Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benimkini anlatayım mı? Halime ağlardın. Arkadaşımın KV bir kere gördü beni bebekle ondan sonra sürekli sorardı nasıl bebe düzeldi mi diye. Asla oturamıyordum asla
aynen ben de öyleydim. annem artık acaba hocaya falan mı götürsek diyolardı o derece düşün. uyuduğunu sanıp yatağına koyardım ben tam uzandığım an basardı çığlığı. dedektör gibiydi

Bu benim oğlum olabilir aklıma geldikçe sinirden gülüyorum resmen

Günaydın herkese
Bebekli hayatın zorluklarını dibine kadar yaşadım, hala yaşıyorum çünkü bende 2 yas arayla 2 oğlan var, ikisi birbirinden beter
Büyücü kitabını ay bitene kadar bitirmeyi çok istiyorum, umarım başarırım ama kitap sanki gereksiz uzamamış mi? Yoksa ben yanlış bir zaman mı seçmişim, bilmiyorum.

Hoşgeldiniz, kendinizi biraz tanitirsaniz seviniriz. Nerelisiniz, kaç yaşındasınız, mesleğiniz, burcunuz, medeni haliniz vs......

Ay ben de üstüme alınmak istiyorum bunu. 4.5 ay kucakta uyuyan bir bebe, simdi odadan çıktığım anda ağlayan, sürekli bir yere tırmanan bir bebe. Neyse daha saymıcam. Beni bu süreçte dinlendiren tek şey kitap

Hamd olsun canım iyiyim, ingilizce çalışıyorum diğer zamanlarda da hiç eve girmiyorum o yüzden sık gelemedim bu aralar.Sen nasılsin?Bu arada yürüyüş son hız devam

Maşallah ben sıcaklardan devam edemedim mümkünse hiç çıkmıyorum evden.
Zaten bir kremlenme faslı var ki sıcakta eziyet.
Kolay gelsin Allah zihin açıklığı versin dersinde

Herkese selamlar
Zafer bayramımız kutlu olsun

Bugün İcebreaker adlı kitabımı pdf okuyordum bitirdim. Bu Seoulmates ve Icebreaker ı çok görüyordum. Merak etmiştim. Bu popüler kitaplar ne boş kitaplar ya yazar zaten belirtmiş pofuduk rahatlama kitabı diye gerçekten öyle suratınızda şapşal bi sırıtmayla okuyosunuz ama ıcebreaker kesinlikle +18 bi kitap. Çevrenizde okuyan çoluk çocuk görürseniz ailesine haber verin

Uçurtmayı vurmasınlar kitabını bitirdim. Cezaevinde annesi ile kalmak zorunda olan küçük Barış ın ağzından yazılmış mektuplardan oluşuyor kitap,hüzünlüydü
Yine bir kısa kitaba mı başlasam yoksa eylül okumalarına mı geçsem bilemedim

Evet evet bence eylül okumalarına geçmelisin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…