- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.352
- 348
aynen ben de öyleydim. annem artık acaba hocaya falan mı götürsek diyolardı o derece düşün. uyuduğunu sanıp yatağına koyardım ben tam uzandığım an basardı çığlığı. dedektör gibiydiBenimkini anlatayım mı? Halime ağlardın. Arkadaşımın KV bir kere gördü beni bebekle ondan sonra sürekli sorardı nasıl bebe düzeldi mi diye. Asla oturamıyordum asla
aynen ben de öyleydim. annem artık acaba hocaya falan mı götürsek diyolardı o derece düşün. uyuduğunu sanıp yatağına koyardım ben tam uzandığım an basardı çığlığı. dedektör gibiydi
Hamd olsun canım iyiyim, ingilizce çalışıyorum diğer zamanlarda da hiç eve girmiyorumaz görünüyorsun teyocan iyi misin?
Günaydın
Eki Görüntüle 3293783
Günaydınlar
@Eleadora
@Life light
C Capanin Gururu Teyom
@Levaiz
@Mrsay
Natsume
@UcanSupurge
Kukrim
@Aspasiaa
K Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
Bonus
@yet07
@Chara-
@Arrietty_
Jawlensky
@Orangegreysky
@HAbibte
@fesang
@-nemesis-
@mimesis
@sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
@MrsDelfino
E Etkili Eleman
@Homer Simpson
@ossllem
Less-is-More
@hande_buse
@koza16
@The
@LADY VEGA
@Pozitivite
@Ozzybal
Hoşgeldiniz, kendinizi biraz tanitirsaniz seviniriz. Nerelisiniz, kaç yaşındasınız, mesleğiniz, burcunuz, medeni haliniz vs......İlk defa okuduğum kitap sayısını düşündüm ben size göre ne kadar da az okumuşummm... Nisan'dan bu zamana (öncesi biraz evlilik hazırlığıydı)...
John Verdon 'Aklından Bir Sayı Tut' serisinin son 2 kitabı
Labirent serisinin ilk 3 kitabı
Hakan Günday Daha'sı
Şu Çılgın Türkler'i başucu kitabı yaptım o hep devam
Jean Grange'ın Kurtlar İmparatorluğu (devam ediyorum)
Bunları da böyle yazdım ki sormak isteyen olur belki diye...
Dinlediklerimi saymıyorum..
Acilen size yetişmem lazımhedef işi de güzelmiş...
Ay ben de üstüme alınmak istiyorum bunu. 4.5 ay kucakta uyuyan bir bebe, simdi odadan çıktığım anda ağlayan, sürekli bir yere tırmanan bir bebe. Neyse daha saymıcam. Beni bu süreçte dinlendiren tek şey kitapGünaydınnnn, zafer bayramımız kutlu olsun
Bu arada çocuklu kitap kulübü arkadaşlarıma saygım arttı, evde bebek var 2 gündür ve ben ölü gibiyim. Bebeli olup düzenli kitap okumak ciddi bi kitap kurtluğu, bi azimmiş. Canımsınız
Hamd olsun canım iyiyim, ingilizce çalışıyorum diğer zamanlarda da hiç eve girmiyorumo yüzden sık gelemedim bu aralar.Sen nasılsin?Bu arada yürüyüş son hız devam
HarikasınHallettim
Günaydın. Zafer bayramımız kutlu olsun
Biri beni durdursun
Günaydın
Eki Görüntüle 3293783
Günaydınlar
@Eleadora
@Life light
C Capanin Gururu Teyom
@Levaiz
@Mrsay
Natsume
@UcanSupurge
Kukrim
@Aspasiaa
K Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
Bonus
@yet07
@Chara-
@Arrietty_
Jawlensky
@Orangegreysky
@HAbibte
@fesang
@-nemesis-
@mimesis
@sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
@MrsDelfino
E Etkili Eleman
@Homer Simpson
@ossllem
Less-is-More
@hande_buse
@koza16
@The
@LADY VEGA
@Pozitivite
@Ozzybal
Evet evet bence eylül okumalarına geçmelisinUçurtmayı vurmasınlar kitabını bitirdim. Cezaevinde annesi ile kalmak zorunda olan küçük Barış ın ağzından yazılmış mektuplardan oluşuyor kitap,hüzünlüydü
Yine bir kısa kitaba mı başlasam yoksa eylül okumalarına mı geçsem bilemedim
Yıllık hedefimi tamamlamak için bir kitap daha okumaya karar verdimEvet evet bence eylül okumalarına geçmelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?