki yenidoğan dönemi aşırı zor. yorgunluktan tuvalette bile uyuya kalacak gibiydim
Bebem yeni doğduğunda Savaş ve Barış okuyordum dhfjkjdh

Doğum yaptığım yıl okuma raporum

Eki Görüntüle 3293797
ben ne diyorum başki napıyor agajagas

helal olsun valla. ben cin aliyi bile zor okurdum. pek sakin bi bebek değildi kızım ufakken. çaki görsek önünü iliklerdi

Benimkini anlatayım mı? Halime ağlardın. Arkadaşımın KV bir kere gördü beni bebekle ondan sonra sürekli sorardı nasıl bebe düzeldi mi diye. Asla oturamıyordum asla

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…